Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

youtubenin şuanda her saniyede ettiği binlerce dolar zararı düşünürsek ben bu saçmalığın çok uzun süreceğini düşünmüyorum.

Son 4 gündür 500-1000 tıktan 1-10 arasına düştü, bekliyoruz bakalım ne zaman düzelecek.

ewt sorun devam ediyor ama youtube çok büyük şirket öle market iflas eder gibi bi durum yok bi çaresine bakarlar reklam olmadan dünya dönmez bu devirme sadece zaman lazım bekleyip görücez ..

5 gün önce 6000 tık dün 52 tık. Yalnız yt acayip zarar yapmıştır şu son günlerde acısını gene çıkartırlar bizden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam sen ne düşünüyorsun bu sorun hakkında [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

birçok reklamveren artık ytye reklam vermıyor dıyelım bu sebeple reklam cıkmıyor vıdeolarda hadı onu anladıkta bu ızlenımlerın yarısını saymamamısı ne oluyor analytics 10k ızlenme dıyor adsense bakıyorsun 4-5k bunun reklam verenlerle ne alakası var bana öyle gelıyorkı bu işte adsense keşinleşmemeleri gibi bize patlıcak bence bu durumda olan kanallar kapanacak yada adsense kesınlesmıcek

birçok reklamveren artık ytye reklam vermıyor dıyelım bu sebeple reklam cıkmıyor vıdeolarda hadı onu anladıkta bu ızlenımlerın yarısını saymamamısı ne oluyor analytics 10k ızlenme dıyor adsense bakıyorsun 4-5k bunun reklam verenlerle ne alakası var bana öyle gelıyorkı bu işte adsense keşinleşmemeleri gibi bize patlıcak bence bu durumda olan kanallar kapanacak yada adsense kesınlesmıcek

reklam verenlerle hiç alakası yok bunun. Diyelim 20 kuruştan veriyor büyük şirketler reklamlarını. Eee 10 kuruştan veren hiç mi yok? bu işte bi iş var kesin.

Reklamverenlerle alakası olmadığını, yeni spam algoritmasinin devreye girdiğini düşünüyorum. . Şahsi fikrim umarım kesinlikle yanilirim. .

Reklamverenlerle alakası olmadığını, yeni spam algoritmasinin devreye girdiğini düşünüyorum. . Şahsi fikrim umarım kesinlikle yanilirim. .

Reklam sorun olduğunu düşünmüyorum. Örnek türkiyede popüler olan kişiler youtube giydirme videosu çıkarmışlardı.

Spam filitre uygulamak için şu yöntem uygulayabilirler. Dizi vb telif içeren başlıklı içeriklere engel getirmiş olabilir. Bu düşünceye son 5-6 gündür vardım. Bir zamanlar episode season kelimelerde uyguladıkları yöntem :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sorun 2 ay önce de yaşandı. Bunun ne özgün spam ile ne de son dönemdeki reklam verenlerle ile alakası yok. Belli ki bir güncelleme var işte.

Özgün kanallar, özgün film kanalları hepsinde sorun var iki dakka yt'ye girip bakmak çokmu zor. Ayrıca sorun ortada daha neyi kurcalıyosunuz. Yt neden kendi ayağına sıksın. O kadar para kaybetsin durduk yere. Elbet düzelecek erken ve ya geç. Bırakmak isteyen bıraksın bitti diyenlerde bir kaç ay sonra ödemeler hesapta diye mesaj atmasın :D

Herkes kötüyü yorsun zaten işiniz yok ki başka :D Belki reklam iyileştirme çalışmaları yapıyorlar , daha iyi reklam ayarlamaları yapıyorlar bu sürede ise bazı aksaklıklar olabiliyor. Benim tahminim bu yönde :)

Reklam çıkma düzelir ancak, spamdan kapanmalar düzelmez bana göre bu saatten sonra arkadaşlar.

reklam çıkamayan baba kanal az önce gümledi şimdi rahatladım 😀

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek kanalımda dünkü izlenim 85k analitik yansıyan gel görki adsense 50k 6 kanalın toplamı bu :) 6 kanal toplamı nerden baksan 200-250k civarı tıklama 100 :) 1 sterlin bile kazanamıyommmm

tek kanalımda dünkü izlenim 85k analitik yansıyan gel görki adsense 50k 6 kanalın toplamı bu :) 6 kanal toplamı nerden baksan 200-250k civarı tıklama 100 :) 1 sterlin bile kazanamıyommmm

Hepimizde oyle hocam. Youtube birseyleri dengede tutmaya calisiyor onu farkettim. Mesela dun bgbg 2 euro iken izlenim 25k idi su anda bgbg 7 euro izlenim 10k. Kapanan kanal falanda yok

Hepimizde oyle hocam. Youtube birseyleri dengede tutmaya calisiyor onu farkettim. Mesela dun bgbg 2 euro iken izlenim 25k idi su anda bgbg 7 euro izlenim 10k. Kapanan kanal falanda yok

Date Page views Impressions Clicks
Wed, 1 Mar 2017 1,140,693 183,831 38,054
şimdiden özledim bunları :D

yaklasık bır haftadr saymıyr adam gıbı hıtı gostermıyor tıkları gostermıyor.
sanırım youtube avrupalı reklam verenlerın acısını bıze verecegı paradan keserek kendıne ıgneyı hıc batırmama amacında.
gunluk hıt 30-50k yt kanalından bakıyorum adsense ye gırıyorum 3-5k gosterıyor tıkta ona endekslı olarak dusuk sonucta.

Reklamverenle google restleşiyor. Hangisi bu süreçin sonunda geri yapmazsa o kazanacak. Fiyatta anlaşamıyorlar. Yok terör içerikli videolar varmış falan filan hikaye. Japon firmaları dünyadaki terörün bir numaralı tedarikçisi. Toyota Honda kullanmayan terör örgütü yok. Pkk ypgnin tüm telsiz teçhizatı full japon . Bizzat japonlar gidip kandile kuruyor. İşid filanda cabası. Terörü bahane etmesin kimse. Teröre ekipman teçhizat verenler besleyenler batı uzakdoğu sermayesi. Dertleri googlenin reklam maliyetlerini aşağı çekmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri