Adsense Toplu Para Kazanma Tekrarı

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir adsense hesabına toplu para kazanma kapanma olayı gelince her ay youtube darbe yapıyor.Adsense kanal değil öle kolay sahip olamıyoruz.Nasıl kurtulcaz bu durumdan adsense temizlesek kanallardan yine aynı.

basdan basladıgında sıfırdan attıgın vıdeoalrı temız at olmadı çöp kanal calıs once oraya at ayıkla sonra orayı cek saglam gıt uzun omurlu olur

basdan basladıgında sıfırdan attıgın vıdeoalrı temız at olmadı çöp kanal calıs once oraya at ayıkla sonra orayı cek saglam gıt uzun omurlu olur

Hocam temizden çekince bile adsense hesabın bir kere bu olay başına gelince ne yaparsak yapalım birşey buluyor youtube ekibi sonuçta adsense eskiyor gün geçtikçe kanallar bağlıyor gidiyor.Birşeu bulup bu yüzden gitti diyor.

Başka çare var mı?Ama dediğin doğru hocam sağlam gitmek.İnan hocam ara sıra cidden insan bıkıyor.Nisan beri bu işteyim sinirlerim yıprandı ama sonuçta ekmek parası birşeyler kazanmak lazım.

Hocam temizden çekince bile adsense hesabın bir kere bu olay başına gelince ne yaparsak yapalım birşey buluyor youtube ekibi sonuçta adsense eskiyor gün geçtikçe kanallar bağlıyor gidiyor.Birşeu bulup bu yüzden gitti diyor.

Başka çare var mı?Ama dediğin doğru hocam sağlam gitmek.İnan hocam ara sıra cidden insan bıkıyor.Nisan beri bu işteyim sinirlerim yıprandı ama sonuçta ekmek parası birşeyler kazanmak lazım.

aynen oyle 3sefer tolu kapatıldı b uson zaten bır daha olursa bırakıcam kesın :D

benimde kapatıldı birkaç gün önce
son çare olarak kanalları sonradan adsenseye bağlama olarak buldum
kanalları açıyorum videoları yüklüyorum, para kazanmasını açıyorum 7gün yada 10 gün sonra adsenseye bağlıyorum, bu yöntemle hiçbişey olmuyor gerçkten

anlamadım hocam adsensemi banlanıyor kanallarınmı?

Cop kanal calismanin yani sira, benim bir diger onerim de su:

En az 3 tane adsense hesabin olsun, her birini aileden, akrabalardan birisinin ustune bagli tut. Adsenselerin bir tanesi tamamen temiz kanallar bagldi dursun. Digerine tek telifli yada diger turden uyarilarin bulundugu kanallar. Sonuncusuna da iki veya daha fazla telif, dunya geneli vs uyarilarinin oldugu kanallari bagla. Temiz kanallarin birisine uyari geldiginde elini cabuk tut hemen diger siniftaki adsenselerin birisine bagla. Hatta para kazanmasi kesin iptal olur gozuyle baktigin kanalin olursa, onu komple kapat, yada cop bir adsense ac, oraya bagla.
Bu sekilde hic olmasa telifsiz kanallari belli bir koruma altinda tutmus olursun.

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Adsense bağlı bütün kanalların para kazanması kapandı ve bütün kanalları sildim(gmail dahil).Şimdi yeni ekleyeceğim kanalları aynı adsense bağlarsam para kazanma pasif olur mu ?

Sorun olmuyor. Bu şekilde bir adsense hesabını kullanmaya devam ediyorum. Bir arkadaşımda da aynı şekilde para kazanma kapatılmıştı. Para kazanmasının kapatılmasına sebep olan kanalaı ve gmaili sildi ve diğer kanalları google+ bağlantısı yöntemiyle açtı. O zamandan beri birkaç ay oldu para kazanmasının kapatılması durumu ile karşılaşmadı.

Kısaca, yukarıda sorun yaşayan arkadaşların durumu genel olmayabilir.

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Adsense bağlı bütün kanalların para kazanması kapandı ve bütün kanalları sildim(gmail dahil).Şimdi yeni ekleyeceğim kanalları aynı adsense bağlarsam para kazanma pasif olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri