Adsense Sorunu

• Kullanıcı Ahmets
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Ahmets

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba yeni bir gmail heabı ile adsense basvursu yaptım youtube için youtube uzerınden para kazanmayı etkınlestırdım ve adsense ilişkilendirmesi için gerekli bilgileri onaylayıp yolladım ancak pazar sabahından beri olumlu/olumsuz bir mail gelmedi bunun sebebı nedır herkese 2 saat içiinde gelirken benım tüm bilgiler ve herşey dogru olmasına ragmen gelmedı ne önerırsırsınız..hatta garanbtı olsun diye başka bir başvuru daha yaptım dün gece onun ıcınde bir sonuç yok..Acil yardımlarınızı bekliyorum..

1 haftaya kadar sürebiliyor diyorlar. Fakat dün pazar oldugu icin ancak bugünü itibari ile bakip onaylanabilir.

1 haftaya kadar sürebiliyor diyorlar. Fakat dün pazar oldugu icin ancak bugünü itibari ile bakip onaylanabilir.

geçen sene kullanırken 3 ssat içinde donus yapmıslardı.bu sefer pazar gununen beri bekliyorum.. anlamadım gitti..

Ben kendi videomu atarak başvurdum 30-60 dk. Sürdü iki farklı Adsense aldım.

mobil mesaj

bunun video ile alakası yok benim bir çok hesabım 4-5 saat içinde onaylandı ama bir kaçının 2-3 gün sonra onaylandığını da bilirim

bunun video ile alakası yok benim bir çok hesabım 4-5 saat içinde onaylandı ama bir kaçının 2-3 gün sonra onaylandığını da bilirim

cumartesi gecesi ve pazar gunu olmak uzere toplan 2 hesap basvurdum kendı adıma am ikisinde de bir gelişme yok suana kadar sadece youtube para kazanma aktif ama adsense den ses yok bekliyorum umarım biran once gelır bende şaşırdım bu sefer..

cumartesi gecesi ve pazar gunu olmak uzere toplan 2 hesap basvurdum kendı adıma am ikisinde de bir gelişme yok suana kadar sadece youtube para kazanma aktif ama adsense den ses yok bekliyorum umarım biran once gelır bende şaşırdım bu sefer..
aynı pc ve ipden başvurduysan iki adsenseye onun siçin sıkıntı olmuş olabilir....

aynı pc ve ipden başvurduysan iki adsenseye onun siçin sıkıntı olmuş olabilir....

yanıt alamayınca 2.kez başvurdum telefon num.farklı verdim gmail hesabı açarken google'dan bir problem çıkmasın diye normalde 2-3 saat içinde geliyordu ama anlamadım vallahi..bakalım en geç yarına kadar daha bekleyecegım zaten yarına kadar da gelemz ise ne yapacagım bende bilemiyorum anlam veremedim..

---------- Mesaj saat 00:52:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:27 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar daha önceleri blog işinle ugrasıyordum budan 3-4 ay oncesıne kadar ancak adwors ve adsense hesabım siteme trafik çekmemden dolayı kapatılmıştı suan sıfır bir hesapla yani(başka) bir hesapla youtube uzerınden adsenseye basvurdum ama pazar gununden bu zamana daha gelmedi sizce bu konunun anlattıgım olay ile alakası olabilir mi?

Nescafe 3ü 1 arada arkadaşım video ile alakası olmadığını söyledi, olabilir mantıklı buda.Ben kendi yöntemimle 30-60 dk. arasında onaylatabiliyorum özet geçeyim isteyen deneyebilir.

1. Cep telefonundan 3-5 sn. lik videoyu hesaba up ediyorum,
  2. Başvurumu yapıyorum,
  3. Bir saat sonra maili kontrol ediyorum,
  4. Hesap onaylandığı için videoyu siliyorum.

Cep telefonundan başvurmanın etkisi varmı yokmu tartışılır, farklı pc olmadığı için evdeki telefonları kullandım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri