Adsense pin sorunum adres

caner1992

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var şimdi malüm bize gelen mektupların takip numaraları yok ilk önce en yakın şubeyı aradım ptt daha sonra yardımcı olmayınca genel merkez ve daha sonrasında yurt dışından yurt içine mektup ile ilgili bir numaraya aktardılar sonuç takip numaran yoksa yardım yok neyse operatör dedi sen gene en yakın yeri ara aradım bugün yine 12 marta mektubum yola çıkmıştı 2.pin istegi açıldı ayın 04.04.2014 te ve yine istedim bu arada tekrar aradım bana dagıtıcımın numarasını verdiler aradım yakın zamanda yakın ilçelere pinleri geldi arkadaşların ama benimkisi gelmedi bu adresi yanlışmı vermişim anlamına gelir adam dediki posta yok adınızı suan dedi ilk defa internetten kesin kazanç olarak kendimce güzel bir rakam kesinleşti ama bu seferde bu mektup sorunu yüzünden pin dogrulayamadım neler önerebilirsiniz acaba pin adresi degiştirme gibi birşey olabiliyormu?

Bu aşamadan sonra bence birşey yapmana gerek yok dostum.Nisan ayını 25' i gibi 3. pın açılır, istedikten sonra kimlik ile hesabını onaylatırsın.Hesabındaki ödemede Mayıs ayının ilk haftasında yapılır.

teşekkür ederim abi bekleyecez o zaman artık peki abi bir soru daha seni bulmuşken peki ilk pin gelmeyipte 2.pinin adrese geldigi oluyormu?

Adres dogru ise geliyor ama 2. istedigin pın gelene kadar sen benim söyledigim şekilde haret edersen ödemeni çoktan almış olursun.:)

benim de bir sorum vardı yeni başlık açmak istemedim. bu istediğimiz pinler taahhütlü posta olarak mı geçiyor?

Senin yine güzel. Ben anlatayım sana.

Ben 3. pini istedim kimlik ile onay yaptım kabul etmedi. :) Dedi ki google amcam 3. pini istedikten 4 hafta geçince bu maile ikametgah adresiniz ile kimliğimizi tekrar gönderin açalım.

Pine bakıyorum yok. Dağıtım merkezine gidip bizim Mahallede dağıtım yapan kişiyle görüştüm 1 hafta önce. Valla gelmedi hocam dedi 2 - 3 ay önce gelmişti sizin sokağa onuda getirdim dedi. Tamam eyvallah dedim. Bak gelirse bu numarayı ara seni göreceğim ben dedim.

Bugün tekrar aradım. Valla diğer mahallelere geldi bize halen gelen giden yok aga dedi. Ne saçma bir iş bu. 3. pini isteyeli 1 hafta olmuş pin halen ortalıkta yok milletin ki neden geliyor? Kim bilir onların daha 3. isteği bile olmadı belki de.

Çok saçma ama yapacak bir şey yok bekleyeceğiz. :)

dağıtım şubeyi aradım da taahhütlü posta ise bize geldiğinde 2 gün durmaz hemen getirmek zorundayız zaten dedi de kafamı o karıştırdı

Adresi verirken net açık en sade halini verin neticede pinde sıkıntı yaratıcak tek sey adres :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adrese gelmesin şubeye gelsin gidip alalım ona da razıyız biz :) 12 nisan pinim çıktı antalya/Lara adresini verdim umarım mayısın 8-9 u gibi gelir gelmezse adrese şubeye gideceğim

Pin konusunda gerçekten bende bir sorum olacak arkadaşlar bazı arkadaşlar takip numarası filan diyor? Takip numarası veriyor mu? adsense, ben hiç karşılaşmadım.
12 nisanda yola çıktı ne zaman ulaşır mayısın ilk haftası gidip sormaya başlarım normal postamı yoksa ptt kargoylamı gelecek arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri