Adsense Spam ve Banlanmalar. 02.10.2015

Adsenselerdeki Kıyım ? 02.10.2015

• Eylül'de Acılan Adsenseye Bağlı Tüm Kanallar Spam Yedi ve Banlandi.

Oy: 25 16,3%
  • Eylül'de Açılan Adsenseye Bağlı Tüm Kanallar Spam Yedi ve Banlanmadı

Oy: 26 17,0%
  • Eylül'den Önce Açılan Adsenseler Banlandi.

Oy: 51 33,3%
  • Eylül'den Önce Açılan Adsenseler Banlanmadı.

Oy: 51 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .

Lake River

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar sonumuz nasıl olacak bilinmesede pes etmeyeceğimiz kesindir.Bugün Yeni adsenselerden Toplam:2 eski Adsense'mden 1 tane banlanmistir.

Anket açıyorum lütfen herkez kullansın bakalım sonuca

dostum bütün adsenselerim banlandı , 7 aydır kanal yapamıyordum zaten.. elimde ne kanal kaldı ne adsense kökten temizlediler , bilgisayarım spama girdi daha ne diyim ..

Son iki haftadır sadece kanal açıyorum, şu anda adsensem yok. Hala acmadım
Açtığım tüm kanallar açık durumda

yeni adsense derken eylül ayında açtığın adsense de mi ?

---------- Spam Engelliyici 07:55 ---------- Önceki Mesaj 07:54 ----------

herkes aynı durumda bilgisayarınla alakası yok.

dostum bütün adsenselerim banlandı , 7 aydır kanal yapamıyordum zaten.. elimde ne kanal kaldı ne adsense kökten temizlediler , bilgisayarım spama girdi daha ne diyim ..

bu arkadaş dışında banlanan var mı arkadaşlar? eğer yoksa boşu boşuna sinir stress yapıyoruz genel temizlik oluyo diye

Banlanmadı eylül ve ağustos'da açılanlar ama banlanabilirler. Erkenden banlanmadı diye ankete katılmıyorum.

eylülden önce açılan adsenseler spam yedi mi yemedi mi diye sorsaydın daha iyiydi şimdi benim eski adsense spama düştü ama banlanmadı

büyük ihtimal yeni olay bu adsense spama düşünce banlanıyor

Diğer konuda da yazdım buraya da yazayım, adsense i açtığım boş mail + 10 Tane kanalım kapanmış, zaten toplamda 17 kanalım vardı, gelir falan kalmadı yönetici mail değiştirdim, sağlam bir maille, adsense in içindeki ödemeyi alabilirim değil mi?

eğer spam'a düşmeye devam ederse yeni yöneticin de muhtemelen ödeme almadan banlanacağız. geçen ay aynısı olmuştu defalarca yönetici değiştirmemize rağmen ya para kazanma gidiyor ya kanallar spam'a düşüyordu.

Diğer konuda da yazdım buraya da yazayım, adsense i açtığım boş mail + 10 Tane kanalım kapanmış, zaten toplamda 17 kanalım vardı, gelir falan kalmadı yönetici mail değiştirdim, sağlam bir maille, adsense in içindeki ödemeyi alabilirim değil mi?

kapanan adsenseye kaç tane kanal bağladığınızı da söyleyin. nerden bilelim nasıl çalıştığınızı. çoğu kişinin aylardır adsenseleri sağlam. siz neler yapıyorsunuz önce onu bilmek lazım.

ortalığı velveleye vermeden bir ön araştırma yapsak keşke...

arkadaslar baglanıp daha beklemede kalın biraz daha ortalık toz duman benım kanallarda hazır ama baglamadım öle bekletiyorum yeni adsense'de sadece beklıyorum bakalım ne yapacak

10 eylülde içinde kanal bulunmayan boş 4 adsensem banlandı.13 eylülde eski içinde kanal bulunan 2 adsensem banlandı.Kısacası tüm adsenseler banlandı toplu temizlik yapıldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri