adsense sınırsız hesap onaylama ve gmail onayı sistemi yakında

cvp

hocam mobil ekran kaydetmeyi hangi programla yaptınız?

SCR secreen recorder hocam

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

bende kullanıyorum bir sistem sınırsız gmail açabiliyorum istersem telefon numaramdanda sınırsız onaylayabiliyorum

Hocam sizde paylasında ınsanlara bır faydanız dokunsun.. bakıyorum herkes satıyor sessiz kalamadım..
bu sistem seri olarak hesap açmaya uygun değil cunku yavas bir sistem vakıt alıyor..
ama adsense tel dogrulamasında sıkısanlara veya unleme dusmus tel dogrulaması ısteyen kapalı kanalı hesabı sılmek ıcın bırebır..

sizinki daha akıcıysa buyrun sızde paylasın bır hayır duasıda sız alın.

Kardesim kafanmi iyi? Sen degilmisin sagda solda reklamini yapipta pmden ulasin anlatiyim diyipte, para istiyen senin bu yaptigin etik biseymi?

Satacaksan adam akilli konunu acar şu fiyata satiyorum dersin ama insanlari kandiripta skypenizi verin taktigi anlatiyim diyip para istemek nedir?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 kişiye ref verdim ben sağda solda bişey anlattığım yok benim kafam iyi değilde senin iyi gibi görünüyor burdan

[MENTION=53697]isirlik[/MENTION] hocam satıs konusumu acıyorsun ne yapıyorsan yap artık skype ekle pm yaz diyosun sonra 500 lira aç bi konu adminler onaylasın acılan gmailler ne kadar saglıklı karar versinler kaç liraya satıyorsan sat böyle her konuya atlayıpta reklam yapmaya calışma

beni diğer forumlarda bilen bilir aylardır ücretsiz vds sağlamışım insanlara 2 ay sen neden bahsediyorsun TIKLA

TIKLA

adam 10k dünya engelini geçiyor şimdi çıkıp ona diyebilirmisin hayrına paylaş burda

3 kişiye ref verdim ben sağda solda bişey anlattığım yok benim kafam iyi değilde senin iyi gibi görünüyor burdan

Amacın satış yapmaksa, açarsın güzelce konunu verirsin reflerini beklersin.

bütün mesajlarında skype adsresinizi verin ordan anlatıyıım diyipte, pm atınca para istemek neyin nesidir?

[MENTION=53697]isirlik[/MENTION] hocam satıs konusumu acıyorsun ne yapıyorsan yap artık skype ekle pm yaz diyosun sonra 500 lira aç bi konu adminler onaylasın acılan gmailler ne kadar saglıklı karar versinler kaç liraya satıyorsan sat böyle her konuya atlayıpta reklam yapmaya calışma

samet ben her konuya atladığım yok nerden çıkartıyorsun bunu ben skyperden yardımcı olacam dedim ve oldum satışını yaparsam emin ol bu forumda etmem ücretsiz versem bile burda paylaşmam buna emin ol

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Amacın satış yapmaksa, açarsın güzelce konunu verirsin reflerini beklersin.

bütün mesajlarında skype adsresinizi verin ordan anlatıyıım diyipte, pm atınca para istemek neyin nesidir?

göster bana bütün mesajlarda dedim mi skyper verin diye ben konuda dedim yardımcı olacağım diye ve 3 kişiye oldum adam zaten yazdı konuda sistemi gösterdi diye dürüst olun mesaj yazarken

samet ben her konuya atladığım yok nerden çıkartıyorsun bunu ben skyperden yardımcı olacam dedim ve oldum satışını yaparsam emin ol bu forumda etmem ücretsiz versem bile burda paylaşmam buna emin ol

Madem burda satısını yapmıycaksın pmden attıgın mesajda niye 500 liraya satıyorum diyorsun sana anlatmıyorum kardeşim de geç niye ücret talep ediyosun pmden satış yapmaya calısiyosun

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

göster bana bütün mesajlarda dedim mi skyper verin diye ben konuda dedim yardımcı olacağım diye ve 3 kişiye oldum adam zaten yazdı konuda sistemi gösterdi diye dürüst olun mesaj yazarken

bu konudaki ve 1tane daha konu vardı ordan bütün mesajların yardımcı olayım üzerineydi sırf bu konu içnde 3-4tane mesajın var yardımcı olacagım diye şimdi editlemişsin

Başkasına yardım etmen beni alakadar etmez benim ayar oldugum nokta skypenizi verin yardımcı olıyım diyosun pm atınca para istiyosun mademki deki böyle böyle bi sistem var 500tlye satıyorum de ona göre isteyen pm atsın

bu konudaki ve 1tane daha konu vardı ordan bütün mesajların yardımcı olayım üzerineydi sırf bu konu içnde 3-4tane mesajın var yardımcı olacagım diye şimdi editlemişsin

Başkasına yardım etmen beni alakadar etmez benim ayar oldugum nokta skypenizi verin yardımcı olıyım diyosun pm atınca para istiyosun mademki deki böyle böyle bi sistem var 500tlye satıyorum de ona göre isteyen pm atsın

Aynen mesajlarıda editlemiş ne koparırsam kardır hesabı ver 500 ver 500 sistemin güvenilirligi yok kimse onaylamamış sazan avlıyor aklınca

samet byherge az kafanız bassında adamın konusunu çöpe çevirmeyin kocakarılar gibi dırdır etmeyi bırakın ben sizi engelledim kendiniz yazıyorsunuz kendiniz işitiyorsunuz konu açana saygınız olsun biraz

paylaşım yapmak istemiyorsan şuna tıkla ÇIKIŞ

haddini bil konuşurken tamam

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:00 ----------

Navi1337 böyle şahsiyetler için zaten ilerleme olmuyor olacağıda yok zaten bu kafa değişmedikce adam dünya engelini geçmeye 10k para istiyor neyse böyle gereksiz insanlar için ne kadar konuşsak azdır
Kim dunya engeline 10k para istiyor ? Ne diyorsun sen ????? Bana hakaret edene bak yeni uye olmuş bizi tokatlamaya calisiyor.

Mobil Mesaj

Son düzenleme:
samet byherge az kafanız bassında adamın konusunu çöpe çevirmeyin kocakarılar gibi dırdır etmeyi bırakın ben sizi engelledim kendiniz yazıyorsunuz kendiniz işitiyorsunuz konu açana saygınız olsun biraz

Yazdiklarimizi görmedigin cok belli, git reklamini baska yerde yap bide bunlar türedi forumda.

Yazdiklarimizi görmedigin cok belli, git reklamini baska yerde yap bide bunlar türedi forumda.

Birak şunlari ya bizi banlicaklar yakında bunlar cin olmadan adam carpmaya devam edecek . PM AT KARDESİM SKYPETAN YARDİMCİ OLAYİM YAZİP 500 TL İSTİYOR sonrada sana bana haysiyetsiz diyor :D

Mobil Mesaj

Aynen mesajlarıda editlemiş ne koparırsam kardır hesabı ver 500 ver 500 sistemin güvenilirligi yok kimse onaylamamış sazan avlıyor aklınca

Birak şunlari ya bizi banlicaklar yakında bunlar cin olmadan adam carpmaya devam edecek . PM AT KARDESİM SKYPETAN YARDİMCİ OLAYİM YAZİP 500 TL İSTİYOR sonrada sana bana haysiyetsiz diyor :D

Mobil Mesaj
Forum iyice cadı kazanına döndü
Herhalde ytpara da para dağıtıyorlarmış diye söylenti var ki, duyan geliyor, duyan geliyor.
Daha dün adamın biri iki günde 18k para kaldırdı forumdan.
Ne şikayet, ne hak, ne hukuk

Herhalde ytpara da para dağıtıyorlarmış diye söylenti var ki, duyan geliyor, duyan geliyor.

18k kaldıranın sakın adını yazma türerler başına bunlar :)))

18k kaldıranın sakın adını yazma türerler başına bunlar :)))
Kaldiran derken dolandiran anlaminda. Senin gibi milleti topladi paralarini aldi o başardi . Birakiyorum ayagina taktik satiyorum dedi ayni senin millete pm at yardimci olayim dedikten sonra 500 tl istedigin gibi .

Mobil Mesaj

http://www.ytpara.com/1497022-post1.html

çocuk bu konuyu açtı bende dedim onaki skyper adresini özelden yaz sınırsız gmail hesap açma taktiğini göstereyim sana walla bu çocuktan başka herkes yazdı bana pm den benimde çıkmam gerekti sonra dedim pc geçtiğimde yardımcı olmaya çalışacam 3 kişiye sistemi gösterdim ref olarak sistemi baktılar yani ve yazan oldu konuda bende satışa çıkarcam dedim bu sistemi millet yığıldı başıma ücretsiz vermek zorundamıyım yani bunu şimdi adam 10k da dünya engeli nasıl geçilir satıyor garanti vermeden gidip onun boğazınamı dalalım ref ver bana diye akıllı düşünmek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri