Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Ay sonuna geldik hala bir düzelme bir hareket yok demekki.
Google bu konuya çözüm getirmeyi düşünmüyor.

Umarım youtubeun kendi altyapısından kaynaklanan bir problemdir bir süre sonra düzelir. Reklam verenlerle ilgiliyse sıkıntı büyük. Çünkü yapacak bir şey yok. Youtube olmayan reklamı yayınlatamaz.

Hocam reklam vermeyi kesen firmaları biliyorsunuz AT&T,Wal-Mart,Verizon,Johnson & Johnson Vs gibi bunu daha önce de dedim bu firmalrın bizimle ne alakası var.Yani Türkiye ye reklamları yok olsa bile abd ye ingilte ye agırlık verirler.Küçük reklam da sıkıntı var Video önünde sıkıntı yok gibi sanki.

sizin oralarda ay 15 inde mi bitiyo :D

bende de bir kaç adsense düzeldi ancak bir kaçı halen düzelmedi

Yok 31'inde bitiyor kardeş.
Ben yt'de bakıyorum kanallara kimsede reklam çıkmıyor.
Ben sen gibilerine inanmıyorum burda düzeldi cart curt!

Yok 31'inde bitiyor kardeş.
Ben yt'de bakıyorum kanallara kimsede reklam çıkmıyor.
Ben sen gibilerine inanmıyorum burda düzeldi cart curt!

Kardeşim kimse kimseye bir şey kanıtlamak yada inandırmak zorunda değil. Burada çoğu bu işi yapan arkadaşı yanlış yönlendirmeye gerek yok yada yalancı yerine koymaya. İnanmayan açar dener yorumunu yazar. Burada herkesin Youtube ile çalışma şekli farklı kategorisi farklı. Youtube kategoriye göre reklam çıkarıyor ve belki adamın çalıştığı kategoride reklam alımı düzeldi. Benimde aynı şekilde reklamlarım düzeldi son 5 gündür izlenim neyse Adsense de yansıyan da o ufak tefek hatalar olsa da genel olarak bende düzeldi. Yalan söylemiyorum doğruyu söylüyorum buradaki arkadaşlarında hevesini kırmaya gerek yok düzelecek arkadaşlar az daha sabredelim. Tüm kategoriler düzelecek.

Birdaha benim yorumlarıma dalga gibi geçer yorumlar yazmayın ben kendi adıma veya baktığım kanallar için yazıyorum reklam göremiyorum çıkmıyor diye gelip burda makara gibi cevap yazıp artislik yapmanın anlamı yok !
Forumda kural çıkarsalar şu 18 altı insanları üyelikten çıkarsalar.

Hocam reklam vermeyi kesen firmaları biliyorsunuz AT&T,Wal-Mart,Verizon,Johnson & Johnson Vs gibi bunu daha önce de dedim bu firmalrın bizimle ne alakası var.Yani Türkiye ye reklamları yok olsa bile abd ye ingilte ye agırlık verirler.Küçük reklam da sıkıntı var Video önünde sıkıntı yok gibi sanki.

%99 Youtube ile ilgili bir sıkıntı var. Çünkü tüm ülkelerde reklam sıkıntısı var. Şu 10k izlenim muhabettiyle ilgili. Bir partner kanalım var videolarının hepsi 10k üstü hepsinde reklam çıkıyor. Muhtemelen sadece 10k ya değil videonun yaşına felanda bakıyolar çünkü 10k üstü bütün videolarda da reklam çıkmadığını görüyoruz. Youtube çok köklü bir değişikikle ilgili karar almış gibi duruyor ve bu yeni sistemin oturması biraz zaman alacak gibi duruyor. Bence bu süreçte bol izlenimli kanal yapıp olayların netleşmesini beklemek lazım diye düşünüyorum.

Geçen hafta Cenabı Allaha şükürler olsun vucut geliştirmede 6.ayımı tamamladım Kısmetse bugun 3aylık daha süre yenilemesi yapacağım Her 3 ayda bir antreman herketlerı değiştirdiğim için youtubda yeni hareketler yeni ant programı olusturur iken hareketlerin düzgün yapılşıları için sabahtan beri youtubedeyim Abartmıyorum 20 den fazla full özgün vucutcu kanalına girdim sadece birinde sarı çizgi çıkıyordu onda da reklam yine yoktu Diğer kanallarda hiç reklam denk gelmedim Türk ve yabancı vucutcuların kanalları idi Sorun gercekten büyük Bizi maf ettıler ıyıce bu kadarda olmaz yav kanal kapanması paypalın gıdısı yok spamdı yok bilmem ne idi derken en sonda bu reklam çıkmaması Şerefsizim ruyamda bile kanal yapıyorum ruyamda bile ya kapanıyor yada reklam çıkmıyor Ne olacak bu halımız yav

Arkadaşlar son durum nedir? Video ortası reklamlara denk gelen var mı ?

Geçen hafta Cenabı Allaha şükürler olsun vucut geliştirmede 6.ayımı tamamladım Kısmetse bugun 3aylık daha süre yenilemesi yapacağım Her 3 ayda bir antreman herketlerı değiştirdiğim için youtubda yeni hareketler yeni ant programı olusturur iken hareketlerin düzgün yapılşıları için sabahtan beri youtubedeyim Abartmıyorum 20 den fazla full özgün vucutcu kanalına girdim sadece birinde sarı çizgi çıkıyordu onda da reklam yine yoktu Diğer kanallarda hiç reklam denk gelmedim Türk ve yabancı vucutcuların kanalları idi Sorun gercekten büyük Bizi maf ettıler ıyıce bu kadarda olmaz yav kanal kapanması paypalın gıdısı yok spamdı yok bilmem ne idi derken en sonda bu reklam çıkmaması Şerefsizim ruyamda bile kanal yapıyorum ruyamda bile ya kapanıyor yada reklam çıkmıyor Ne olacak bu halımız yav

valla hocam ; sabaha kadar rüyamda gmail açmak için yöntem buluyorum deniyorum v.s :)) sizi anlıyorum , biran önce reklam gösterimi düzene girsin inşallah ! zaten youtube de çok zarar ediyordur ama onun parası var dayanıyor! Allah bizlere de dayanma gücü verisin ..

Son düzenleme:
valla hocam ; sabaha kadar rüyamda gmail açmak için yöntem buluyorum deniyorum v.s :)) sizi anlıyorum , biran önce reklam gösterimi düzene girsin inşallah ! zaten youtube de çok zarar ediyordur ama onun parası var dayanıyor! Allah bizlere de dayanma gücü verisin ..
Amin hocam ne güzel yazmıssınız onun parası var ama bizim yok dediğiniz gibi Allah bize dayanma gücü versin

10K yı gecenlerin reklam cıkmama sebebi önceden tel onayı yapmadan reklamları acıyorduk ondanmı ki ? benim bütün kanallarım öyle +15 yapmadan reklamları acmıştık 10K geçmesine ragmen reklam cıkmıyor ???????????????

10K yı gecenlerin reklam cıkmama sebebi önceden tel onayı yapmadan reklamları acıyorduk ondanmı ki ? benim bütün kanallarım öyle +15 yapmadan reklamları acmıştık 10K geçmesine ragmen reklam cıkmıyor ???????????????
Alakası yoktur hocam, ben +15 onayı yapılmamış kanalı kullanmam hiç, reklam sorunu bende de var...

Alakası yoktur hocam, ben +15 onayı yapılmamış kanalı kullanmam hiç, reklam sorunu bende de var...
Valla hocam bazilari diyor duzeldi bende reklam duzelmedi yani reklamlar boyle giderse dukkani kapicam artik ... Bu son guncelleneden sonra denemelerde yapamadim eskisi kadar musait degilim denemeler icin .... Sadece okuyorum formu adsenselerime bakiyorum hep ayni...

!!! Mobildeyim !!!

bende hala aynı günlük toplam 15 kanal ortalama 50k 100k izlenimli eski kanallarım vardı şuan 75 100 izlenim adsensede parası hiç yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri