adsense pini inatla gelmiyor

furkan505

Kayıtlı Üye
İlk pin istediğim adres her zaman kargo aldığım adresdi,bu adrese pin gelmedi.Şimdi başka bir yere taşındım yine 2-3 tane kargonun geldiği adrese pin inatla gelmiyor.Ne yapmalıyım sizce?

Pin zaten nadiren adresine ulaşır. 2. ve 3. pinleri 21 er gün arayla isteyip kimlik onayını yapın.

Postacıyı yakalayıp dövmelisin niye len pini getirmeyip çöpe atıyorsun diye:p

Şaka bir yana gerçekten önemsemiyor bir çok postacı önemsiz olduğunu düşünürek ondan bizlere ulaşmıyor diye düşünüyorum.

Pttye gidip bakmani tavsiye ederim 2aydir elime ulasmiyan pin dun postaneye gidip bakmam sonucu orda oldugunu gordum kimbilir kacgundur orda yatiyodu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pttye gidip bakmani tavsiye ederim 2aydir elime ulasmiyan pin dun postaneye gidip bakmam sonucu orda oldugunu gordum kimbilir kacgundur orda yatiyodu

hocam ptt yakındaki şubesini arayıp öğrenebilirmiyiz acaba?

Hocam arama olayida olabilir ama gidip bizzat gormen daha iyi olur cunku telefondan basindan savabiliyolar ornegin ben gittigimde oradaki gorevli kisiye durumu izah ettim beraber aradik sonra ben bulup cikardim diger zarflarin arasinda kaybolmustu

hocam ptt yakındaki şubesini arayıp öğrenebilirmiyiz acaba?
telefonla öğrenemezsiniz.takipsiz zarf da geliyor.posta dağıtımı nerden yapılıyorsa oraya gidip bakmak gerekir ama 3.5 ayda geldiği de oluyor.ilk pinlerimizi hepimiz gidip postanede beklemişizdir ama artık takan yok :D

Ben de eve bekliyom geçen ayın ortasında yola çıktı hala yok, ptt ye sordum gelirse önce eve gelir, evde bulamazsa not bırakır, siz de onu görüp gelir buradan alırsınız dedi. Nitekim iş yerime ptt ile gelen yurtdışı kargolarımı bina kapısının ferforjesine sıkıştırıp gittiklerini bildiğim için pek güven vermedi bu dedikleri. Bu pin zarfının üstünde google yazdığı için postacı arkadaşlar meraklanıp da "bu, bu, nedir bu?" deyip zarfı parçalıyorlar mı acaba diye düşünüyor insan :(..

Ben de eve bekliyom geçen ayın ortasında yola çıktı hala yok, ptt ye sordum gelirse önce eve gelir, evde bulamazsa not bırakır, siz de onu görüp gelir buradan alırsınız dedi. Nitekim iş yerime ptt ile gelen yurtdışı kargolarımı bina kapısının ferforjesine sıkıştırıp gittiklerini bildiğim için pek güven vermedi bu dedikleri. Bu pin zarfının üstünde google yazdığı için postacı arkadaşlar meraklanıp da "bu, bu, nedir bu?" deyip zarfı parçalıyorlar mı acaba diye düşünüyor insan :(..

pin'in yola çıktığını nereden anlıyorsunuz?

Hocam sacmalamis gibime geldi, zarf olsa zarfi kapiya birakiyolar zaten evi bulursa zarfi koyar gider. zarf yoksa eve neden gelip not birakacakki o dedi olay sanirim buyuk kargolar icin yani imzalayip aldigin postalar icin gecerli

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

pin'in yola çıktığını nereden anlıyorsunuz?
Hocam 10$ kesinlesmis kazancin varsa kendisi cikiyor yola snn herhangibisey yapmana gerek yok 1ay gectigi halde gelmediyse pin yerinde tekrar talep etme yeri aciliyor adres falan yanlissa duzeltip tekrar istiyosun

Benimde 1 hesaba halen gelmedi pin. Ödemelere bu kadar az kalmışken, ve hesabın 1 ay daha böyle ayakta kalabilcegi mechulken insan bi ''offf'' çekmiyor değil hani. Yarın ben de bi ptt yi ziyaret etsem iyi olacak.

Benim de 2-3 aydır ortalarda yok, bir arkadaş daha ptt bak demişti. Yarın bi' bakayım.

bizim bilgenin pttsinr gitti sole bi zarf gelecekti diye falan biz ilgilenmiyoruz ana merkez postahanesine git dedi mq ya taaas dehri diyer ucunda giymeye useniom pin 12 ekimde cikmisti ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim adsensin içinde hatırı sayılı para kesinleşti ama pin kısmı çıkmıyor banka bilgilerini girdikten sonramı çıkar acaba arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri