Adsense Ünlem Sorunu

fanitter

Yasaklanmış
Adsensede ünlemi renderden başka geçme yolu yok mu ? Videoda 20 dakika konuşma yapılıyor ona bile ünlem verdi müzik falanda yok bunu aşmanın bir yolu var mı ?

varsa bile bilki tek bir kişi ağzını açmayacaktır.bunlar abende dahilim.ki kendime özel render yöntemi ile asla ünlem gelmez.bu tip şeyler bellidir.çerçeve zoom v.s.birisini deneyip kendin bulmalısın

varsa bile bilki tek bir kişi ağzını açmayacaktır.bunlar abende dahilim.ki kendime özel render yöntemi ile asla ünlem gelmez.bu tip şeyler bellidir.çerçeve zoom v.s.birisini deneyip kendin bulmalısın
Zoom olayi hangi programda var

Hocam 20 dakika konuşma diyorum çerçeve diyorsun zoom diyorsun bunları yaparsam izlenme 100 binse 50 bine düşer bana normal yol ile lazım

Adsensede ünlemi renderden başka geçme yolu yok mu ? Videoda 20 dakika konuşma yapılıyor ona bile ünlem verdi müzik falanda yok bunu aşmanın bir yolu var mı ?

rendersız gecılecek bı yontem oldugunu dusunmuyorum,onceden vardı ama suan calısmıyo.renderdan baska care yok gbı

Hocam 20 dakika konuşma diyorum çerçeve diyorsun zoom diyorsun bunları yaparsam izlenme 100 binse 50 bine düşer bana normal yol ile lazım

Adam yardımcı olmaya calısmış :) normal olarak geçenler burada böyle böyle yapıyorum demez dendiği anda onu çöpe çevirirler adamı söylediğine bin pişman ederler sen sesi biraz hızlandır ses eşleşeninden geçersin görüntüyede zoom yap öyle dene

özgün çalış tavsiyem.çözümse çözüm.spam yapıyorsun hocam bide yöntem beğenmiyprsun.beğenmiyorsan yöntemimi kendin araştır kardeşim.

özgün çalış tavsiyem.çözümse çözüm.spam yapıyorsun hocam bide yöntem beğenmiyprsun.beğenmiyorsan yöntemimi kendin araştır kardeşim.

kardeşim verdiğin yöntemi değil söyleyiş biçimine sinirlendim kimse yardım etmez falan dediğin için yoksa eyvallah yardımın için

kardeşim verdiğin yöntemi değil söyleyiş biçimine sinirlendim kimse yardım etmez falan dediğin için yoksa eyvallah yardımın için
etmez arkadaşım.niye etsinler ? ben gerçekleri söyledim üstüne geçebileceğin yardım yolunu söyledim.zoomla çerçevele geç.söylemeyin mi dedim isnanlara ? söylemezler dedim.aman neyse yaa bol kazançlar.

şuanlık sorunu çözdüm gibi arkadaşlar teşekkürler

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] youtube video youtubeden alınmıssa yada daha önce atılmıssa ünlem verir bunu biliyorsundur . Bu yüzden atacagın videoyu youtube un yeni bir video olarak görebilecek sekilde render yapıp atman gerek sana bir taktik sonuna 5 sn lik birsey ekle yada basına bir intro.

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] youtube video youtubeden alınmıssa yada daha önce atılmıssa ünlem verir bunu biliyorsundur . Bu yüzden atacagın videoyu youtube un yeni bir video olarak görebilecek sekilde render yapıp atman gerek sana bir taktik sonuna 5 sn lik birsey ekle yada basına bir intro.

5 saniyelik intro yapıp eklicem hocam en mantıklısı bu :) teşekkürler

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] farkettim biraz uzak kalmışın bu işlerden :)
Ünlem için videoyap kullanıyoruz biz. Sende eğer bot kullanıyorsan teknikler ile ünlem geçebilirsin

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] farkettim biraz uzak kalmışın bu işlerden :)
Ünlem için videoyap kullanıyoruz biz. Sende eğer bot kullanıyorsan teknikler ile ünlem geçebilirsin

şuan ünlem sorunu yok gibi olursa intro denicem oda olmazsa son çare bot denicez artık :)

Hocam ayna yöntemi olabilir, hani haberlerde zengin gözüksün diye aynı görüntüyü birde aynadan görünüşü gibi yani ters veriyorlar ya. Böyle ünlem geçebilirsin diye düşünüyorum hiç denemedim ama denemeye değer..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri