Adsense Tıklama Oranı

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar spor paylaşımı yapıyorum genelde ve tıklama oranım 0.20 sadece... tbm 0.07 civarında. Neden bu kadar düşük? Hiçbir şey kazanamıyorum... Yardım edin...

zamanla sende anlarsin nasil kazanildiini hocam ben 6 7 aydan beri ugrasiyorum elime 160 lira gecti anca size demem suki her kategiride calisin ve kendi deneyimlerinizi bulun

komik gelecek ama tıklamam %1 gibi devamlı tbm de 0.09 altına inmiyor

Yeni Kanal Aç orayı bütün kategorilerden her dilden 5-6 video at aralarından en çok izlenim alan ve kazandıranların üzerinde yoğunlaş

Yeni Kanal Aç orayı bütün kategorilerden her dilden 5-6 video at aralarından en çok izlenim alan ve kazandıranların üzerinde yoğunlaş
yeni kanal açsam adsense ile ilişkilendirmem gerekiyor mu? Yoksa var olan adsense ilke ilişkili olarak mı geliyor?

yeni kanal açsam adsense ile ilişkilendirmem gerekiyor mu? Yoksa var olan adsense ilke ilişkili olarak mı geliyor?

ilişkilendirmen gerekiyor yeni kanalı 1 adsense hesabına 5 10 tane kanal ilişkilendiriliyor ama riski oldugunu soyluyorlar 1 kanalın ban yerse diye ne olur ne olmaz yenı adsense al risksiz

ilişkilendirmen gerekiyor yeni kanalı 1 adsense hesabına 5 10 tane kanal ilişkilendiriliyor ama riski oldugunu soyluyorlar 1 kanalın ban yerse diye ne olur ne olmaz yenı adsense al risksiz
peki hocam deneyeceğim... peki şimdiki videolarım sizce neden tıklanmıyor?

sende benim gibi yenisin heralde ya güncel videolar atıcaksın gündemi takip edip yada bot varmış bot alıp kullanıcaksın. yavaş yavaş kazanmaya başlarsın.
bot kullanmak istemiyorum teliften korkuyorum dostum. Mesela şampiyonlar ligi maç golleri vs atsam kafama binmezler mi?

videolar kısaysa normaldir.. birde reklamların çıktığına emin ol, bazen reklamlar çıkmıyor videolarda.. vdsle falan gir bak

videolar kısaysa normaldir.. birde reklamların çıktığına emin ol, bazen reklamlar çıkmıyor videolarda.. vdsle falan gir bak
videolar genelde 45-50 saniye. Kısa mı deniyor 45-50 saniyelik videolara? Bilmiyorum da dostum ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın...

videolar genelde 45-50 saniye. Kısa mı deniyor 45-50 saniyelik videolara? Bilmiyorum da dostum ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın...

kısa hocam, kategorini değiştir, 15 dk dan uzun videolar yükle, video ortası reklamları aç 7 dakika aralıklarla, en az %10 to görürsün..

peki telifler ne olacak? o konuda birçok yazı okudum... Yüksek para cezaları hatta hapis cezası bile varmış...

youtube'a yükleyipte para veya hapis cezası alan görmedim, en fazla telif yiyip kanalın kapanır, geçen günkü olaylardan bahsediyorsan, onlar düzmeceydi..

genelde site sahipleri büyük cezalar alır, o cezaları almalarının sebebide ihtar yiyip videoları kaldırmamaları.. 2. ihtarda para veya hapis cezası alır.. Örneğin dizimag bir çok ihtar ve mahkemeler sonucunda hapise düşmüştür, kimseye uyarı/ihtar çekmeden ceza vermezler..

youtube'a yükleyipte para veya hapis cezası alan görmedim, en fazla telif yiyip kanalın kapanır, geçen günkü olaylardan bahsediyorsan, onlar düzmeceydi..

genelde site sahipleri büyük cezalar alır, o cezaları almalarının sebebide ihtar yiyip videoları kaldırmamaları.. 2. ihtarda para veya hapis cezası alır.. Örneğin dizimag bir çok ihtar ve mahkemeler sonucunda hapise düşmüştür, kimseye uyarı/ihtar çekmeden ceza vermezler..
çok teşekkür ederim fakat son bir sorum daha olacak mesela kanal d anahaber bülteni veya x bir kanalda yayınlanan bir tartışma programını youtube'a atsam bir sorun yaratır mı? kanal kapanma vs.?

çok teşekkür ederim fakat son bir sorum daha olacak mesela kanal d anahaber bülteni veya x bir kanalda yayınlanan bir tartışma programını youtube'a atsam bir sorun yaratır mı? kanal kapanma vs.?

valla deneyip göreceksin hocam, bi bilgim yok, her kategoride risk var.. eninde sonunda biri çıkıp sahte telif atar 3 tane farklı user'dan gene kapanır.. o yüzden iyi kazandıran kanallarınızın hep bir yedeğini tutun başka bi kanalda videoları gizleyerek..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri