Arkadaşlar spor paylaşımı yapıyorum genelde ve tıklama oranım 0.20 sadece... tbm 0.07 civarında. Neden bu kadar düşük? Hiçbir şey kazanamıyorum... Yardım edin...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni kanal açsam adsense ile ilişkilendirmem gerekiyor mu? Yoksa var olan adsense ilke ilişkili olarak mı geliyor?Yeni Kanal Aç orayı bütün kategorilerden her dilden 5-6 video at aralarından en çok izlenim alan ve kazandıranların üzerinde yoğunlaş
yeni kanal açsam adsense ile ilişkilendirmem gerekiyor mu? Yoksa var olan adsense ilke ilişkili olarak mı geliyor?
peki hocam deneyeceğim... peki şimdiki videolarım sizce neden tıklanmıyor?ilişkilendirmen gerekiyor yeni kanalı 1 adsense hesabına 5 10 tane kanal ilişkilendiriliyor ama riski oldugunu soyluyorlar 1 kanalın ban yerse diye ne olur ne olmaz yenı adsense al risksiz
peki hocam deneyeceğim... peki şimdiki videolarım sizce neden tıklanmıyor?
bot kullanmak istemiyorum teliften korkuyorum dostum. Mesela şampiyonlar ligi maç golleri vs atsam kafama binmezler mi?sende benim gibi yenisin heralde ya güncel videolar atıcaksın gündemi takip edip yada bot varmış bot alıp kullanıcaksın. yavaş yavaş kazanmaya başlarsın.
bot kullanmak istemiyorum teliften korkuyorum dostum. Mesela şampiyonlar ligi maç golleri vs atsam kafama binmezler mi?
videolar genelde 45-50 saniye. Kısa mı deniyor 45-50 saniyelik videolara? Bilmiyorum da dostum ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın...videolar kısaysa normaldir.. birde reklamların çıktığına emin ol, bazen reklamlar çıkmıyor videolarda.. vdsle falan gir bak
videolar genelde 45-50 saniye. Kısa mı deniyor 45-50 saniyelik videolara? Bilmiyorum da dostum ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın...
peki o uzun videoları nereden bulurum ve kategori olarak neyi seçmeliyim?kısa hocam, kategorini değiştir, 15 dk dan uzun videolar yükle, video ortası reklamları aç 7 dakika aralıklarla, en az %10 to görürsün..
peki o uzun videoları nereden bulurum ve kategori olarak neyi seçmeliyim?
peki telifler ne olacak? o konuda birçok yazı okudum... Yüksek para cezaları hatta hapis cezası bile varmış...dizi,film,tvprogramı,çizgifilm......
peki telifler ne olacak? o konuda birçok yazı okudum... Yüksek para cezaları hatta hapis cezası bile varmış...
çok teşekkür ederim fakat son bir sorum daha olacak mesela kanal d anahaber bülteni veya x bir kanalda yayınlanan bir tartışma programını youtube'a atsam bir sorun yaratır mı? kanal kapanma vs.?youtube'a yükleyipte para veya hapis cezası alan görmedim, en fazla telif yiyip kanalın kapanır, geçen günkü olaylardan bahsediyorsan, onlar düzmeceydi..
genelde site sahipleri büyük cezalar alır, o cezaları almalarının sebebide ihtar yiyip videoları kaldırmamaları.. 2. ihtarda para veya hapis cezası alır.. Örneğin dizimag bir çok ihtar ve mahkemeler sonucunda hapise düşmüştür, kimseye uyarı/ihtar çekmeden ceza vermezler..
çok teşekkür ederim fakat son bir sorum daha olacak mesela kanal d anahaber bülteni veya x bir kanalda yayınlanan bir tartışma programını youtube'a atsam bir sorun yaratır mı? kanal kapanma vs.?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.