Adsense test ödemesi bugamı girdi ?

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2gun once Adsense test odemem yapıldı ama dünde Adsensem değişmiş doalrdı tl olmuş bugudne aklıma geldı test odemesını onaylıyım dedim gırdım baktım test odeme yerı yok tekrar ıstek yolladım test odemesi için 1dakka sonra maıl geldı test odemesi yapıldı dogrulamanı beklenıyor dıye amabaktım yatmamıs gecen gunkı 2.92tl duruyor baktım test odeme yerı açılmıs gırdım 2.92tlyı yazdım YANLIŞ DİYOR 1kullanım hakkı kaldı dedi 3kere denedım hep yanlıs dedı ve aynı şekıdel 1deneme hakkınız kaldı yazıyor?

Kl16YQ.jpg

test ödemesi 1dk'da gelmez hesap hareketlerinden googleden gelen miktari yazacaksın ayrıca fotoğrafı kaldır bence mail adresi falan belli

Test odemesi 2gun once yapıldı bende bugun dogrulayım dedım baktım test odeme yerı yok tekraa ıstek yolladım baktım maıl gelmıs test odemesı yapıldı dıye ama test odemesı 2gun oncesınınkı duruyor yanı yenı para gelmemıs sonra adsenseye baktım test odeme yerı açıldı 2.92tlyı yazdgım halde yanlıs dedı

---------- Mesaj saat 22:55:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:54:38 civarında gönderildi. ----------

::: 3kere yanlış girmişim diye : EFT test ödemenizi doğrulama ya yolladı sımdıde
Halbuki doğru parayı yazdım alla alla :@@@qqq@@@@

kardeş test odemem yatmadı benımde nerden tekrar yollaya bastın sen soylede bende yapayım 4-5 gundur beklıyorum caresiz

Allah belasını versın tekrra ıstedıkte noldu eskı yatan parayı yazdım gecersiz dedi
gitti EFT test ödemenizi doğrulama ya yolladı iyice karıstı

valla dun benım acıtıgım konuda arkadaşın teki yeni banka hesabı acmakla careyi buldum dedı eger bende cozum bulamazsam dedıgım gıbı yep yenı bı hesap açacagım

Yenı adsense hesap ayaları kısmı nerdew 1saattır onu arıyorum :@@
Müşteri kimliği nosu lazım :@@

kardeş dediklerimi yap teker teker adsense ye gir sag ustte Kullanıcı adın yazar onun yanında ayar butonu avar yuvarlak bas ona ayarlara tıkla sonra

test ödemesi 2,92 mi gelmiş :)
bana 50 kuruş gelmişti, 2 lira falan geliyorsa sürekli adsense hesabı ve iban farklı hesap no açıp seriye döktükmü tamamdır. :D

2.92tl geldi ama test odemesı yanlış dıyor :@ Maıl attım içinde 60tl var zaten oda gider ayy bana bişiyler oluyorr

valla kardeş bak benım konuda burda sıkıntıyı yazdım size hic degılse mesaj gelmıs bende oyle bışeyde yok 4 cocukla ortada kalan dul kadınlardan farkım yok şuan

ocak ayının 17 sinde hesap bilgilerimi verdim arkadaşımla aynı zamanda yaptık onun onay tutarı yattı benımkı yatmadı banka Iban felan yanlış girmiş olabılırsın dedi girdim Hesap ödeme ayarlarıma banka hesap ayarlarımı onay beklıyor dıye gösteriyor yenı bir hesap eklemeye çalışıyorum kabul etmıyor lütfen ilgilenin dertten sinirden yüzüm sivilce torbasına döndü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri