Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende bgbg yarı yarıya düştü 1 kasımda
benimde dünkü kazanç bir anda 0 tl oldu görüntüleme sayısı yazıyor ama geri kalan herşey 0
---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:17 ----------
ve sürekli para artıp azalıyor sizdede varmı böyle birşey
benimde dünkü kazanç bir anda 0 tl oldu görüntüleme sayısı yazıyor ama geri kalan herşey 0
kazançlar bi yukselıyor bı aşagı ya çekıyor ve şuanda hiç birşey anlamadım ben gerçekten 2 gundur bir sıkıntı var
---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:17 ----------
ve sürekli para artıp azalıyor sizdede varmı böyle birşey
suan bende gelmedi usta sende adsensede bgbg nasıl bende fena halde düşük
Bende bgbg çok güzel ama tiklari silince bir anlamı kalmadısuan bende gelmedi usta sende adsensede bgbg nasıl bende fena halde düşük
Bende bgbg çok güzel ama tiklari silince bir anlamı kalmadı
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen ayda olmuştu ama bazı videolarim sarı dolara düşmüştü bende ondan diye düşündüm ama bu kez hiç bir video sarı dolar olmadigi halde tiklamalar siliniyorÖnceden Böyle Bir sorunla karşılaşıldımı böyle bir sorun oldumu Acaba ?
Geçen ayda olmuştu ama bazı videolarim sarı dolara düşmüştü bende ondan diye düşündüm ama bu kez hiç bir video sarı dolar olmadigi halde tiklamalar siliniyor
Malesef silindiği için kesinleşmediPeki tıklanmaları aysonunda yada Ayın 11 inde kesinleştirdimi ya kimse bılmıyor bu sorunun cevabını gerçekten sinir bozucu bir durum
Malesef silindiği için kesinleşmedi
Aynen öyle uykusuz kaldığım gecelere mi yanayim uçup giden parayamiAnladım Adsensesin genel sorununu biz çekiyoruz kişiler reklama tıklıyor saymıyor kazançları sıfırlıyor sonrada 2 milyon kişi bizi neden tecih etti diyor.
Ayıp gerçekten
Aynen öyle uykusuz kaldığım gecelere mi yanayim uçup giden parayami
Hala aynı mı sorun ?
malesef aynı hiç bir şekilde tıklamaları saymıyor olmazsa kanal uzerınden bulabılırsem ticket atacagım neden boyle bir sorun oluyor diye
Ben 1 adsensede yaşıyorum diğerinde sorun yok 2-3 gündür deniyorum adsense kayankli olabilirYoutube studio'da gerçek tutarı görebilcez sanırım.
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
Sorunu başka yaşayan var mı ?
Youtube studio'da gerçek tutarı görebilcez sanırım.
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
Sorunu başka yaşayan var mı ?
youtube studio da o 3 gunluk kazançları gostermıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.