Adsense Spame DüşürmeME Hakkında Beyin Fırtasınası

Adsenseniz hiç spame düştümü?

• Kullanılan toplam oy
    66

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

01.05.2015 tarihinden bu yana bu durumu yaklaşık 30'a yakın arkadaşda gördüm.

Adsense Spame Düşmesi nedir?
Arkadaşlar bu adsensenin banlanması değildir. Önceden adsenseye bağlanan kanallara ait bir sıkıntı da değildir. Sadece yeni adsenseye eklenen kanalların 48 saat içerisinde %100'ü kapanıyorsa adsense spame düşmüş demektir. Eğer adsense çalışıyorsanız ve tüm kanallarınız kapanıyorsa 10 kanal açın. 5'ini adsenseye geçirin, 5 tanesini geçirmeyin. Adsenseye bağlananların tamamı 48 saatte kapanır, diğer 5 tanesi ise kapanmazsa adsenseniz spame düşmüştür.

Adsense Spame Düşürmemek için Nasıl Çalışmalıdır?
Kanalları açtıgınız veya aldığınız gibi adsenseye bağlamayınız. Eğer günde 3-4 den az kanal çalışıyorsanız tabi sıkıntı yok. Fakat günde 3-4 den fazla kanal bağlıyorsanız aşağıdaki şekilde çalışmanızı öneririm.

1) Örneğin 50 kanal aldınız veya açtınız.
2) 50 kanalınızada 1-5 günde video yüklemeleri yaptınız.
3) Yüklemeler bitince kanallarda ihtarlı video varsa o kanalı adsenseye bağlamayınız. İhtar gelmişse, çok iyi hit yapmışsa riski göze alıp ana adsense değilde 2. adsensenize bağlayabilirsiniz. Ben iyi hit yapmışları 2. adsenseme bağlarım. Bir sıkıntı çıkmadı.
4) İhtar yoksa kanalda, eşleşenli ve dünya engelli videoları silin. Para kazanmayı açın çok ünlem çıkarsa kanalı partnera geçirin. Baktınız az ünlemli video çıktı ünlemli videoları silin ve adsenseye kanalı geçiriniz.
5) Bu süreçte spamden kapananlar olabilir onları silmiş, ihtar gelmişse o kanalları eklememiş, eşleşen veya dünya engeli gelmişse adsenseye ekli olmadan bu videoları silmiş olursunuz. Artık kanal ömrü uzun olan kanallar kalmış olur ve adsenseye bağlayabilirsiniz. 1 günde en fazla 5 kanalı adsenseye bağlamanızı öneririm.

Kanalları adsenseye hangi yöntemle bağlayabilirim?
Ben ayarlardır Türkiye windows vdsler üzerinden bağlarım. Hatta hiç adsensemden çıkış bile yapmam. Türkiye windows vdsiniz yoksa benim sistemimden satın alabilirsiniz. Youtubevds.com. Ayrıca Windows vdsler üzerinden linkleme yöntemiyle nasıl kanal bağlayacağınızı bilmiyorsanız http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html bu sayfaya bakabilirsiniz.

Birde anket açtım. Bu konuyu okuyan arkadaşlar ankete katılabilirse oranı daha rahat görebiliriz.

Tabiki botlar etkendir. Çünkü botla çalışanlar manuel veya vds ile çalışanların 10 kat fazla kanalı oluyor, 10 kat kazancı oluyor ve haliyle 10 kat fazla riski oluyor.

tabi hocam tüm botçular manuelcilerden 10 kat daha fazla kazanıyo bu nasıl bi pazarlama ya hayranım size

10 kat kazancı oluyor Malesef katilmiyorum hocam :)

Bir kişi bir kategori tutturmuştur. 2 kanal yapar ayda 10.000 tl kazanır. O kişinin bot ile çalışmasına gerek yoktur. Bot ile çalışanlar zaten ayda 20-5000 arasında kanal yapan kişilerdir. Kazancları da ayda 0 ile 200.000 tl arasında değişiyor. Neyse konu amacından sapmasına gerek yok. Sonra reklam yapıyor izlenimi vermiş oluyorum. Amacım farklıydı:)

Bak işte konu nereye geldi birden.
Adsense nin spama düşmesini de bota bağladınız ya helal olsun diyorum size.
Sanki adsense ye bot bağlıyor kanalı

Bence tam tersi,Botla çalışıpda ayda 10 bin lira kazanan bir elin parmağını geçmez,fakat vds ile çalışıpda ayda 3,5 kanal yapıp tutran arkadaş daha çoktur.Nedeni çok basit bot ile yapılan kanallar bence çok kaliteli olmuyor.VDS ile daha önem veriliyor ve içerik sağlam oluyor.Her işte olduğu gibi ilk atanda her zaman çok kazanır...

Bak işte konu nereye geldi birden.
Adsense nin spama düşmesini de bota bağladınız ya helal olsun diyorum size.
Sanki adsense ye bot bağlıyor kanalı

Hocam adsensenin spama düşmesinden kastınız nedir belirtebilirmisiniz ?

Biz burada "beyin fırtınası" yapıyoruz herkes aklında ki fikri atıyor ortaya bilgi paylaşımı.

Buyrun hocam anlatın niye düşüyor sizi dinliyoruz madem bu kadar kesin konuşuyorsunuz dinleyelim :rolleyes:

tabi hocam tüm botçular manuelcilerden 10 kat daha fazla kazanıyo bu nasıl bi pazarlama ya hayranım size

Hocam mesajınızı görmeden üstteki mesajımı yazmıştım. soru bot hakkında gelince cevapladım.

Aslında benim pazarlamaya hiç ihtiyacım yok. Fakat artık bünye alışmış bot hakkında soru soranlara cevap vermeye.

Manuel ile kişi ne yükleyeceğini bilir. 1 video yükler ve kazanır. bot ile kazanlar ise daha çok ne yükleyeceğini bilmeden yüzlerce kanal yapar. Haliyle işi bilmeden de yüzlerce kanal birşekilde çok ciddi para kazandırmış olur.

Neyse dediğim gibi konuyu açma amacım ne bot ne başka şekil. Amacım spam adsense olayıdır.

Hocam adsensenin spama düşmesinden kastınız nedir belirtebilirmisiniz ?

Biz burada "beyin fırtınası" yapıyoruz herkes aklında ki fikri atıyor ortaya bilgi paylaşımı.

Buyrun hocam anlatın niye düşüyor sizi dinliyoruz madem bu kadar kesin konuşuyorsunuz dinleyelim :rolleyes:

Manuel çalışanlar botla çalışanların nerdeyse 10 da 1 i kadardır
Eğer botlar adsense yi spama düşürmüş olsa, adsense si spama düşenler konusu ile yıkılırdı forum, çünkü 1000 ler ce bot kullanıcısı var forumda.

Bana göre iki sebebi olabilir.
Tek adsense bağlı aşırı kanalın kapanması
Yada kanallar yapılırken videoların ünlem alması

Birçok sebebi var aşırı spam, aşırı alakasız etiket vs.

4) İhtar yoksa kanalda, eşleşenli ve dünya engelli videoları silin. Para kazanmayı açın çok ünlem çıkarsa kanalı partnera geçirin. Baktınız az ünlemli video çıktı ünlemli videoları silin ve adsenseye kanalı geçiriniz.

bu madde yanlış. dünya engeli geldi ve kanalda uyarı çıkmadıysa sakın ha sakın adsense'e bağlamayın. kesinlikle para kazanmanızı toplu kapatır. ünlem geldiyse de sakın ha sakın bağlamayın kapatabilir, forumda örneği mevcut.

http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html

bu şekilde bağlıyorduk biz hep fakat buna rağmen hesaplarımızdan biri spama düştü bu da adsense'in spama düşmesini engelleyen bir yöntem değil yani.

kısacası adsense'in spama düşmesinin nedenini şu ana kadar çözen yok.

bu madde yanlış. dünya engeli geldi ve kanalda uyarı çıkmadıysa sakın ha sakın adsense'e bağlamayın. kesinlikle para kazanmanızı toplu kapatır. ünlem geldiyse de sakın ha sakın bağlamayın kapatabilir, forumda örneği mevcut.

http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html

bu şekilde bağlıyorduk biz hep fakat buna rağmen hesaplarımızdan biri spama düştü bu da adsense'in spama düşmesini engelleyen bir yöntem değil yani.

kısacası adsense'in spama düşmesinin nedenini şu ana kadar çözen yok.

Oradaki bahsettiğim videonun ünlemidir. Kanal resminin ünlem almasıyla telefon doğrulaması isteği değildir.

100 video attın. 3 ünde dünya engeli çıktı. hiç ihtar yok. 3-4 gün sonra girdin bu kanalı niye adsenseye bağlamayasın ki hocam? Dünya engeli veren kanallar adsenseye bağlanmasıydı adsense çalışabilen kalmazdı.

Link ile bağlama adsenseyi düşürmeyi engellemeyi zaten tek başına yapmaz. Ben kendi ve ekibime uygulattığım yöntemimi yazdım.

Oradaki bahsettiğim videonun ünlemidir. Kanal resminin ünlem almasıyla telefon doğrulaması isteği değildir.

100 video attın. 3 ünde dünya engeli çıktı. hiç ihtar yok. 3-4 gün sonra girdin bu kanalı niye adsenseye bağlamayasın ki hocam? Dünya engeli veren kanallar adsenseye bağlanmasıydı adsense çalışabilen kalmazdı.

Link ile bağlama adsenseyi düşürmeyi engellemeyi zaten tek başına yapmaz. Ben kendi ve ekibime uygulattığım yöntemimi yazdım.
bende videonun ünleme düşmesinden bahsetmekteyim. :) kanaldaki videolardan biri ünleme düştüyse onu adsense'e bağlamak risklidir. adsense'e bağlarsın sonrada videoyu yüklersin 1'inde ünlem çıkar bu sorun değil en azından kimsede sorun olduğunu görmedim, duymadım şu ana kadar.

bazı şirketler dünya engeli geldiğinde kanalda uyarı çıkmasını istemiyor bunlar riskli olanlar. çünkü kanalda uyarı olmadığını görünce kanalın temiz olduğunu düşünüyoruz. bu şekilde bağlayıp toplu para kazanmayı kaybettik bi kere. aynı şekilde bunu ünlemde de yaşamıştık.

Tüm hesaplarımda videoyap kullanıyorum 1 tanesi spama düstü o yüzden botla alakası olduğunu düşünmüyorum. Toplu kanal kapanması yaşadıktan sonra spama düştü bence en büyük etken bu.

Tüm hesaplarımda videoyap kullanıyorum 1 tanesi spama düstü o yüzden botla alakası olduğunu düşünmüyorum. Toplu kanal kapanması yaşadıktan sonra spama düştü bence en büyük etken bu.

yani kısaca kanalların açılış şekli,kanala giriş çıkış şekli daha büyük etken

Son düzenleme:
Benim de bi adsense'im spame düştü. Son açılan kanalları toplu kapatıyor, öncesine dokunmuyor.

2-3 haftadır kanal eklemiyorum ona düzelmiştir heralde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri