Adsense sapıttı

• Kullanıcı thnx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bu ekstra para bir bana gelmedi ya. 5-10 dolar ne kadar gelecekse gelsin de bir gün de ben yazayım beyler fazladan para geldi diye.

Sadece Nisan 2013 de gelmişti çok iyi hatırlarım. O da para kazanması kapanan bir kanalı açmıştım. Öyle durduuk yere haberim olmadan hiç ekstra para gelmedi üstüne üstlük %25 e yakın kesinti oldu.

Arkadaşlar adsense mayıs ayı toplamı 45 TL.Kesinleşen rakam 255 TL
Bu nasıl olur arkadaş :) Daha yeni açılmış hesap Mayıs ayı sonunda açtık.

bendede mayıs ayı toplamından 50 tl kadar fazla kesinleşme olmuş, derlerdi hiç inanmazdım ama google ayda yılda bi kıyakmı yaptı anlamadım, ama sana kıyağın kralını yapmış ;)

bende şu an sadece geçerli bakiye kısmında tutar yazıyor,kesinleşmiş kazançlar kısmında herhangi bir ibare yok,bu hali ile ödeme kesinleşmiş mi oluyor? kesinti falan yazan bir şey de yok...

Bazilarina az veriyor bazilarina da cok veriyor ne is :D

Telefondan gönderildi...

bende bu ay yatırdıgım adsensede nedense 80lira kesinleşmiş dün kanal falan yok adsensede :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri