adsense uçtu ne yapmalıyım

paragöz

Yasaklanmış
arkadaşlar verdiğim bilgiler tamamen destek amaçlı yardım istediğim için verdiğim bilgilerdir lütfen yanlış anlaşılmasın şimdi arkdaşlar adsense 1 haftalık seyrim ortalama 25,30 tl civarıydı ve to:%1,8 lerdeydi 2 gündür baya kastım ve şimdi baktım adsnse an itibarıyla 299.4 tl işin açıkçası şuan acayip tırsıyorum sebebi geçen ay 240 gördüm bi günde ve adsnse me baglı kanalların hepsinin para kazanmaya kapatmıştı hevesim yarıda kalmıştı ...şuan beklemekten baska yapacak birşey varmı kanallar botta duruyor eklemeyi unuttum ŞUAN İÇİN TO :%7,8

---------- Mesaj saat 11:20:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:12:20 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar verdiğim bilgiler tamamen destek amaçlı yardım istediğim için verdiğim bilgilerdir lütfen yanlış anlaşılmasın şimdi arkdaşlar adsense 1 haftalık seyrim ortalama 25,30 tl civarıydı ve to:%1,8 lerdeydi 2 gündür baya kastım ve şimdi baktım adsnse an itibarıyla 299.4 tl işin açıkçası şuan acayip tırsıyorum sebebi geçen ay 240 gördüm bi günde ve adsnse me baglı kanalların hepsinin para kazanmaya kapatmıştı hevesim yarıda kalmıştı ...şuan beklemekten baska yapacak birşey varmı kanallar botta duruyor eklemeyi unuttum ŞUAN İÇİN TO :%7,8

Patlayan video 39.506 görüntüleme 3 gün önce yüklemişim videoyu mu silsem bi akıl verin

Para kazanma gittiği durumda ben bütün kanalları direk kökten silerdim %20 civarı kesinti yaptılar...

Sorun nedir ustad anlayamadim ben. Kazancin yukseldi diye mi telas ediyosun?

Adsense mi banlandı hocam yoksa paramı çok gelmeye başladı?

hocam adsense ve kanallar da an itibariyla sıkıntı yok ama çok geldi ve geliyor geçen de böyle oldu para kazab-nmaya kapattı bigün sonra şimdide tırsıyorum o yüzden

---------- Mesaj saat 11:24:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:23:24 civarında gönderildi. ----------

Sorun nedir ustad anlayamadim ben. Kazancin yukseldi diye mi telas ediyosun?

hocam aynen sebebi şu gecen bi günde 240 oldu diğer gün kapatı para kazanmaya yine aynısını yapar bunlar die tırsıyorum ne yapacam bılmıyorum videoyumu kaldırsam bişe olur mu

hocam adsense ve kanallar da an itibariyla sıkıntı yok ama çok geldi ve geliyor geçen de böyle oldu para kazab-nmaya kapattı bigün sonra şimdide tırsıyorum o yüzden

Hocam genelde evet benimde video 100.000 e filan ulaştıgında bende tırsarım ya telif gelir yada kanal flagtan ucar ama para kazanması kapanması için eşleşen vs telif çok olması lazım bende hiç yok direk flagtan kapanıyor ama telif vs eşleşen yoksa para kazanma gitmez sanırım....

Hocam genelde evet benimde video 100.000 e filan ulaştıgında bende tırsarım ya telif gelir yada kanal flagtan ucar ama para kazanması kapanması için eşleşen vs telif çok olması lazım bende hiç yok direk flagtan kapanıyor ama telif vs eşleşen yoksa para kazanma gitmez sanırım....

şuan yok gelen bişe eğer kapatırsa şrfsizlk yapar artık

Hocam sorun yok. Sakinan goze cöp batar. Haftada 3-4 defa boyle konu acilir. Bi kac kisi de sorun yok calismalarina devam et der. Konu orda biter.bu sefer kirban sensin :)
hocam devam et bence. calis daha da artir kazancini.para kazanma gidersede cozumu var zaten

şuan yok gelen bişe eğer kapatırsa şrfsizlk yapar artık

Teliflik eşleşen vs yoksa kapatmaz hocam benim 10 tane kanal vardı dünya engellemeleri,eşleşen vs doluydu daha ilk ayımdı tecrübesizdim bu yüzden para kazanmam bir kereye mahsus tüm kanallarımda gitti bende hepsini sildim kanalların ondan sonra ne zaman eşleşen vs olsa direk siliyorum hiç yaşanmadı para kazanma kapatma olayı...

Allah tan hayırlısı diyorum artık inşallah sıkıntı olmaz

Kazancını belirli bir düzeyde tutmaya çalış.Çok yükselirse kanallarından bazılarını başka adsenseye taşı.Eğer sınırlamazsan You-Tube sınırlar ve bedeli ağır olur.Yani bazı kanallarının para kazanmasını kapatır.Çok saçma sapan cezalar yersin (başka bir şey adına You-Tube tarafından).En iyi videolarına ünlem düşer.O nedenle kendin belli bir seviyede tutmak zorundasın.

Nereden biliyorsun derseniz kendi tecrübelerim.

Kazancını belirli bir düzeyde tutmaya çalış.Çok yükselirse kanallarından bazılarını başka adsenseye taşı.Eğer sınırlamazsan You-Tube sınırlar ve bedeli ağır olur.Yani bazı kanallarının para kazanmasını kapatır.Çok saçma sapan cezalar yersin (başka bir şey adına You-Tube tarafından).En iyi videolarına ünlem düşer.O nedenle kendin belli bir seviyede tutmak zorundasın.

Nereden biliyorsun derseniz kendi tecrübelerim.

Haklısın

Kardeş hepimiz tedirginiz sözde paramız var ama elde yok.Tedbiri alıp gerisini olacağına bırakmak lazım.Endişe adamı öldürmez ama süründürür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri