Adsense Reklamı ve Youtube Reklamı

bloggokhantekin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bloggokhantekin.com
Merhaba arkadaşlar çok yeni olduğum için sizlere sormak istedim şimdi benim bir bloğum var ben gmail adresim ile adsenseye başvurdum hemen kabul ettiler ve adsense reklamları şu anda sitemde ben şöyle bişey yapmak istiyorum bu mümkün mü

Yapmak istediğim şey şöyle :

Diyelim ki , [email protected] uzantılı e-mail adresim var ve bu e-mail adresi ile adsense hesabım var ve bir youtube kanalı açtım ve bu kanalda daha çok özgün videolar yayınayacağım ve bu kanalımda'da aynı e-mail adresim ile adsense başvurusu yapabilirmiyim youtube kanalım için yani youtube kanalımdan'da para kazanabilirmiyim

Peki bu nasıl olur yani aynı e-mail adresi ile 2 defa mı adsense hesabı almış olacağım o zaman

Arkadaşlar olumlu veya olumsuz cevaplarınız bekliyorum şimdide Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar çok yeni olduğum için sizlere sormak istedim şimdi benim bir bloğum var ben gmail adresim ile adsenseye başvurdum hemen kabul ettiler ve adsense reklamları şu anda sitemde ben şöyle bişey yapmak istiyorum bu mümkün mü

Diyelim ki , [email protected] uzantılı e-mail adresim var ve bu e-mail adresi ile adsense hesabım var ve bir youtube kanalı açtım ve bu kanalda daha çok özgün videolar yayınayacağım ve bu kanalımda'da aynı e-mail adresim ile adsense başvurusu yapabilirmiyim youtube kanalım için yani youtube kanalımdan'da para kazanabilirmiyim

Peki bu nasıl olur yani aynı e-mail adresi ile 2 defa mı adsense hesabı almış olacağım o zaman

yeni adsense açmayacaksın, kabul edilen adsenseye kanallarını bağlayacaksın, konuları iyice oku.

Merhabalar,

Sizlerden ricam hem yeni üye olmanız, hemde forum kurallarını bilmemiş olduğunuzdan dolayı arama butonu kullanarak konuları araştırmalı, varsa konu içerisinden bilgi almalı, bulamadığınız takdirde konu açmanızdır.

Forumumuzdaki arama butonunu kullanarak sormuş olduğunuz soruya cevap alabilir. Forum kurallarını okuyarak ta cezai işlemlerden kurtulabilirsiniz.

Saygılarımla.

Arkadaşlar kusura bakmayın fakat yeni olduğum için soruyorum sitede aramadım bulamadım lütfen yardım edin

Kanal ayarlarında Ek özelliklere tıkladığım zaman aşağıdaki gibi bir Resimdeki sayfa çıkıyor : oradaki para kazanma / YouTube İş Ortağı Programı'na başvurun'a tıkladığım zaman 2.resimdeki gibi sayfa çıkıyor 2.resimdeki yerleri dolduracakmıyım lütfen yardım edin

RESİM 1

RESİM 2

Hocam gelişmişe tıkla ordan ülke kısmını abd yap kaydet para kazanma bölümü aktif olacak oraya girip para kazanmayı etkinleştir ordan da gözüken sekmelerden ödemem nasıl yapılacaka yıkla adsen ikişlendir de seni yönlendireck mail adsenin girişini yap ilişkilendirmeyi kabul et tekrar youtube yönlenir ordan bağladığın kanala giriş yapamanı ister girişi yap işlem tamamdır.

Kanal Ayarları > Gelişmiş'e Gelip Ülkeni ABD veya Türkiye'den Farklı Bir Ülke Seç..
Sonra Sayfayı Yenile.. Para Kazanma Sekmesi Gelecek ;)

Kanal Ayarları > Gelişmiş'e Gelip Ülkeni ABD veya Türkiye'den Farklı Bir Ülke Seç..
Sonra Sayfayı Yenile.. Para Kazanma Sekmesi Gelecek ;)

Kardeş cevap verdiğin için çok teşekkür ederim FAKAT ÜLKEYİ TÜRKİYE'den başka bir ülke yaparsak eğer bişey olmazmı yani şöyle şimdi benim adsense hesabım var ya zaten , orada adres bilgilerinde TÜRKİYE Yazıyor youtube de ise ÜLKEYİ başka bir ülke yaparsam sorun olmaz mı

Hocam gelişmişe tıkla ordan ülke kısmını abd yap kaydet para kazanma bölümü aktif olacak oraya girip para kazanmayı etkinleştir ordan da gözüken sekmelerden ödemem nasıl yapılacaka yıkla adsen ikişlendir de seni yönlendireck mail adsenin girişini yap ilişkilendirmeyi kabul et tekrar youtube yönlenir ordan bağladığın kanala giriş yapamanı ister girişi yap işlem tamamdır.

Kardeş cevap verdiğin için çok teşekkür ederim FAKAT ÜLKEYİ TÜRKİYE'den başka bir ülke yaparsak eğer bişey olmazmı yani şöyle şimdi benim adsense hesabım var ya zaten , orada adres bilgilerinde TÜRKİYE Yazıyor youtube de ise ÜLKEYİ başka bir ülke yaparsam sorun olmaz mı

Sorun Olmaz ;)

http://www.ytpara.com/yeni-baslayan...lmasi-gereken-100-konu-arsiv-niteliginde.html
bu konuyu iyice okuyon ve uygulayın hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri