adsense test ödemesi gecikti

yakamoz01

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,

6 eylülde enpara hesabıma yapılan test ödemesi hala hesapta görünmüyor.
iş günleri;
6 - salı
7- çarsamba
8- perşembe
9 - cuma

artık bankalar da tatile girdi. gecikme normal mi? ne yapmamı önerirsiniz?

cuma günü bende test ödemesi istedim banada gelmedi hayla

bu hafta test ödemesi gelmez bankalar kapalı eft anca cuma veya pazartesine gelir

önümüzdeki cuma ya da pazartesi yatar. benimde yatmadı daha.

bankalar hizmet vermiyor ödeme gelmemesi normal... ben müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyodum 1 saat uğraş sonucu bağlanmıştım

tamam da adamın 7-8-9 eylülde gelmemiş şuan tabi gelmez herşeyi full doğru girdiğinden eminmisin ilk defamı test ödemesi istedin IBAN'ı girerken 3-4 kere kontrol edin arkadaşın çoktan gelmiş olması lazımdı

Bende Enpara test ödemesi istemiştim banada gelmedi henüz. Arkadaşların dediği gibi bayram nedeniyle bankalar çalışmıyor sanırım...

çoğu arkadaşın konuyu okumadan yorum yaptığını görüyorum. test ödemesinin gönderildiği zaman eylül ün 6 sı yani salı günü iş günü.. çarşamba, perşembe, cuma gelmedi. sonra bayram tatili girdi.

Bankayı birincil olarak isaretlendinmi hocam

hocam sanırım birincil yapmadım ya perşembe ya da cuma birincil yaptım. galiba bundan dolayı gecikti.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

çoğu arkadaşın konuyu okumadan yorum yaptığını görüyorum. test ödemesinin gönderildiği zaman eylül ün 6 sı yani salı günü iş günü.. çarşamba, perşembe, cuma gelmedi. sonra bayram tatili girdi.

hocam sanırım birincil yapmadım ya perşembe ya da cuma birincil yaptım. galiba bundan dolayı gecikti.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

hocam birincil nasıl yapılıyor? eski banka hesabını silince o direk birincil mi oluyor? çünkü birincil yap ayarı bulamadım

hocam birincil nasıl yapılıyor? eski banka hesabını silince o direk birincil mi oluyor? çünkü birincil yap ayarı bulamadım

hocam bende bankayı ekledikten sonra "bu hesabı birincil yap" diye çıkmıştı. hemen hesap numarasının sağ tarafında.

Hesabı birincil yapmak ile alakası yok test ödemesinin, o adsense 21'indeki ödemeleri ile alakalı. Test ödemesini girdikten sonra işaretlemeniz yeterli

hocam isim soyisim kontrol et. hatalı yazdıysan gelmez. bir de ödeme yöntemini birincil olarak işaretle p.tesi en geç salı gelir.

hocam isim soyisim kontrol et. hatalı yazdıysan gelmez. bir de ödeme yöntemini birincil olarak işaretle p.tesi en geç salı gelir.

isim soy isim iban her şey doğru defalarca kontrol ettim. şimdilik sadece hesabı oncelikli yap dememiştim onu da yaptım bakalım pazartesi ne olacak.

ben de bu konuyu görüp banka hesabı ekledim. bugün ödeme geldi onayladım. banka hesabını onaylamadan birincil yap linki çıkmıyordu. onaylayınca çıktı o link birincil yaptım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri