Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zoom olayi hangi programda varvarsa bile bilki tek bir kişi ağzını açmayacaktır.bunlar abende dahilim.ki kendime özel render yöntemi ile asla ünlem gelmez.bu tip şeyler bellidir.çerçeve zoom v.s.birisini deneyip kendin bulmalısın
camtasiaZoom olayi hangi programda var
varsa bile bilki tek bir kişi ağzını açmayacaktır.bunlar abende dahilim.ki kendime özel render yöntemi ile asla ünlem gelmez.bu tip şeyler bellidir.çerçeve zoom v.s.birisini deneyip kendin bulmalısın
Camtasia kullanıyorum bazen.videonun altinda eksi arti sag sol imlec var o mu yakinlastiriyocamtasia
Adsensede ünlemi renderden başka geçme yolu yok mu ? Videoda 20 dakika konuşma yapılıyor ona bile ünlem verdi müzik falanda yok bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Hocam 20 dakika konuşma diyorum çerçeve diyorsun zoom diyorsun bunları yaparsam izlenme 100 binse 50 bine düşer bana normal yol ile lazım
özgün çalış tavsiyem.çözümse çözüm.spam yapıyorsun hocam bide yöntem beğenmiyprsun.beğenmiyorsan yöntemimi kendin araştır kardeşim.Hocam 20 dakika konuşma diyorum çerçeve diyorsun zoom diyorsun bunları yaparsam izlenme 100 binse 50 bine düşer bana normal yol ile lazım
özgün çalış tavsiyem.çözümse çözüm.spam yapıyorsun hocam bide yöntem beğenmiyprsun.beğenmiyorsan yöntemimi kendin araştır kardeşim.
etmez arkadaşım.niye etsinler ? ben gerçekleri söyledim üstüne geçebileceğin yardım yolunu söyledim.zoomla çerçevele geç.söylemeyin mi dedim isnanlara ? söylemezler dedim.aman neyse yaa bol kazançlar.kardeşim verdiğin yöntemi değil söyleyiş biçimine sinirlendim kimse yardım etmez falan dediğin için yoksa eyvallah yardımın için
[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] youtube video youtubeden alınmıssa yada daha önce atılmıssa ünlem verir bunu biliyorsundur . Bu yüzden atacagın videoyu youtube un yeni bir video olarak görebilecek sekilde render yapıp atman gerek sana bir taktik sonuna 5 sn lik birsey ekle yada basına bir intro.
[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] sen youtube işine ara mı verdin hocam?
[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] farkettim biraz uzak kalmışın bu işlerden
Ünlem için videoyap kullanıyoruz biz. Sende eğer bot kullanıyorsan teknikler ile ünlem geçebilirsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.