Adsense reklam türleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,Adsense reklam türleri hakkında bi sorum olacak benim. Benim reklamlar hep VİDEO dan geliyo :( bu aralar tıklar arttı diye seviniyodum hepsi türlere bi baktım hepsi video. Bu ne oluyor? Zengin medya 0 zaten diğerleri ,Resim ,Metin,Flash ve Animasyonlu resim bunlar günlük 2 şer 3 er anca tık alıyo geri olan 100 tık 200 tık hepsi Video ve tbm 0.04 $.

Konu tam anlaşılmadı sanırım bi ss yükleyeyim belki biraz daha açıklayıcı olur.
sryyz.jpg

Sorun da bu hocam.Diğerleri çok az geliyor.Ben bi dizi atmıştım aralara reklam koymustum o hepsi ordan geliyor sanırım o dizinin 1 bölümünü atmıştım kazanç 20 doları geçti.Dizinin diğer bölümleri ilerledikçe kazanç düşecek maalesef.Neyse sağol yine de.

Merhaba arkadaşlar,Adsense reklam türleri hakkında bi sorum olacak benim. Benim reklamlar hep VİDEO dan geliyo :( bu aralar tıklar arttı diye seviniyodum hepsi türlere bi baktım hepsi video. Bu ne oluyor? Zengin medya 0 zaten diğerleri ,Resim ,Metin,Flash ve Animasyonlu resim bunlar günlük 2 şer 3 er anca tık alıyo geri olan 100 tık 200 tık hepsi Video ve tbm 0.04 $.

Video reklamların TBM'si düşük ama tık sayısı fazla olur.Genelde video reklam çıkan videolarda metin reklamları çıkmaz.Ama siz video reklamdan rahatsızsanız reklam ayarlarından video öncesi reklamı kapatıp diğer reklamların gözükmesini de sağlayabilirsiniz.Ama bu aralar zaten reklamların görünmesinde problem var belki düzeldikten sonra ayarları değiştirip deneyebilirsiniz.
Ama bunları yaparsanız kazançlarınızın belki de düşme ihtimali de olur bunu göze alarak yapın değişikliği.

Video reklamların TBM'si düşük ama tık sayısı fazla olur.Genelde video reklam çıkan videolarda metin reklamları çıkmaz.Ama siz video reklamdan rahatsızsanız reklam ayarlarından video öncesi reklamı kapatıp diğer reklamların gözükmesini de sağlayabilirsiniz.Ama bu aralar zaten reklamların görünmesinde problem var belki düzeldikten sonra ayarları değiştirip deneyebilirsiniz.
Ama bunları yaparsanız kazançlarınızın belki de düşme ihtimali de olur bunu göze alarak yapın değişikliği.

Metin aşşağıda çıkan kutucuk.Video'yu zaten biliyorum.Pekii bu resim,animasyonlu resim ne oluyor gün gece Tbm 0.97 den bi tık aldım da :D resim yazıyodu.Biri şu reklamları açıklarsa iyi olur; Resim,Animasyonlu resim.

Metin aşşağıda çıkan kutucuk.Video'yu zaten biliyorum.Pekii bu resim,animasyonlu resim ne oluyor gün gece Tbm 0.97 den bi tık aldım da :D resim yazıyodu.Biri şu reklamları açıklarsa iyi olur; Resim,Animasyonlu resim.

Videonun yanında çıkan reklamlara deniyor o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri