Adsense Şubat Ödemeleri Kesinleşti

• Kullanıcı Berat06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Aylık kazancımız şu an 400$ buluyor.İsteyenler gruba katılmak için pm atsın

Aylık kazancımız şu an 400$ buluyor.İsteyenler gruba katılmak için pm atsın

onur arkadaşım böyle spam şeklinde yapacağını yeterli bilgi ve açıklamalarla ilgili bi konu açsan, zaten isteyen herkes katılacaktır böyle yaparak insanların güvenini bence daha çok sarsıyorsun.

tek 1tane foto at aylık kazancıda gectim son 7 gün içindeki gösterim vee tıklarını gösteren foto at bana?

Kardeşim photoshop'u 10 yaşındaki çocuklarda yapıyor biliyorsundur. İstersen bende bi 800-900$'lık adsense resmi ayarlıyıp resim atabilirim ;)

tamam ver maıl adresını ozelden atıyım

Madem yanına üye çekmeye millete 400$ kazandırmaya bu kadar meraklısın bir konu aç resimleri de orada paylaş forumdaki herkes görsün. Nedir bu özelden mesaj atma gizliliği?

onur arkadaşım böyle spam şeklinde yapacağını yeterli bilgi ve açıklamalarla ilgili bi konu açsan, zaten isteyen herkes katılacaktır böyle yaparak insanların güvenini bence daha çok sarsıyorsun.

Aynen katılıyorum.

Ve spam yapmanın aslında forumlarda ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım. Ayrıca 400$ kazanıyorsun madem neden bu kadar can atıyorsun birilerini yanına çekmeye yaz bir yere bırak buna inanan olursa onlar gelsin sana. Sen ve açtığın o diğer kullanıcılarla beraber spam mesaj atmayı kesin artık.

Kardeşim photoshop'u 10 yaşındaki çocuklarda yapıyor biliyorsundur. İstersen bende bi 800-900$'lık adsense resmi ayarlıyıp resim atabilirim ;)

Madem yanına üye çekmeye millete 400$ kazandırmaya bu kadar meraklısın bir konu aç resimleri de orada paylaş forumdaki herkes görsün. Nedir bu özelden mesaj atma gizliliği?

Aynen katılıyorum.

Ve spam yapmanın aslında forumlarda ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım. Ayrıca 400$ kazanıyorsun madem neden bu kadar can atıyorsun birilerini yanına çekmeye yaz bir yere bırak buna inanan olursa onlar gelsin sana. Sen ve açtığın o diğer kullanıcılarla beraber spam mesaj atmayı kesin artık.

Bir şey biliyormuş gibi ahkam kesme sanatı neden? Kazancı hep birlikte arttırmak ne kadar cok kişi o kadar cok kazanc bu baglantıyı kuramıyor musunuz?Gerekli konuyu zaten actım,reklamını yapmakta konunun bana kalmıs sorcak degiliz herhalde! Amacım faydamın olması ve birilerine ek gelir saglamak kazanc sağlamalarına vesile olmak.İyi niyeti bu kadar kötüye yorma cabasına düşmeyin.

Saygılar..

Bir şey biliyormuş gibi ahkam kesme sanatı neden? Kazancı hep birlikte arttırmak ne kadar cok kişi o kadar cok kazanc bu baglantıyı kuramıyor musunuz?Gerekli konuyu zaten actım,reklamını yapmakta konunun bana kalmıs sorcak degiliz herhalde! Amacım faydamın olması ve birilerine ek gelir saglamak kazanc sağlamalarına vesile olmak.İyi niyeti bu kadar kötüye yorma cabasına düşmeyin.

Saygılar..

Bilmediğimi zannedip bu küçümseme sanatı neden? Ben bağlantıyı kuruyorum da sen önce forumlarda spam ne anlama gelir onu araştır ondan sonra sadece gerekli konu başlığı altında anlat bunları ;) Konu ile hiç alakası olmayan konu başlıkları altında değil.

he bu arada çoğu kişi benimle aynı fikirdedir ki; eğer dediğin gibi amacın faydanın olmasıysa özelle falan uğraşmazsın herşeyi orta yerde ve tane tane anlatırsın ;)

hadi şimdi sen kek bulup o söylediğin paraları kazanmaya ;)

hee bide eğer istersen 900$lık resim atabilirim AMA özelden ;)

onur aynı konuyu bir den fazla defa paylaşmışsın forum kirliliği yapıyorsun..

Kıvırmaya aşikar bünyen belli yetenek abidesisin.. Anlama zorlugu çekiyosun ben ne diyorum sen ne zırvalıyorsun

sadece andense hesabı kesinleşmiş birde youtube kazancı olmayacakmı bende ocakta gözüküyor ama şubatta yok

bu ayki kazanc 800 dodolar 15 dolar kesinti beyler grup falan hikaye ...sen sen ol ne gruba gir nede tıklamaya herşey kendinizde biter ...bu adamlar senin benim gibi 12 saat uyku uyumuyor 4 saat uyku geri kalanda bilgisayar başında adamlar ..öyle tıklama ile falan olmaz bu işler tespit ederler kanalda güme gider ip numaranıda kayıt eder sen tıklamay devam edersin herşey kendiniz de bitiyor ...kazanmak istiyorsanız ..yardımınıza varım ugraşmayın kanalla ...youtubeyi seviyorum ...bu para bana cook yeter ...
ha bide mersin erdemli meskop deli göcen (krallar önde gider ) :) :) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri