Adsense pini şimdi onaylasam 11inde para yatar mı

• Kullanıcı gezgin27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

gezgin27

Yasaklanmış
200 tlyi aşamamış bir adsense hesabım var. şuan kimlikle pini onaylasam. ayın 11inde 200 tlyi geçerse işleme girer mi ertesi gün ?

Yoksa pini ayın 11i gibi mi onaylayım kesinleşip 200 tlyi geçtikten sonra.

arada bir fark var mı sizce.

umarım anlatabilmişimdir :D

Geçen ayın kazancı ancak 22 sinde yatar. Önceki ayın kesinleşen kazancı varsa pini girdikten 1-2 gün sonra ancak o yatar.

11 inden sonra pini girip bi denemek lazım ,belkı yatar mı yatar

200 tlyi aşamamış bir adsense hesabım var. şuan kimlikle pini onaylasam. ayın 11inde 200 tlyi geçerse işleme girer mi ertesi gün ?

1- Adsense kesinleşmeşler bir önceki ayın 1-31 günleri arasını kapsar.

2- Hesabınız 200 TL yi zaten aşmamış eğer bu ayki kazazanç ile beraber 200 TL yi aşarsanız Mayıs kesinleşmesinden sonra Mayıs 22 gibi paranız yatar.

3-Pini onaylamanızın veya onaylamamanızın kesinleşmeler ile bir ilgisi yok. Bu aşamada Pini şimdi de onaylasanız sonra da onaylasanız 22 Mayıstan önce ödeme alamazsınız... (+200 TL olması şart)

Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar...

BOL KAZANÇLAR...

11 inden sonra pini girip bi denemek lazım ,belkı yatar mı yatar

bi deneyelim hocam olursa yazarım buradan ben.

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

2- Hesabınız 200 TL yi zaten aşmamış eğer bu ayki kazazanç ile beraber 200 TL yi aşarsanız Mayıs kesinleşmesinden sonra Mayıs 22 gibi paranız yatar.

3-Pini onaylamanızın veya onaylamamanızın kesinleşmeler ile bir ilgisi yok. Bu aşamada Pini şimdi de onaylasanız sonra da onaylasanız 22 Mayıstan önce ödeme alamazsınız... (+200 TL olması şart)

BOL KAZANÇLAR...

Mayıs çok uzak oldu hocam nisan diyecektiniz heralde :D

Bu nisan ayında 200ü geçecek hesap. Yani asıl kazanç mart ayından geliyor. Martın kazancını Nisan 22sinden önce alma gibi bir durum olmayacakmış sanırım. O yüzden pini girip nisan 22yi beklemek lazım.

Teşekkürler yardımınız için

bi deneyelim hocam olursa yazarım buradan ben.

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Mayıs çok uzak oldu hocam nisan diyecektiniz heralde :D

Bu nisan ayında 200ü geçecek hesap. Yani asıl kazanç mart ayından geliyor. Martın kazancını Nisan 22sinden önce alma gibi bir durum olmayacakmış sanırım. O yüzden pini girip nisan 22yi beklemek lazım.

Teşekkürler yardımınız için

Mart ayı kazancı +200 TL değil ise pini onaylasanız da onaylamasanız da 22 Nisanda para alamazsınız.

Nisan ayı kazancınız Mayıs ayında kesinleşir ve Mart kazancı + Nisan kazancı = +200 TL olur ise 22 Nisanda paranız yatar.

BOL KAZANÇLAR...

BOL KAZANÇLAR...

eşiğin üzerinde kesinleşen bi miktar var 11inde martın kazancı eklenınce pini girersem toplu yatarmı dıger gun yoksa ayın 22sınemı kalır hocam

ben gecen ay denedim yatmıyor. onceki ay kazancı 200 tl altındaydı, 11 inden sonra 200 tl uzeri oldu. ayın 12 sinde pini girdim ve ayın 21 yada 22 sinde sanırım odeme geldi

ben gecen ay denedim yatmıyor. onceki ay kazancı 200 tl altındaydı, 11 inden sonra 200 tl uzeri oldu. ayın 12 sinde pini girdim ve ayın 21 yada 22 sinde sanırım odeme geldi

Denenmiş demekki. Tam aradığım cevap hocam teşekkürler

pin geldi mi hocam, pin gelmeden kimlikle onaylanabiliyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri