adsense satın aldım ne yapmalıyım

S
  • Kullanıcı sinan_492
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
S

sinan_492

Guest
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşdan adsense hesabı satın aldım şimdi ne yapmayalım sadece banka hesap bilgileri şifreler mailler falan değiştrisem yeterlimi adrese dokunmuyorum sanırım yeniden pin istememesi için fakat banka hesabımı daha önce bir adsense tanımladım pin istedi öyle kaldı o banka hesabını bu adsense bağlasam sorun olurmu ve banka hesabı benımn adıma adsensede alacaklı profılı satan kısının adına mı kalmalı daha önce aldım adsense adres değişmedim alacaklı profilini değiştim tekrar pin istedi yardımlarını bekliyorum

1 banka hesabını 2 adsense bağlamayınız
2.olarakta yeni 0 mail açıp adsenseyi oraya taşıyınız eski maille bi ilgisi kalmasın.maili çalsalar bile boşa olacak çünkü o mailde adsenseye dair bi iz kalmayacak.

Pinsiz adsense mi satın aldınız?

pinli satın aldım kişinin dediğine göre link yöntemiyle adsensede para olmadan pin isteyebiliyorsun bir çok satmış alanlar var bir çok forumda bu forumdada üyeliği var arkadaş yeni hesap verdi şimdi önceki hesap tekrar pin istedi

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:38 ----------

daha önce adsense de isim değiştirince yeni pin mi istedi ?

isim değiştim banka hesapları değiştim pin istedi

---------- Spam Engelliyici 13:47 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

1 banka hesabını 2 adsense bağlamayınız
2.olarakta yeni 0 mail açıp adsenseyi oraya taşıyınız eski maille bi ilgisi kalmasın.maili çalsalar bile boşa olacak çünkü o mailde adsenseye dair bi iz kalmayacak.

şimdi alacaklı profili ve adres satan adamın üstüne kalacak ben banka hesabı değiştireceğim evden birinin banka hesabını kullansam bu sefer alacaklıyla banka isimleri farklı olacak sorun olurmu

Son düzenleme:
pinli satın aldım kişinin dediğine göre link yöntemiyle adsensede para olmadan pin isteyebiliyorsun bir çok satmış alanlar var bir çok forumda bu forumdada üyeliği var arkadaşın gececi nickli arkadaş yeni hesap verdi şimdi önceki hesap tekrar pin istedi

Link yöntemiyle pin istemek nedir tehlikeli bir durum gibi gorunuyor ileride hesap işleme girmeme ya da banlanma durumu olmasın.

Link yöntemiyle pin istemek nedir tehlikeli bir durum gibi gorunuyor ileride hesap işleme girmeme ya da banlanma durumu olmasın.

hocam adamlar olayı şöyle yapıyor şimdi hesapta belli bir para olmadan pin isteme linkini adres satırına yapıştırıp pin istiyor kısacası sen para birikmesini beklerken pininde o süre zarfında geliyor

http://www.youtube.com/watch?v=f2CAO7zTZb4

işte link hocam bu yöntemlerle pin istiyorlar

Son düzenleme:
daha önce adres degiştirildiginde tekrar pin istedigini gördüm ama onun haricinde tekrar pin istendigini görmedim.adsense hesabındaki alacaklı adı ile banka hesabı aynı olmak zorunda degil,farklı olması sorun olmuyor yani.

daha önce adres degiştirildiginde tekrar pin istedigini gördüm ama onun haricinde tekrar pin istendigini görmedim.adsense hesabındaki alacaklı adı ile banka hesabı aynı olmak zorunda degil,farklı olması sorun olmuyor yani.

hocam o halde satın aldıgım adsensede banka hesabı sıfreler maıl degistiriyorum adamın adresi alacaklı profili aynen kalıyor dogrumudur

Mesajım bulunsun bu linkle pin isteme güzel bişeye benziyor inşallah sonradan sıkıntı çıkarmaz.

Tapatalk ile gönderildi.

Mesajım bulunsun bu linkle pin isteme güzel bişeye benziyor inşallah sonradan sıkıntı çıkarmaz.

Tapatalk ile gönderildi.

Link bu tarayıcıdan baya bir dosya indirmeye çalışın o arada linki açın net yavasladığı için sayfa kalıyor linke tıklanabiliyor.

Arkadaşlar bende yakında hesap almayı düşünüyorumda şuna bi açıklık getirsek :D Şimdi hesabı aldıktan sonra yönetici mailini değiştirsek isim aynı kalsa xxx üstüne olsa hesap. Banka hesabını değiştirsek banka hesabıda yyy üstüne bu bir sorun değil yani dimi ? Mail ve banka hesabını değiştirmek yetiyor ? :D

Arkadaşlar bende yakında hesap almayı düşünüyorumda şuna bi açıklık getirsek :D Şimdi hesabı aldıktan sonra yönetici mailini değiştirsek isim aynı kalsa xxx üstüne olsa hesap. Banka hesabını değiştirsek banka hesabıda yyy üstüne bu bir sorun değil yani dimi ? Mail ve banka hesabını değiştirmek yetiyor ? :D

yeni,temiz bi mail açın/kullanın adsense hesabını kendi mail hesabınıza taşıyın.degişecek tek şey banka hesabı.benim hesaplarda ne isim degiştirdim ben,ne adres (adres degiştiren bi arkadaşımda tekrar pin istendigini gördüm) hesap satın aldıgımda kendime ait mail adresime taşıyım,banka hesabını degiştiriyorum sadece.11-12 hesap bu şekilde bende,sorun yaşamadım hiç.

Bu link olayı eskiden olan bir açıkmış galiba. O zaman alanlar şimdi aldıklarını satıyorlar diye biliyorum. Hala işe yarıyormu bilmiyorum. Bende böyle bir arkadaştan almıştım linkli onaylatmıs heralde çünkü içinde kesinleşen miktar felan yoktu. İçinde para kesinleşince pin istemişti dikkat edin. Adres felan değişmeyin ondan pin isteyebiliyor.

Bu link olayı eskiden olan bir açıkmış galiba. O zaman alanlar şimdi aldıklarını satıyorlar diye biliyorum. Hala işe yarıyormu bilmiyorum. Bende böyle bir arkadaştan almıştım linkli onaylatmıs heralde çünkü içinde kesinleşen miktar felan yoktu. İçinde para kesinleşince pin istemişti dikkat edin. Adres felan değişmeyin ondan pin isteyebiliyor.

İşe yarıyor sabah bir pin istedim şuan pin isteme linki kalktı sadece pin girme kısmı var.

Adresinizi doğrulamadığınız için ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. PIN kodunuzu postayla aldıktan sonra adresinizi doğrulamak için burayı tıklayın.

İşe yarıyor sabah bir pin istedim şuan pin isteme linki kalktı sadece pin girme kısmı var.

Adresinizi doğrulamadığınız için ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. PIN kodunuzu postayla aldıktan sonra adresinizi doğrulamak için burayı tıklayın.
işe yarıyor diyorsunda hocam kanalda işlemem girmme gibi sıkıntı olmasın.13 günde 2 kya yakın para birikecek gibi duruyor yeni adsensede.işleme girmese biterim.eğer bu şekilde öncenden sıkıntısız alan varsa (Son 6 ay içinde) bende yapayım bari beklemeyeyim

işe yarıyor diyorsunda hocam kanalda işlemem girmme gibi sıkıntı olmasın.13 günde 2 kya yakın para birikecek gibi duruyor yeni adsensede.işleme girmese biterim.eğer bu şekilde öncenden sıkıntısız alan varsa (Son 6 ay içinde) bende yapayım bari beklemeyeyim

Bilmem bende yeni adsensede denedim ilk defa bu yöntemi uyguladım yani patlarsada yapacak birşey yok gunluk 60 - 70 tl bırakan bir adsense öyle ahım şahım bir kazancı yok.

Bilmem bende yeni adsensede denedim ilk defa bu yöntemi uyguladım yani patlarsada yapacak birşey yok gunluk 60 - 70 tl bırakan bir adsense öyle ahım şahım bir kazancı yok.

60-70 tl günlük bu forumdakilerin %80'nine ahım şahım sayılır :D

hocam sen o şekildeki adsenseden ödeme alıyor musn ?

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:17 ----------

valla hocam 1.5 2 k yı heba edemem o kadar lüksüm yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri