Adsense Sayaç

bende sorun yine başladı yarım saattir saymıyor.Sizdede aynımı?

2 tane video'm youtubeda +4k views aldı ama sayac bir bir artıyo heralde sıkıntı var var mı aynı sorunu olan ?

Arkadaşlar yeni konu açmıyım dedimde aynı sorun hala devam ediyormu.1 saattir felan yenilenmiyor da adsense.Sizdede varmı şu an böle bir sorun

Arkadaşlar yeni konu açmıyım dedimde aynı sorun hala devam ediyormu.1 saattir felan yenilenmiyor da adsense.Sizdede varmı şu an böle bir sorun

arkadaşlar son iki gündür adsensede bi gariplik gören varmı başka ?

---------- Mesaj saat 11:51:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:05 civarında gönderildi. ----------

yokmu bir fikri olan yav

şuan adsense girince böyle yazıyor

Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.

şuan adsense girince böyle yazıyor

Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.

o problem anlıktı, düzeldi

fakat benim demek istediğim iki gündür adsenseye gerçek rapor yansımıyor

bu problemle karşılaşan başka kimse yokmu ?

Benimde dün iyi hit alan 2-3 videomun görüntüleme tık vs. gibi şeyleri yansımamış .Zaten şu demin girmeyi denedim girlmiyor adsenseye

Bugün takip edebiliyormusun, ben anlık takip ediyorum hala devam ediyor

Şu an girdim o videoların izlenimleri hala yansımamış acaba genel bi sorunmu var.

Kanalı adsenseye dün bağladım bir daha kontrol ettim etkin hesap.Yansımama gibi bi sorun neden olmuş olabilirki.

adsense sabah 10dan itibaren sayaçları sıfırlıyor ve bir sonraki gün sayımına başlıyor. Genel olarak bazı zamanlar sayaç sıkıntısı olmakta ancak bunlar sorun giderildikten sonra eklenmektedir.

benimde gözükmüyor rapor..Halen daha dünkü istatistikler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri