Adsense Pin Yola Çıkma Sorunu! 09.10.2015 (Anket)

Eylül Ayı Pin Yola Çıktımı?

• 11 Eylül 20tl kesinleşti Pin Yola ÇIKMADI Görülüyor

Oy: 34 57,6%
  • 11 Eylül 20tl Kesinleşti Pin Yola Çıktı

Oy: 25 42,4%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Dün kesinleşmiş bugünde pinler yola çıkmış hayırlısıyla alırız inşallah ödemelerimizi de.

dünden ben aglayanlara dedim ( geçen aykileri demiyorum ) bekleyin bi yarın ola hayrola dedim ortalıgı veryansın ettiler ne oldu bugün çıktı
hadi herkese hayırlı olsun ben daha bakmadım çıkmıştır herhal :D

bende pin yola çıkmış ve kesinleşen kazanç 2 katı fazla keşinleşmiş adsensede değişik şeyler oluyor

Arkadaşlar an itibari ile pinlerimiz yola çıkmış durumda.
Darısı çıkmayanların başına inşallah

11 ekim günü kesinleşmeden sonra pin hala yola çıkmadı görünüyor aynı sorunu yaşayan var mı?

aynı sorun bende de var adsense yardım sayfasında 10 Dolar (veya bulunulan ülkede ona eşdeğer miktarda) kesinleşme miktarınız var ise Adres doğrulama eşiğini geçmiş bulunursunuz ve pin gönderilir yazıyor.
ve bu miktar 30.xx TL yapmakta bununla alakası olabilirmi?

11 ekim günü kesinleşmeden sonra pin hala yola çıkmadı görünüyor aynı sorunu yaşayan var mı?

aynı sorun bende de var adsense yardım sayfasında 10 Dolar (veya bulunulan ülkede ona eşdeğer miktarda) kesinleşme miktarınız var ise Adres doğrulama eşiğini geçmiş bulunursunuz ve pin gönderilir yazıyor.
ve bu miktar 30.xx TL yapmakta bununla alakası olabilirmi?

Pin eninde sonunda yola çıkıyor arkadaşlar.
Sizin pinler önümüzdeki ay kesinleşmede yola çıkar görüşündeyim.

Bol kazançlar

arkadaslar 12 ekimdeki pin postalandi farz edelim kasim sonlarinda geldi icinde kesinlesen miktar aralik 21indemi odenir yoksa pin girdikten sonrami odenir

arkadaslar 12 ekimdeki pin postalandi farz edelim kasim sonlarinda geldi icinde kesinlesen miktar aralik 21indemi odenir yoksa pin girdikten sonrami odenir

Kasım 11inde kesinleşen tutar 200 tl eşiğini geçer, pinde kasım 22 si ile 30 ü arazi gelir girersen, pin girdikten 1 hafta içinde kesinleşir.
Eğer pin 22 kasım öncesi girersen, 22 kasımda kesinleşme ihtimalide var.

Tam 2 aydır pin bekliyorum. İlk adsense'de 2 haftada gelmişti bu hala gelmedi.

Kasım 11inde kesinleşen tutar 200 tl eşiğini geçer, pinde kasım 22 si ile 30 ü arazi gelir girersen, pin girdikten 1 hafta içinde kesinleşir.
Eğer pin 22 kasım öncesi girersen, 22 kasımda kesinleşme ihtimalide var.

kesinlesen rakam esigi gecti hocam merak ettigim kasim 22 sini tutturamazsak ne zaman gelecegiydi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri