Adsense- Ülke Değişikliği?

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cesur

Kayıtlı Üye
Merhaba 2 kanalım 2 ay önce 1k abone ve 4k saat tamamladı ve bu kanalları pinli, ödeme aldığım, TR adsenseye bağladım. 2 aydır YouTube tarafından şartları sağlamış vaziyette para kazanmak için onay bekliyor. Bu 2 onay bekleyen kanalın, adsensesini değiştir kısmından , pinsiz İngiltere adsenseye bağlarsam sorun yaşar mıyım? Şu an onay bekleyen adsense Türkiye pinli adsense...:confused::confused:

Son düzenleme:
Merhaba 2 kanalım 2 ay önce 1k abone ve 4k saat tamamladı ve bu kanalları pinli, ödeme aldığım, TR adsenseye bağladım. 2 aydır onay bekliyor. Bu 2 onay bekleyen kanalın, adsensesini değiştir kısmından , pinsiz İngiltere adsenseye bağlarsam sorun yaşar mıyım? Şu an onay bekleyen adsense Türkiye pinli adsense...:confused::confused:

Bir çok kişi sorun çıkardığını söylemişti. Eğer çok gerekmiyorsa bence lokasyon adsense taşımı yapmayın.

Bir çok kişi sorun çıkardığını söylemişti. Eğer çok gerekmiyorsa bence lokasyon adsense taşımı yapmayın.

evet ben de sorun çıkardığını duydum :/ TR pinsiz adsense taşısam peki? endişeliyim bir sıkıntı çıkmasından çünkü adsenseye bağlı 2 kanal var bunlarla beraber 4 olacak. o 2 kanal da düzenli gelir aldığım kanallar :S

evet ben de sorun çıkardığını duydum :/ TR pinsiz adsense taşısam peki? endişeliyim bir sıkıntı çıkmasından çünkü adsenseye bağlı 2 kanal var bunlarla beraber 4 olacak. o 2 kanal da düzenli gelir aldığım kanallar :S

Lokasyon farklı değilse sıkıntı çıkacağını sanmam ama 2 ay beklemişsin zaten 3.pinden sonraydı sanırım ekran görüntüsüyle adsenseyi pinli hale getirebilirsin.

Lokasyon farklı değilse sıkıntı çıkacağını sanmam ama 2 ay beklemişsin zaten 3.pinden sonraydı sanırım ekran görüntüsüyle adsenseyi pinli hale getirebilirsin.

hocam galiba siz yanlış anladınız. :) Bu bahsettiğim onaydan kasıt, pin değil. Elimde 2 adet şartları sağlayıp (1k-4k) para kazanmak için aylardır onay bekliyor malum YouTube kimseyi onaylamıyor.. Şu an onaylanırsa TR'de pinli adsenseye bağlanmış olacak. Fakat hala incelemede...

Şimdi anladım hocam olayı :) İncelemedeyken olan durumu bilmiyorum ama her türlü adsensedeki lokasyon değişikliği bana sorun çıkartır gibime geliyor.

konuyu o kadar karışık açmışsınız ki hocam yorumlara da bakınca kimsenin bir şey anlamadığını varsayıyorum. ingiltere adsenseye de bağlasınız yine aynı şey olacak bu adsense ile ilgili mi sizce?

Şimdi anladım hocam olayı :) İncelemedeyken olan durumu bilmiyorum ama her türlü adsensedeki lokasyon değişikliği bana sorun çıkartır gibime geliyor.

bana da öyle geldi en iyisi riske atmamak :))

konuyu o kadar karışık açmışsınız ki hocam yorumlara da bakınca kimsenin bir şey anlamadığını varsayıyorum. ingiltere adsenseye de bağlasınız yine aynı şey olacak bu adsense ile ilgili mi sizce?

hocam lokasyon değişikliklerinde örneğin tr adsenseye bağlı olan bir kanalı ingiltere adsense taşımak riskli ve kapanmayla sonuçlanıyor. Benim kanalım hala para kazanması onaylanmadığı için haliyle gelir elde etmiyor. Fakat bu durum yine de sıkıntı yaratır mı taşındığı takdirde. Bunun cevabını arıyorum..

Bugüne kadar adsense değiştirip kapanmayan kanal görmedim.

farklı ülkeler arası mı bahsediyorsunuz yoksa her türlü değişiklik mi?
her türlü değişiklik hocam, kanal alım satımlarını takip ediyorum. Kendi deneyimlerim de dahil olmak üzere. Değişimden 5-10 gün sonra direk patlıyo kanal.

her türlü değişiklik hocam, kanal alım satımlarını takip ediyorum. Kendi deneyimlerim de dahil olmak üzere. Değişimden 5-10 gün sonra direk patlıyo kanal.

ben de bu tip sorun yaşamaktan çekiniyorum açıkçası. Ülkeler arası yapmayacağım karar verdim. Sizce henüz 2 kanalın para kazanması (şartları sağlıyor) youtube tarafından onaylanmadı, youtube kazancı da yansımadı haliyle. Başka TR pinsiz bir adsense hesabına taşısam olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri