Adsense Saymıyor?

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

Videolar çok iyi izlenim aldı ve adsense bunu saymıyor örnek video izlenimleri 5k adsense 100-200 arasında kaldı neden acaba?

Arkadaşlar bir sorum var benimde, şimdi malum quizden çıkan kanalları bağlıyoruz adsenseye ama bazılarını sayıyor bazılarını saymıyor, ama saymayanların quizlede bir bağlantısı yok şimdi yansımasa da acaba kesinleşme günü toplu yansıyabilir mi çünkü kanalın para kazanma kısmında adsense ile ilişkilendirildi yazıyor. Bu aklıma şuradan geldi bazen bazı arkadaşlar söylüyorlar mesela 100 lira kesinleşme beklerken 500 lira kesinleşti falan o yüzden olur mu acaba?

Normalde bağladığım videoların izlenimleri hemen adsense panelinde görünüyordu. Dün yüklediğim videolar 2-3k izlenim almasına rağmen kazanç ve izlenim panelde görünmüyor. Kazançların ve izlenimlerin Adsense panelinede biraz gecikme ile yansıyacağı düşüncesindeyim.

Normalde bağladığım videoların izlenimleri hemen adsense panelinde görünüyordu. Dün yüklediğim videolar 2-3k izlenim almasına rağmen kazanç ve izlenim panelde görünmüyor. Kazançların ve izlenimlerin Adsense panelinede biraz gecikme ile yansıyacağı düşüncesindeyim.

Aynen benim sorunda böyle dün ve bugün yansımıyor BGBG 8 TL ama yansıyan yok

henüz adsense-kanal ilişkilendirmeniz tamamlanmamıştır,1-2 gün daha bekleyin...
ancak yine saymıyorsa girip adsense kontrol edin,para kazanma gitmiş olabilir...

Kanallarınızdaki herhangi bir videoya girip sayfa kaynak kodunda ca-host-pub diye aratın devamındaki rakamlar sizin pubid niz mi yoksa yoksa youtube un bu (4895533112976992) ile bağlayan id simi bakın. Eğer youtube un pub ise kanal daha sizin adsenseniz bağlanmamıştır kanalı tekrar adsenseye bağlamaya çalışın.

Kanallarınızdaki herhangi bir videoya girip sayfa kaynak kodunda ca-host-pub diye aratın devamındaki rakamlar sizin pubid niz mi yoksa yoksa youtube un bu (4895533112976992) ile bağlayan id simi bakın. Eğer youtube un pub ise kanal daha sizin adsenseniz bağlanmamıştır kanalı tekrar adsenseye bağlamaya çalışın.

4895533112976992 aynen bu id var

tek sorun bende yok galiba benim bağladıklarımı saymış

tekrar bağladım yine saymamış

---------- Spam Engelliyici 11:46 ---------- Önceki Mesaj 11:45 ----------

O kanal adsenseye bağlanmamış tekrar bağlamayı deneyin eskiden bu sorun çok sık karşıma çıkıyordu.

Bağladım ve halen sorun devam ediyor yani para kazanma yerine girdim incele değiştir yaptım olmadı halen aynı

[MENTION=16079]Myliffe[/MENTION] şimdi baktım bugün şimdiye kadar olanıda dün ve daha öncesinide saymış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri