Adsense Tecrübesi Olan Biri Bakabilirmi ?

• Kullanıcı YtOguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

YtOguz

Kayıtlı Üye

bu kadar görüntülemeye 1 günde bu kadar tık az değilmi sizce?

Adsense Tecrübesi nasıl birşey bilmediğimden yardım edemeyeceğim kusura bakma.
:cool:

normal değerlerin üzerinde bile sayılabilir.

Tıklama gayet normal.
0.5% olan arkadaşlar bile var.

Yani Tıklamadan Kastım Yanlış Yazdım Galiba 12.000 kişi izlemiş videoyu 2'sini bu görüntülenme sayısına yansımıyormu neden görüntülenme sayısı 600 küsür.

Mobil görüntüleme fazla olabilir videolarınızda mobilde reklam görüntülenmesi nadir olur

hepsi tam yansımamış olabilir. videolar reklam çıkmıyor olabilir. mobil izlenme fazla olabilir. geçersiz izlenme olabilir. aynı kişi(ler) birden fazla izlemiş olabilir. olabilir de olabilir.

3 gun geriden gelebilir youtube... yada 5 alternatifi var..adsense bağlımı ? geçmi bağlandı ?herşey normalse... izlenem sayın düşük... 627 den hesaplamış.. netleşmemeiş bakıyeler var. biraz bekle ,izlenmen eksük doruluyor 627 ki tık fazla gorulsun neden ?... veriler normal.. 3 gun geriden gelen kayıt sıstemı var malum...

3 gun geriden gelebilir youtube... yada 5 alternatifi var..adsense bağlımı ? geçmi bağlandı ?herşey normalse... izlenem sayın düşük... 627 den hesaplamış.. netleşmemeiş bakıyeler var. biraz bekle ,izlenmen eksük doruluyor 627 ki tık fazla gorulsun neden ?... veriler normal.. 3 gun geriden gelen kayıt sıstemı var malum...

3 gün geriden gelen adsense değil youtube analizidir. Arkadaş Adsense resmini koymuş. Adsense anlık yansır nerdeyse.

Örnek Veriyorum Dün 10 tane Video Attım.. Hepsini 1.000 üstü izlenme olmuş ama adsensede bu 600.500 gösterior bunu anlamıyorum problem nerde acaba ? 10.000 gösterimin 500.600 olması saçma geldi bana

:D ya seninki neysede ya benım ki ? %100 adsense.. buyuk diplerde .. ciddi bişeler donduruyo adsense.. bu ay netleşsede partnerler geçsem % 50 sini çekicem pertnere
vbqx2.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri