Adsense sürekli kanallarım kapanıyor

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
İyi günler bir adet adsense hesabım var 1 kanalımda telif yediğimden adsense bağlı tüm kanallarımın para kazanması kapanmıştı bende yeni kanal açıyorum fakat ilk gününde alttaki hatayı alıyorum acaba ip karalisteyemi aldılar beni. Ve bu adsense kullanmalımıyım? Adsense hesabım çalışıyor sadece youtubeler sıkıntılı ne önerirsiniz?

7mXGav.png

Adsense'e bağlı tüm kanallarının para kazanması kapatıldıktan sonra sorunlu kanalı ve bütün kanallarını sildin mi?

Silmediysen ana sebebi budur. Sen kanal bağladıkça, var olan o kanallar yüzünden Adsense hesabın temize çıkmaz ve bütün kanalların kapatılmaya devam eder. Youtube bu konuda çok net.

İkincisi ise IP ban veya MacAdress Ban ihtimali.
Birincide belirttiğim işlemleri yaptın ve hala aynı sorunu yaşıyorsan bilgisayarında güzel bi çerez temizliği yap (CCleaner veya ASC işini görür.) Sonrasında IP değiştir(modem resetle) ve en son olarak da MacAdressChanger diye Google'da aratırsan bi program çıkacak karşına, onunla Ethernet kartına bağlı Mac imzasını değiştir.

Sorun yaşamaya devam edersen de PM atarsın.

Kolay Gelsin.

peki hocam çok teşekkür ederim son birşey sorayım bu adsenseyi kullanmaya devam etmemin zararı olurmu ? yani tüm kanalları silsem yeni hesaplar açsam bu adsense güvenli diyorsun. Birde şunu sorayım adsenseye bağlı kanalları görebilceğim bir link varmı ?
Teşekkürler.

peki hocam çok teşekkür ederim son birşey sorayım bu adsenseyi kullanmaya devam etmemin zararı olurmu ? yani tüm kanalları silsem yeni hesaplar açsam bu adsense güvenli diyorsun. Birde şunu sorayım adsenseye bağlı kanalları görebilceğim bir link varmı ?
Teşekkürler.

Şu ana kadar kimsede sorun olmadı o adsense'i kullanmak. Diğer sorun için de maalesef bir link bulunmamakta.
Rica ederim, iyi günler.

Adsense'e bağlı tüm kanallarının para kazanması kapatıldıktan sonra sorunlu kanalı ve bütün kanallarını sildin mi?

Silmediysen ana sebebi budur. Sen kanal bağladıkça, var olan o kanallar yüzünden Adsense hesabın temize çıkmaz ve bütün kanalların kapatılmaya devam eder. Youtube bu konuda çok net.

İkincisi ise IP ban veya MacAdress Ban ihtimali.
Birincide belirttiğim işlemleri yaptın ve hala aynı sorunu yaşıyorsan bilgisayarında güzel bi çerez temizliği yap (CCleaner veya ASC işini görür.) Sonrasında IP değiştir(modem resetle) ve en son olarak da MacAdressChanger diye Google'da aratırsan bi program çıkacak karşına, onunla Ethernet kartına bağlı Mac imzasını değiştir.

Sorun yaşamaya devam edersen de PM atarsın.

Kolay Gelsin.

Hocam network konusunda bilgi sahibi değilsin, insanları yanlış yönlendiriyorsun. Mac adres ban yediğin zaman siteye erişemezsin bu kadar basit.

Fakat bi deli kuyuya taş atmış sallamış böyle de gidiyor.

MAC adres ile hiç bir alakası yok.

Hocam network konusunda bilgi sahibi değilsin insanları yanlış yönlendiriyorsun. Mac adres ban yediğin zaman siteye erişemezsin bu kadar basit.

Sevgili kardeşim, IP değiştirdiğin halde açtığın kanalların saniyede kapanmasının sebebini sen açıkla da bilelim o zaman.
Bir deli kuyuya taş mı atmış bilmem ama Mac değişimi sonrası açtığım kanalların kapatılmaması benim en büyük dayanağım.

Hocam network konusunda bilgi sahibi değilsin insanları yanlış yönlendiriyorsun. Mac adres ban yediğin zaman siteye erişemezsin bu kadar basit.

Bu mac işi efsane oldu forumda zaten...

Sevgili kardeşim, IP değiştirdiğin halde açtığın kanalların saniyede kapanmasının sebebini sen açıkla da bilelim o zaman.
Bir deli kuyuya taş mı atmış bilmem ama Mac değişimi sonrası açtığım kanalların kapatılmaması benim en büyük dayanağım.

Mac adresi değişmez. Mac adresi kartın fiziksel kimlik numarasıdır.

Mac adresini maskelersin o yöntemle sadece. Bunu Google anlayamayacak kadar salak mı sence ?

Proxyleri anlıyor Mac i mi anlayamayacak ?

Senin durumlar tesadufi olmuş. Mac adresi ile HİÇ BİR ALAKASI YOK. Git hangi network uzmanına sorarsan sor.

Bilmediğin konuda da yanlış yorum yapma.

Mac adresi değişmez. Mac adresi kartın fiziksel kimlik numarasıdır.

Mac adresini maskelersin o yöntemle sadece. Bunu Google anlayamayacak kadar salak mı sence ?

Proxyleri anlıyor Mac i mi anlayamayacak ?

Senin durumlar tesadufi olmuş. Mac adresi ile HİÇ BİR ALAKASI YOK. Git hangi network uzmanına sorarsan sor.

Bilmediğin konuda da yanlış yorum yapma.

Uzmanı bulmuşken birinci sorumun cevabını alayım o zaman. Senin deyiminle kara listeye girdik mi kurtuluş yok. ip, vpn, mac her şeyi google amca biliyor. Çıkış yolu nedir?

Uzmanı bulmuşken birinci sorumun cevabını alayım o zaman. Senin deyiminle kara listeye girdik mi kurtuluş yok. ip, vpn, mac her şeyi google amca biliyor. Çıkış yolu nedir?

Şu an iş yerindeyim akşam yazarım.

Ama sana şunu söyleyim en basitinden lokasyon banı atıyor Google.

Yani bu da demek oluyor ki geçici de olsa sistemleri anlayana kadar vpn işe yarayabiliyor.

Fakat benim bahsettiğim kalıcı çözümü mümkün değil.

bunun tek bir açıklaması var bence arkadaşın da dediği gibi google bunları her türlü anlıyor fakat sadece sistem bir şekilde işçilerle yürür belli noktalarda göz yumuyor. Baktı işler istediği gibi gitmiyor adsensenin bütün para kazanmalarını kapatıyor geçiyor. Ben de herşeyi bildiği düşüncesindeyim . Aynı zamanda mac adresi arkadaşın da belirttiği gibi ethernet kartına verilen numaradır ve sabittir . Buna gelebilecek herhangi bir ban sonrasında o siteye erişim gerçekleşmez. Ama ip adresi öyle değildir. Her servis sağlayacınızla iletişime geçtiğinizde size bir numara verir bu numarada sizin bölgeniz için özel ayrılmış numaralardır. İp adresi budur devamlı değişiklik gösterir. bol kazançlar diliyorum herkese : )

bunun tek bir açıklaması var bence arkadaşın da dediği gibi google bunları her türlü anlıyor fakat sadece sistem bir şekilde işçilerle yürür belli noktalarda göz yumuyor. Baktı işler istediği gibi gitmiyor adsensenin bütün para kazanmalarını kapatıyor geçiyor. Ben de herşeyi bildiği düşüncesindeyim . Aynı zamanda mac adresi arkadaşın da belirttiği gibi ethernet kartına verilen numaradır ve sabittir . Buna gelebilecek herhangi bir ban sonrasında o siteye erişim gerçekleşmez. Ama ip adresi öyle değildir. Her servis sağlayacınızla iletişime geçtiğinizde size bir numara verir bu numarada sizin bölgeniz için özel ayrılmış numaralardır. İp adresi budur devamlı değişiklik gösterir. bol kazançlar diliyorum herkese : )

Hocam açıklaman için sağol aynen öyle bende onu demek istiyorum...

Zaten mac adresi ban demek o kart ile o siteye erişimin engellenmesi demek en basiti ve kısaca.

Ayrıca şu var ki ip değiştirdiğim zaman neden kurtulamıyorum bu durumdan diyenlere cevabım şu ki ; lokasyon banı attığı zaman Google senin ip aralığını belirler ve sen o ip aralığında sürekli değişim gerçekleştireceğinden dolayı ip servis sağlayıcın o şekilde ip bi işe yaramaz değiştirmek.

peki ben adsenseye bağlamadıgım halde video attıgım saniye bu sorunu almamın sebebi nedir :)

peki ben adsenseye bağlamadıgım halde video attıgım saniye bu sorunu almamın sebebi nedir :)

aynı sorun bendede var bugün açtığım kanalları video atmadığım halde telefonlarını onayladım direkt olarak adsense bağlamadan sayfayı gümletti büyük bir ihtimalle ip adresi gümlemiştir. Şimdi açacağım kanalları ayrı pc(ayrı mac) ve modem rest olarak atacam bakalım ne olacak adsenseye bağlı hiçbir hesabım kalmadı hepsini kökten sildim inşallah tekrar bu tarz problemim olmaz diyorum.

Memurvadisi yasarsin para kazanmanın kapatilmasi ile spamı karistirmayin😊

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri