adsense tbm+tık problemi

nothing

Kayıtlı Üye
arkadaşlar adsense tıklarım ve tbmlerim çok çok düşük seviyelerde, yerlerde..mesela adam diyoki 7kda 150 tık aldım, ben o sayıya anca 40-50 tık alabiliyorum.. 5 k izlenimde 20-30 tık anca oluyor.. tbmler 2-3 gündür 0.6 - 0.10 arası.. anlamadım bendemi sorun var..? ama forumdaki arkadaşlar bu sayımlara göre çok yüksek rakamlardan bahsediyo..kategorim haber-eğlence.. acaba adsense ayarlarıyla ilgili bi sorun mu var, yada google bana takmış durumda. belki de bu bir çeşit üstü kapalı ban yada ceza uygulaması olabilir mi?reklamlar çıkıyo, bu kadar reklama 5000 kişiden nasıl sadece 30 kişi tıklar anlamak zor,başka iş var bu işin içinde galiba.. aklıma başka bir şey gelmiyo..Anlıycağınız beleşe google amcaya çalışıyoruz, boşa giden emekler, vakitler..

Son düzenleme:
Çoğu videoda google reklamları çıkıyor hocam.Biraz youtube'de gezerseniz görürsünüz.Üstelik video öncesi çıkan videoları hiç görmüyorum bu aralar.Neden azaldığına gelince reklam verenler yazları sevmiyor anlaşılan.
nerden biliyosunuz azaldığını kaynak? ve neden azaldı?

Çoğu videoda google reklamları çıkıyor hocam.Biraz youtube'de gezerseniz görürsünüz.Üstelik video öncesi çıkan videoları hiç görmüyorum bu aralar.Neden azaldığına gelince reklam verenler yazları sevmiyor anlaşılan.

umarım dediğin gibi geçicidir, ama kendi videolarıma bakacak olursam kategori reklamları var açıkçası(araba, teknoloji gibi). bir de şöyle bişey olabiliyo: benim videolar(çoğu) türkçe, çıkan reklam yabancı.. 2-3 kez denk geldim ve şok oldum. google reklamları mı karıştırıyo ne yapıyo anlamadım ama bişeyler karıştırdığı kesin..

umarım dediğin gibi geçicidir, ama kendi videolarıma bakacak olursam kategori reklamları var açıkçası(araba, teknoloji gibi). bir de şöyle bişey olabiliyo: benim videolar(çoğu) türkçe, çıkan reklam yabancı.. 2-3 kez denk geldim ve şok oldum. google reklamları mı karıştırıyo ne yapıyo anlamadım ama bişeyler karıştırdığı kesin..

Girdiğiniz sitelerden ya da dns değiştirmenizden kaynaklı olabilir zenmate falan kullanıyorsanız normal yani yabancı çıkması.

Tr içerikte durum maalesef herkeste aynı şu sıralar. 70.000 gösterim 12 dolar aldım şaka gibi. :)

Girdiğiniz sitelerden ya da dns değiştirmenizden kaynaklı olabilir zenmate falan kullanıyorsanız normal yani yabancı çıkması.

Tr içerikte durum maalesef herkeste aynı şu sıralar. 70.000 gösterim 12 dolar aldım şaka gibi. :)

Hocam valla zenmate kullanmıyorum ama dns ayarlarını değiştirmiştim yasak olayından sonra ama tekrar orjinal dns'ye dönüştürmedim sonradan, acaba ondan olabilir mi... şu an mesela 7k'ya yaklaşmış izlenim ve sadece 20 tık var, tbm zaten yerlerde, tam bir komedi..!

[MENTION=15440]nothing[/MENTION] videoların kısaysa türkçe içerikte normal o tıklar.

7000 gösterime 20 tıklamanın nesi normal anlamıyorum...videolar kısa evet ama bu gösterime en az 40 civarı tık olması gerek, anormal bi durum bu..

Bende kısa çalışırken 10k izlenime 1 Tl geçemiyordum.Sonra anladım kısa video işinde para yok.Boşuna zaman kaybı.
7000 gösterime 20 tıklamanın nesi normal anlamıyorum...videolar kısa evet ama bu gösterime en az 40 civarı tık olması gerek, anormal bi durum bu..

Kısa video bir çeşit kumar oynamak gibi aslında.. bir gün bi bakıyosun tbmler izlenimler uçmuş, bir gün yerlerde.. belli olmuyo ama çoğunlukla olumsuz yansımaları oluyo gibi.. uzun videoda işi daha zor ama getirisi daha yüksektir tabi..

çok kötü bu aralar dediğin gibi ve birtürlü geçmiyor bu sorunlar hergün normale dönmesini beklerken dahada aşağı gidiyor ne olacak sadece merakla bekliyorum bende

Bende 13k ya 20 tık icerik tr dizi video ortası acık

Tr içerik adsense 50 k ya 6 tl partner 1 k ya 2 tl bu kadar olamaz :(

yukarda arkadaşın da yazdığı gibi her gün normale dönmesini beklerken gitgide dibe vuruyoruz..dizi çalışan adam bile 13k'ya 20 tık alıyosa bu işte bit yeniği var arkadaş..! Bir de 50k'ya 6 tl nedir be abi..... Yazık günah emeklere..

Bugün dikkatimi çekti reklamlar ilk açtığımda çıkmıyor f5 yapınca çıkıyor :/

bu google'ın kazançları düşürmek için,ödeme yapmamak için yapmadığı hile kalmadı arkadaş ya!! bu kadar düzenbaz olunmaz ama göstere göstere.....Ben size açık açık burdan şunu söyleyim arkadaşlar: GOOGLE TIKLAMALARIMIZI SAYMIYOR, EVET GERÇEK BUDUR! Ha itiraz hakkımız var mı? Varsa da Kime neyi ispat ediceksin... Size şöyle örnek veriym: benim tıklar yeni adsense gününe geçildiğinde 40-50 izlemede bir fix arttı dün. Ne zamanki izlenme 500'lere çıktı, o seri tık artışlarında birden sabitlenme oldu ve takılı kaldı ne hikmetse...İşte ayar çekiliyor, tıklamaları saymıyorlar ama sözde açık!!

Bir şey ispatlamamız mümkün değil. Adama tık saymıyon dese kapı orda der. Tekel olmak işte böyle şeyler yaratıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri