Adsense test ödemesi

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 20 gündür adsense test ödemesi gelmiyor tekrar ekledim 2 gün önce gelen giden yok

Aynı durumu yaşayan var mı

Edit 2. 20.01.2016:16:04 : "Enpara" "Birikim Hesabı" hala test ödemesi yatmadı abi çıldıracam

Enpara Finansbank Seçili

İsim Soy isim Küçük Harflerle yazdım olmadı Büyük HARFLERLE Yazdım olmadı valla çıldırmak üzereyim test ödemesi gelmiyor :(

Edit 3 : 21.01.2016 dün arkadaşların hesaplarına 5 saatte geliyordu dün saat 16:10 da tekrar eklediğim test ödemesi hala gelmedi

hesap adı ABDULBAKI TATLI

adsenseye girdik ABDULBAKI TATLI diye

Finansbank seçili
TR4644949.. diye İban Sorunsuz Girili

Bu adsense bize kafayı yedirtecek az kaldı yardım lazım yardım ince bir hata yapıyoruz nerede yapıyoruz

Son düzenleme:
iban bilgilerinizi dogru yazdıgınızdan eminmisiniz? doğruysa farklı bir banka ile tekrar deneyin

akbank ta sıkıntı yaşayan çok kişi vardı hocam sizin de akbank mı acaba ? hocam bide test ödemesi geldikten sonra ve hesabı doğruladıktan sonra çoğu kişi hesap banlandı demişti siz de doğruladıktan sonra haberdar edebilir misiniz beni ?

Diğer bankaları bilmiyorum ama enpara'da 24 saat içinde test ödemesi geliyor.

Şu banlanmalardan sonra test ödemesi alıp hesabı kapanmayan var mı arkadaşlar ?

enpara birikim hesabına 2.günde test ödemesi geldi.
ama tabi bi de pin onayı sürecimiz var.. Allah sabır versin bize

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

ek olarak: arkadaşlar pin onayı için alternatif yöntemleriniz var mı ?
verdiğim pin adresi ikamet ettiğim ev adresim.. beyan edebileceğim fatura vs mevcut

enpara birikim hesabına 2.günde test ödemesi geldi.
ama tabi bi de pin onayı sürecimiz var.. Allah sabır versin bize

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

ek olarak: arkadaşlar pin onayı için alternatif yöntemleriniz var mı ?
verdiğim pin adresi ikamet ettiğim ev adresim.. beyan edebileceğim fatura vs mevcut
pin gelmezse kimlikle onay yeri açılıyor 3.ayın sonunda

3
3
3
3

o 3 rakamı gözümde öyle büyüdü ki hocam :)
bi ihtimal alternatif bir yöntemle onaylama belki vardır diye umut ediyorum ama, görünen o ki yok galiba
vardı da sağolsun arkadaşlar google a mail atıp ispiyonlayıp ,yöntemi çöp etmişler.mecbur bekleyeceğiz..

pini 3 kere yanlış girdiğinde hesabı eline verip yolluyolar hocam :D orada dikkat edersen not kısmında bir ibare var sarı şerit. " PIN kodunuzu 3 kere yanlış girerseniz, reklam sunumunun ve hesap erişiminin askıya alınacağını lütfen unutmayın."

pini 3 kere yanlış girdiğinde hesabı eline verip yolluyolar hocam :D orada dikkat edersen not kısmında bir ibare var sarı şerit. " PIN kodunuzu 3 kere yanlış girerseniz, reklam sunumunun ve hesap erişiminin askıya alınacağını lütfen unutmayın."

3 yanlış bi doğruyu buradada götürüyormuş arkadaş :D

Test ödemesini sorunsuz alabilmek için
Türkçe karakter kullanmadan isminizi ve soyisminizi buyikharflerle yazın

"Enpara" "Birikim Hesabı" hala test ödemesi yatmadı abi çıldıracam

Enpara Finansbank Seçili

İsim Soy isim Küçük Harflerle yazdım olmadı Büyük HARFLERLE Yazdım olmadı valla çıldırmak üzereyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri