adsense sınırsız hesap onaylama ve gmail onayı sistemi yakında

İşin garibi adsense onayında çalışıyor gmail onayında çalışmıyor.

telefonda çerez temizleme olayı nasıl oluyor ? yardımlarınızı bekliyorum...

cvp

İşin garibi adsense onayında çalışıyor gmail onayında çalışmıyor.

hocam gmaıldede calısıyor numara kullanılamaz dıyorsa baska numara alınız

---------- Spam Engelliyici 10:44 ---------- Önceki Mesaj 10:43 ----------

telefonda çerez temizleme olayı nasıl oluyor ? yardımlarınızı bekliyorum...

aynı hocam en basıtı ccleaner yukleyın cebınıze onunla temızleyın sonra bana sorarsanız ınternetı kapatıp acın telefonu yenıdn baslatın

bana ne mesaj nede arama geliyor numarayımı değiştirsem

Cvp

bana ne mesaj nede arama geliyor numarayımı değiştirsem

Mrb hocam.msj da sknti oluyor sadece aramayi tercih edin.arama gec gelebiliyor o durumda sifre pin girme ekraninda sayfayi yenileyin.oncelikle her ihtimale karsi numarayi yenileyin..
Asgi yukari gunde bir iki ben dogruluyorum aktif die sistem.aktif hocam.

teşekkürler 1 kere onayladım fakat sonraki numaralarda bu numara kullanılamaz diyor

cvp

teşekkürler 1 kere onayladım fakat sonraki numaralarda bu numara kullanılamaz diyor

serı sekılde gmaıl onaylayacaklar ıcın uygun bır sıstem degıl ama kanalı kapanan tel dogrulaması ısteyen veya adsense dogrulayacak veya 5-10maıl acacakalr ıcın ıdeal bır program sıstemıdır..
yenı numara almanız gerekıyor yenı onaylama ıcın

cvp

Deneyeceğim teşekkürler.

hocam bu numara kullanılamaz hatası alırsanız bastan yenı numara almak olsun.ve msj ı degıl aramayı secın.verecegı telefon kodu fılıpın onu secın dogrulamada.
bır numara bır dogrulama yapıyor baska dogrulama ıhtıyacında yenıden numara almanız gerekmektedır.

hocam videoda arda polis telsiz sesi geliyor video fon müziği susunca polismisiniz ?

hocam mobil ekran kaydetmeyi hangi programla yaptınız?

bende kullanıyorum bir sistem sınırsız gmail açabiliyorum istersem telefon numaramdanda sınırsız onaylayabiliyorum

bende kullanıyorum bir sistem sınırsız gmail açabiliyorum istersem telefon numaramdanda sınırsız onaylayabiliyorum
Napalim dostum madalya mi takalim ? 500 liraya sattiginida soyleki ucuz reklam olmasin. Senin gibiler yuzunden paylasim yapmak istemiyorum . Paraniz batsin

Mobil Mesaj

Sadece telefon onayı isteyen kanallara da uygulanabilir mi?

Napalim dostum madalya mi takalim ? 500 liraya sattiginida soyleki ucuz reklam olmasin. Senin gibiler yuzunden paylasim yapmak istemiyorum . Paraniz batsin

Mobil Mesaj

paylaşım yapmak istemiyorsan şuna tıkla ÇIKIŞ

haddini bil konuşurken tamam

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:00 ----------

Navi1337 böyle şahsiyetler için zaten ilerleme olmuyor olacağıda yok zaten bu kafa değişmedikce adam dünya engelini geçmeye 10k para istiyor neyse böyle gereksiz insanlar için ne kadar konuşsak azdır

Son düzenleme:
paylaşım yapmak istemiyorsan şuna tıkla ÇIKIŞ

haddini bil konuşurken tamam

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:00 ----------

Navi1337 böyle şahsiyetler için zaten ilerleme olmuyor olacağıda yok zaten bu kafa değişmedikce adam dünya engelini geçmeye 10k para istiyor neyse böyle gereksiz insanlar için ne kadar konuşsak azdır

Kardesim kafanmi iyi? Sen degilmisin sagda solda reklamini yapipta pmden ulasin anlatiyim diyipte, para istiyen senin bu yaptigin etik biseymi?

Satacaksan adam akilli konunu acar şu fiyata satiyorum dersin ama insanlari kandiripta skypenizi verin taktigi anlatiyim diyip para istemek nedir?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri