adsense sınırsız hesap onaylama ve gmail onayı sistemi yakında

denizkan38

Kayıtlı Üye
ADSENSE GMAİL ve COGU HESABI ONAYLAMA AKTIF CALISAN SISTEM
arkadaslar gec ekledıgım ıcın kusura bakmayın malum reelde ısguc sahıbıyız vakıt olmayabılıyor.
Öncelıkle ıp sıfırlama ve cerez sılmeyı soylememe sanırım gerek yok.
bunu pc nız içinde yapacaksınız telefonunuza indireceğiniz program içinde.
sacma vs demeyin bir video ekledım orda texte yazdım ızleyın lutfen
ayrıca kotu olumsuz yorum veya kanala saldırı onemlı degıl amacım sızlere yararlı mılletın parayla 100-300tl ye sattıgını bedava vermek...
etıketleme yorum begenı bırde hayır duası yaparsanız burda ve/veya youtube vıdeo sayfasında yeter bana....
simdilik izleyin soracaklarınızı eklerim...
bugun ayrıca 7 adet adsense basvurusu yaptım sıstemı deneme amaclı sonuc olumlu ,umarım hepsı onaylanır

konu text seklınde konu anlatımı vıdeo altında lınkler mevcut
https://youtu.be/SD74bzTWfvg

telefondakı programların kullanım vıdeosu:
https://youtu.be/zjAClLW3cYA
GUNDE SERI HALDE YUZLERCE MAIL ACANLARA UYGUN DEGIL SISTEM OKADAR SERI DEGIL. FAKAT NUMARA BULAMAMIS ADSENSE ACANLARA UYGUN.VE KANAL KAPANMASI TELEFON DOGRULAMASI YAPANLARA AYRICA GUNDE BELLI SAYIDA GMAIL ALANLARA UYGUN.TEK NUMARA ALDIKTAN SONRA YENI NUMARA ALMANIZ LAZIM CUNKU.VE DOGRULAMADA ARAMAYI SECIN
Bır dua yeter.
..
hepsı yol su elektrık olarak gerı doner

ARKADASLAR BIRSURE KULLANDIGIMIZ BU SISTEM MALESEF SUAN SANIRIM ASIRI YUKLENMEMIZ VE TALK2 NIN UYANMASI SONUCU TALK2 NUMARA ALMA UCRETLI OLMUS MALESEF ISTEYEN UCRETLI ALABILIOR MALESEF NUMARA.

Son düzenleme:
aksam allah ızın verırse sıkıntı cıkmıyorsa eklıcem konuya arkadaslar.

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

foruma bişeyler oluyor :D Allah razı olsun
foruma dıılde bazılarımız vermeye baslayınca bedava saklayanlarda dıllenıyor:)

Çok makbule geçer hocam,Allah razı olsun'un çok ötesinde hayır dua alırsın.

Hocam adsense sınırsız hesap onaylama derken pin onayı yapıyor gibi gelecek insanlara.Siz telefon doğrulaması bilgisi vereceksiniz sanırım.Adsense başvurularda telefon istiyor o kısmı anlatacaksınız sanırım.Doğru mu anladım ?

Allah razı olsun hocam
Profil Ünleme düşen kanalı açarmı

Allah razı olsun hocam ..Bilgi paylaşılınca güzel..sonuçları pür dikkat beklemedeyiz:)

beklemedeyiz hocam:) cok tesekkurler.. unleme dusen kanallar icin lazim olacak zorluk yasiyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri