Adsense sayfa to bugünlerde nasıl?

siirtsporlu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.siirtim.com
normalde ortalama %0,90 - 1 arası olan sayfa to dünden beri %2,80 ne çıkmış durumda ve tıklama oranı nerdeyse %300 arttı

şuan 18 k gösterime 490 tıklama var üzelsemmi sevinsemmi :S tıklama bugünlerde sayfa to oranlarınızı yazarmısınız. gerçersiz tıklamadan kapanmasından endişe ediyorum:S

Sayfa görüntüleme - 3.355
Reklam tık - 431
Tıklama oranı - 12,85%
TBM - 0,03 TL

yükselme var son 3 4 gündür :)

bir zamanlar %10dan aşağı düşmezdi ay başı %4-5lere düştü 2 gün önce para kazanma gitti %2-%3lere düştü bakalım daha ne kadar düşürcez

Normalde %9 idi hep ama bugün %5 falan neredeyse yarı yarıya düştü )

Fark ettiyseniz video önü reklam kısa videolardada sık sık çıkmaya başladı nerdeyse3 videodan 1 tanesinde video önü reklam var sayfa to nun artma sebebi budur

26k 30k arası gösterime 900 - 1000 tık alıyorum bu ay çok güzel geçyior

kanalların para kazanması gitti benimde 2 gün önce tekrar kanal açtım devam ettim izlenimde var tıklama azdı 30 k izlenime 150 tık videolarda 30 ile 40 dk arası idi dün tbm yüksekti bugun tekrar düsmüs tıklamalar cogalmıs nasıl oluyor anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri