Adsense Tık Saymıyor

T
  • Kullanıcı toprak112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

toprak112

Guest
Merhaba Arkadaşlar.Yaklaşık 4 gündür adsense tıkları saymıyor.İzlenim var fakat tk malesef yok.Videolarda reklam çıkmaktadır.Kendim ve bir kaç arkadaştan baktım.Bu geçici bir durum mudur ? geçici durum ise bu 4 günde gelen tıklar ne olacak ? hadi onu geçtim daha ne kadar sürebilir bu durum ? fikri ve önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hadi ya :) kardeşim 3 senedir adsense ile uğraşıyorum.Bırak bilelim o kadarını.Sorun zaten tıkların oraya yansımaması.Yinede saol en azından yardımcı olmaya çalıştın.

anandan büyüktür yaşım belki bi kontrol et.ulan sizi özel mi yetiştiriyorlar,mal adam konuşmasını öğren.

anandan büyüktür yaşım belki bi kontrol et.ulan sizi özel mi yetiştiriyorlar,mal adam konuşmasını öğren.

Asıl sen konuşmayı öğren ben sana herhangi bir hakaret etmedim.Verdiğin bilgi için teşekkür edip gereksiz olduğunu söyledim bundan daha normal ne olabilir.Ayrıca söylediklerine şimdilik susuyorum.konuya [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] davet ediyorum.Gereği yapılacaktır.

şu 18 yaş olayı çözülsün 22 olsun hatta çok sağlıklı olacak.

Hadi ya :) kardeşim 3 senedir adsense ile uğraşıyorum.Bırak bilelim o kadarını.Sorun zaten tıkların oraya yansımaması.Yinede saol en azından yardımcı olmaya çalıştın.

biraz adama saygılı olaydın iyiydi,ayıp...

---------- Mesaj saat 10:45:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:43:46 civarında gönderildi. ----------

şu 18 yaş olayı çözülsün 22 olsun hatta çok sağlıklı olacak.

abi 23 te kalsın :)))

şu 18 yaş olayı çözülsün 22 olsun hatta.

Sen haddini aşmaya devam et.Bu kadar rahat olduğuna göre anlaşılan forumdan bir iki yönetici tanımışsın.Unutma istersen serkan beyin kardeşi ol bu forumda hakarete gerekli ceza verilmiyorsa zaten forum değil demektir burası

Sen haddini aşmaya devam et.Bu kadar rahat olduğuna göre anlaşılan forumdan bir iki yönetici tanımışsın.Unutma istersen serkan beyin kardeşi ol bu forumda hakarete gerekli ceza verilmiyorsa zaten forum değil demektir burası

eh çekyatı açıyoz beraber yatıyoz modlarla.ulan yürü git dangalak dangalak konuşma adam yerine koyup cevap veriyoz,hadi yalla şimdi ikile.

Sorun şu konuşmaların heralde yaşın gereği olsa gerek,çok aşağılayıcı ve atarlı.Yaptığın saygısızlığın farkında değilsin heralde.Senin gibi 18 yaşları keşke atsalar şu forumdan.

eh çekyatı açıyoz beraber yatıyoz modlarla.ulan yürü git dangalak dangalak konuşma adam yerine koyup cevap veriyoz,hadi yalla şimdi ikile.

neyse ben normalde dayanamazdım ama yöneticilerden biri bir karar verene kadar burdayım.Ondan sonra senle özel görüşelim biz

---------- Mesaj saat 11:55:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:49:07 civarında gönderildi. ----------

Sorun şu konuşmaların heralde yaşın gereği olsa gerek,çok aşağılayıcı ve atarlı.Yaptığın saygısızlığın farkında değilsin heralde.Senin gibi 18 yaşları keşke atsalar şu forumdan.

kardeşim sen kimsin ya ? beni uyarmaya çalışan forumdan bir üye mi ? yoksa az önceki manevi değerlerden bile yoksun saygısız adamın avukatı mı ?

neyse ben normalde dayanamazdım ama yöneticilerden biri bir karar verene kadar burdayım.Ondan sonra senle özel görüşelim biz

---------- Mesaj saat 11:55:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:49:07 civarında gönderildi. ----------

kardeşim sen kimsin ya ? beni uyarmaya çalışan forumdan bir üye mi ? yoksa az önceki manevi değerlerden bile yoksun saygısız adamın avukatı mı ?

atarlı ergen hele bi soluklan,erkeğem:D Google u aradım onda tık yok dediler oymuş problem:D

Maalesef kardeş ya...Sadece normal bir üyeyim, manevi değerlerden bile yoksun saygısız adam dediğin kişiyi tanımıyorum fazla ama koskoca adama saygısızlık yaptıgını görmemek elde değil...

''tanımıyorum fazla'' bu laf benim için yeterli zaten.Yorumların için uyarıların için saol

Maalesef kardeş ya...Sadece normal bir üyeyim, manevi değerlerden bile yoksun saygısız adam dediğin kişiyi tanımıyorum fazla ama koskoca adama saygısızlık yaptıgını görmemek elde değil...

bırak tamam üstad yeter sallama vaktimize yazık:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri