Adsense ÜLKE Değiştirememe Sorunu

cambazoglu

Kayıtlı Üye
Adsense Alacaklı profili'ne girip ABD Olan ülkeyi Türkiye yapmak istiyorum.Fakat Türkiye şuan için desteklenmiyormuş...Değiştiriken verdiği mesaj:
Maalesef bu ülke/bölge için adres değişikliği henüz desteklenmemektedir.

Ben şimdi Adsense PİN Onayını nasıl yapacağım? Bu durum sıkıntı yaratırmı?

Google Forumlarında Bu Konuya Açıklık Getirilmiş AMA YTPARA.com bu işe nasıl bir çözüm ve açıklama getirir merak ettim..

Bu sorun nedir? Bu sıkıntı yaratır mı ? ne gibi sıkıntıya sebeb olur?

Son düzenleme:
Pini boşverde banka hesabını bile ekleyemezsin. Yeni bir adsense ayarla kendine ondan hayır gelmez sana.

Yanlış bilmiyorsam o parayı sadece amerikadan banka hesabı açıp alabilirsin yoksa geçmiş olsun

[MENTION=9500]cambazoglu[/MENTION] icinde ne kadar adsense'in? Pin geldi mi ?

Merhabalar,

İngiltere lokasyonlu adsens hesabı açtım, onaylanmasını bekliyorum. Pin in gideceği adresde falanda sorun yok. Yanlız aklıma takılan sorular var, Türkiye'den bir iban numarası ekleyebilir miyim? Ekleyebilirsem kazancı hangi para biriminden alırım.

[MENTION=9500]cambazoglu[/MENTION] icinde ne kadar adsense'in? Pin geldi mi ?

45 dolar var.ve abd oldugu için pin filan gelmedi.basvurmdım bile....

iptal et diyorum:

Ödemelerin alınması
Gereksinimler
Hesabınızı iptal etmek için aşağıda listelenen sorunları düzeltmeniz gerekir.
Doğrulanmış posta adresi: Hesabınızla ilişkilendirilen doğrulanmış bir posta adresi yok. PIN içeren bir posta ile ile posta adresinizi doğrulayın.

---------- Spam Engelliyici 02:52 ---------- Önceki Mesaj 01:08 ----------

sorun çöüzlemedi :(

Son düzenleme:
Tamam kardeş dalga geçtiğim için kusura bakma kolay gelsin.

Anlayışlı olmak lazım...sende bu duruma düşsen moralin bozulur...neyse uzatacak bişey yok..yeniden başvuru yapayım bari...
aynı siteyle yeniden başvuru yapılır mı?

Gereksinimler
Doğrulanmış posta adresi: Hesabınızla ilişkilendirilen doğrulanmış bir posta adresi yok. PIN içeren bir posta ile ile posta adresinizi doğrulayın.

Ben 45 dolarla pin nasıl alayım...amacım pin almak değil hesabı iptal etmek...buna bile izin yok..

Anlayışlı olmak lazım...sende bu duruma düşsen moralin bozulur...neyse uzatacak bişey yok..yeniden başvuru yapayım bari...

Gereksinimler

Ben 45 dolarla pin nasıl alayım...amacım pin almak değil hesabı iptal etmek...buna bile izin yok..

Bu konuda yapacak hiçbirşey yok maalesef kendi hatanın kurbanı olmuşsun.

Yeni bir adsense edin eski adsensedeki kanalları bir an önce yeni adsense hesabına taşı ..

Bunun dışında yapacak hiçbirşey yok ..umarım anlatabiliyorum..

Bu konuda yapacak hiçbirşey yok maalesef kendi hatanın kurbanı olmuşsun.

Yeni bir adsense edin eski adsensedeki kanalları bir an önce yeni adsense hesabına taşı ..

Bunun dışında yapacak hiçbirşey yok ..umarım anlatabiliyorum..

adsensedeki siteleri sildim...bu adsense hesabını alırken hesap aldıgım siteyide ansenseden kaldırdım.
şimdi sorum şu...bu hesabı alırken kullandıgım siteyle bir tane daha hesap alabilir miyim?

alabilirsin tabiki eğer siten google web adsense politikalarına uygunsa..

politikalara uygun olmazsa nasıl alayım gecen hafta adsense aldıgım siteyi? tabikide uygun :D

Hesaptan adsense aldıgım siteyi sildim...

web için adsense olayı çok farklıdır o gunku sartlar uyum sağlamış almıştır..Ama bugunku şartları bilmiyorum ve bilmiyoruz :)

Gereksinimler

Anlayışlı olmaya çalıştım zaten yarımcı olmak istedim. Belli ki amerikada yaşıyorum ki adresimi vereyim mi pin için diyorum. Aynı duruma ben de düştüm şimdi pinimi de aldım para mı da.

Anlayışlı olmaya çalıştım zaten yarımcı olmak istedim. Belli ki amerikada yaşıyorum ki adresimi vereyim mi pin için diyorum. Aynı duruma ben de düştüm şimdi pinimi de aldım para mı da.

teşekkürler dostum..diyelimki pini aldık ama banka hesabı sıkıntı yaratır mı acaba?
ayrıca google abd den vergi kesiyor galiba

dalgamıo geçiyorsun..Lüzumsuzlugun geregi yok.ben burda emeklerimin heba olmasından dolayı morlim bozuk sen dalga geçiyorsun.
adam sana ciddi ciddi adres vermek istemiş :D :D :D 40 45 dolar seni bu kadar agresif yapıyor .. yan üç dört haneli kazancın gitse ne yapıcaksın forumu yıkarsın mazallah :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri