Adsense Soru - Cevap | Yararlı Bilgiler

Adsensede su mesaj cikiyor karsima, ordan ileriye gidiyorum, basamaklari ilerliyorum ama anasayfaya gelince yine bu mesajla karsilasiyorum. Suadan adsensem aktif degilmi, bunu kaldirmak icin ne yapmaliyim?

Hocam bu konuyu incelemenizde fayda var.

En son mesajda [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'nın probleme cevabı da aşağıdaki gibi:

Yeni adsense hesap acilmasinda bu uyariyi gorenler,kanalalrina videolari yuklesin para kaznamayi aktif etsin ve 3 gun beklesin.3.gun normalde o uyarinin kalkmasi lazim.Yani bi reklam kodu vs baglamaniza filan gerek yok.

Bunun sebebide tahminimce,artik yeni bir kanal baglasakda istatistikleri 24-48 saat icinde adsenseye yansiyor o sebebden.Yani sizin kanalinizdaki reklamlarin acildigini para kazanmaya basladigini goruyor adsense ve o uyari kalkiyor.Ayni partner kanallarda istatistiklerin 2 gun geriden geldigi gibi.

Yani bu bir sorun teskil etmez kullanmaya devam edin,istatistikler yansimaya basladigi an sorun yok demekdir.

hocam bakıyem 108 tl fakat 20 yi geçtiğimden bu yana PİN ile ilgili bi bildirim falan gelmedi ?

herkese merhaba;
bi tane çizgi film kanalım var ve aşağı yukarı hepsi telif haklı, adsense bağladım ama kendi e-maili ile değil diğer bir e-mailim ile bağladım yani; xxxx@gmailcom hesabımın altındaki kanalımı xxxb@gmailcom olan ve adsense hesabımda ekli olan e-maile bağladım şidmi sorun şu, bu hesabı adsense den ayırmak istiyorum nasıl yaparım? formu kurdaladım biraz ama bulamadım.

yardımcı olanlara şimididen teşekkürler.

hocam bakıyem 108 tl fakat 20 yi geçtiğimden bu yana PİN ile ilgili bi bildirim falan gelmedi ?

Hocam Ayın 12'sinde pin ile ilgili bir uyarı çıkacaktır adsense ekranında, mail de gelir muhtemelen.

herkese merhaba;
bi tane çizgi film kanalım var ve aşağı yukarı hepsi telif haklı, adsense bağladım ama kendi e-maili ile değil diğer bir e-mailim ile bağladım yani; xxxx@gmailcom hesabımın altındaki kanalımı xxxb@gmailcom olan ve adsense hesabımda ekli olan e-maile bağladım şidmi sorun şu, bu hesabı adsense den ayırmak istiyorum nasıl yaparım? formu kurdaladım biraz ama bulamadım.

yardımcı olanlara şimididen teşekkürler.

Hocam adsenseye bağlı mail hangisiyse g+ sayfası ile birlite tamamen silin o mail ile bağlı olduğu kanalı.

Pin onayi olmadan tel onayli gmail adsensesi ile banka hesabi ile cekim yapilamiyormu?

Arkadaşlar adsensemde bi sorun var gibi çözemedim;
-youtubede yeniyim,kanallarımı açalı 20 gün oldu 10 tane kanalım var
-hepsinin toplam izlenimi 15 k civarında tıklamada daha 200 civarında
-adsensemi hergün bir kere kontrol ediyorum izlenme geçen hafta 7 k civarında gözüküyordu youtubede ise 12 k iken şimdi hergün bu izlenme toplam ortalaması düşüyor yani youtube de yükselirken suan 15 k iken adsensede 7 k dan 5 k ya düştü buna eşit olarak tabiki toplam kazançta düşüyor anlamadım gitti ...
- 3 gün önce örneğin izlenim 6k idi toplam kazançta 10 tl
-bugün ise izlenim 5 k kazanç 8 tl (tabi bu sonuçlar günlük değil genel ortalama 20 günün genel ortalaması niye gittikçe azalıyor adsensede ,youtubede artarken adsensede azalıyor bi anlam veremedim

Arkadaslar merak ettigim bir konu. Adsense basvuru yaparken kullandigimiz adresi sonradan degistirirsek oraya PIN yollaniyormu? yoksa ilk kayit olunan adresemi gönderiliyor?

Pin onayi olmadan tel onayli gmail adsensesi ile banka hesabi ile cekim yapilamiyormu?

Hayır hocam, pin ile hesabınızı ( daha doğrusu kendinizi ) onaylatmanız şart.

Arkadaşlar adsensemde bi sorun var gibi çözemedim;
-youtubede yeniyim,kanallarımı açalı 20 gün oldu 10 tane kanalım var
-hepsinin toplam izlenimi 15 k civarında tıklamada daha 200 civarında
-adsensemi hergün bir kere kontrol ediyorum izlenme geçen hafta 7 k civarında gözüküyordu youtubede ise 12 k iken şimdi hergün bu izlenme toplam ortalaması düşüyor yani youtube de yükselirken suan 15 k iken adsensede 7 k dan 5 k ya düştü buna eşit olarak tabiki toplam kazançta düşüyor anlamadım gitti ...
- 3 gün önce örneğin izlenim 6k idi toplam kazançta 10 tl
-bugün ise izlenim 5 k kazanç 8 tl (tabi bu sonuçlar günlük değil genel ortalama 20 günün genel ortalaması niye gittikçe azalıyor adsensede ,youtubede artarken adsensede azalıyor bi anlam veremedim

Hocam youtube adsense'den ortalama 3 gün geriden geliyor, yani sizin kazancınız düşmeye başlarken, youtube istatistikler daha yeni yeni yansıdığı için orada artıyor gibi görülebilir. Şuanlık sadece böyle bir neden aklıma geliyor.

Arkadaslar merak ettigim bir konu. Adsense basvuru yaparken kullandigimiz adresi sonradan degistirirsek oraya PIN yollaniyormu? yoksa ilk kayit olunan adresemi gönderiliyor?

Adresinizi pin yola çıkmadan değiştirirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Fakat ödeme kesinleşen günlerde veya bikaç gün sonrasında önerilmez, karışıklıç çıkabiliyor.

Adsense kimlik değiştirme imkanımız var? Adsense hesabım var A adresinde bu adsenseyi silebilir miyim? Silerbilirsem A adresinden yeniden bir adsense hesabı açıp aynı banka kartını kullanabilir miyim?

Adsense kimlik değiştirme imkanımız var? Adsense hesabım var A adresinde bu adsenseyi silebilir miyim? Silerbilirsem A adresinden yeniden bir adsense hesabı açıp aynı banka kartını kullanabilir miyim?

Hocam silme işini tam bilmiyorum ama, Aynı adrese farklı isimde veya farklı isimle aynı adrese yeni bir adsense hesabı açılabiliyordu heralde. Bu kombinasyonu deneyebilirsiniz fakat Aynı isimle ikinci kere aynı adrese Adsense açılmıyor, ve silme imkanı da yok diyebiliyorum, çünkü ben aynı adrese kendi ismimle alamadım, ve annemin üzerine yeni bir adsense açtım.

okudum hocam saten cogunu okumuştum derleyip toparlaman cok iyi olmuş benim 20 kanalım var bunlrdan 5inden kazanıyorum aylık 200 kadar bu kadar şeyi biliyorsunuz size sorum olucak o kalan 15 kanalı nasıl degerlendirmem lazım katogorilere ayırdım 5 katogoriye 3-4 hafta bekledim videolar attım günde 3-4 tane ama 3 hafta sonunda en fazla izlenen 300 anca oldu sizce nerde hata yapıyorum etiketlerim iyi sorun olmazssa bir katogori pm olarak atarmısınız Teşekürler şimdiden

beyler konuyla alakasız , konu da açmak istemedim , şu kanal banner için bi arkadaş site vermişti ara tara tırım tırıs yok biri verir mi şunun linkini :D

okudum hocam saten cogunu okumuştum derleyip toparlaman cok iyi olmuş benim 20 kanalım var bunlrdan 5inden kazanıyorum aylık 200 kadar bu kadar şeyi biliyorsunuz size sorum olucak o kalan 15 kanalı nasıl degerlendirmem lazım katogorilere ayırdım 5 katogoriye 3-4 hafta bekledim videolar attım günde 3-4 tane ama 3 hafta sonunda en fazla izlenen 300 anca oldu sizce nerde hata yapıyorum etiketlerim iyi sorun olmazssa bir katogori pm olarak atarmısınız Teşekürler şimdiden

Hocam eğer çok kanal ile çalışıyorsanız, muhtemelen her video 200 300 izlense yeter, zamanla fazlası da gelir, yeni keşfettiğim bir kategoriyi size söyleyeyim, herkes de görsün zararı olmaz :) League of Legends Game Videoları. Sonsuz tane video var youtube da :) bu oyunla alakalı. Biraz arama yapıp 2 3 yada 5 10 bin aboneli bir kanalın videolarını kendi kanalınıza çekebilirsiniz, böyle 20 kanal açsanız da iş görür :) Bunu konu açarak da belirticem farklı kaynaklarda arıyorum toplu kaynak konusu açıcam :)

beyler konuyla alakasız , konu da açmak istemedim , şu kanal banner için bi arkadaş site vermişti ara tara tırım tırıs yok biri verir mi şunun linkini :D

Hocam şurada biraz araştırırsanız bişeyler çıkabilir: https://www.google.com.tr/search?q=...-8#es_sm=93&espv=210&q=youtube+channel+design

Hocam silme işini tam bilmiyorum ama, Aynı adrese farklı isimde veya farklı isimle aynı adrese yeni bir adsense hesabı açılabiliyordu heralde. Bu kombinasyonu deneyebilirsiniz fakat Aynı isimle ikinci kere aynı adrese Adsense açılmıyor, ve silme imkanı da yok diyebiliyorum, çünkü ben aynı adrese kendi ismimle alamadım, ve annemin üzerine yeni bir adsense açtım.

Silip kendi adına açabiliyorsun da aynı banka hesabını yazabiliyor musun onu bilmiyorum. Hakem abimiz 6 ay geçmesi lazım diyordu yazabilmemiz için.

Arkadaşlar benim PIN'im daha önce gönderilmiş fakat ben bir aralar bırakmıştım adsenseyi şimdi ama bana posta filan gelmedi. Benim geriye 2 hakkım kaldı 1. göndermelerinde gelmediği için PTT'den posta kutusu kiralayıp adreside PTT'nin olduğu adresi yazsam nasıl olur ?

Arkadaşlar benim PIN'im daha önce gönderilmiş fakat ben bir aralar bırakmıştım adsenseyi şimdi ama bana posta filan gelmedi. Benim geriye 2 hakkım kaldı 1. göndermelerinde gelmediği için PTT'den posta kutusu kiralayıp adreside PTT'nin olduğu adresi yazsam nasıl olur ?

En garantili yöntem o hocam aslında. Posta kutusunda kaybolma, unutulma vs. vs. gibi bir durum olmuyor nası olsa :) Kullanan çok sayıda kişi gördüm.

hocam kutu falan kiralamanıza gerek yok, ben ilk istediğimde apartmanın adresini vermiştim, apartmanın önünde çoluk çocuk hiç eksik olmuyor bütün postalar yerlerde sürünüyordu ve üzerinde "GOOGLE" yazan bir zarf daha fazla dikkat çekti sanırım hiç göremedik neyse ptt merkeze gittiim memurların çalıştığı posta yığınlarının olduğu yere girdim aradılar taradılar yok bizim mahalleye gelen adama sordular yok sonra bana dedilerki sizin ordaki şubeyi ver adres olarak arada bir bakarsın gelince alırsın dediler, bende aynen öyle yaptım ve istedikten 3 hafta sonra gittim sordum tabi heryerde olan o yaşlı iş yapmak istemeyen memur emicelerden bi tanesi vardı o gün :) üzerinde google yazan bir zarf gelecekti bana yurt dışından dedim emice; buraya yurt dışından falan posta gelmez dedi bende blöf yaptım takip kodunda gözüküyor dedim poflayarak postaları karıştırdı en altta kuzu gibi yatıyordu :) neyse lafı çok uzattık herhangi bir ptt şubesini adres veririseniz sıkıntı olmaz hatta orda çalışanada dersiniz yardımcı olur örn adres "Ptt bahçelievler şubesi" bu kadan basit :)

---------- Mesaj saat 19:59:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:57:31 civarında gönderildi. ----------

ben soru sormak için geldim bu sayfaya soracam soruyu yazmadım :)
arkadaşlar adsensemde öğlen 2 den beri hiç bir şey yansımıyor 2. adsenseme baktım onda sıkıntı yok yansıyor.
kanallardada sıkıntı yok, ne olduki acaba fikri olan varmı?

ben soru sormak için geldim bu sayfaya soracam soruyu yazmadım :)
arkadaşlar adsensemde öğlen 2 den beri hiç bir şey yansımıyor 2. adsenseme baktım onda sıkıntı yok yansıyor.
kanallardada sıkıntı yok, ne olduki acaba fikri olan varmı?

Arada olur öyle gecikmeler şuan sorun yoktur heralde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri