AdSense Üzerine Bilgilendirme ve Soru-Cevap Kitapçığı Sizlerle-Ücretsiz+ Sürekli Güncellenecektir.

• Kullanıcı Aspire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Soran oluyor hala arkadaşlar,yabancı sitelerden daha hızlı alırsınız hatta çok daha hızlı alırsınız başvurularda

Merhaba Arkadaşlar;

Bizlere günde 50'den fazla soru PM Olarak gelmekte AdSense üzerine,Bizde Bize Gelen ve Google AdSense Bölümündeki Konuları Takip Ederek,En çok Sorulan Soruları ve Doğru Bilinen Yanlışları Tek Tek Soru-Cevap Şeklinde Paylaştık.Sizlere Ücretsiz olarak sunduğumuz bu kitapçığı geliştirmek,daha da güncellemek için sorularınızı bize konu altındanda paylaşabilirsiniz.Bizde yanıtlar + kitapçığımıza ekleriz.Bu sayede tüm arkadaşlarımız tek tek konu aramak yerine tek kitapçık ile tüm soruları cevaplarıyla beraber alır.Umarım Faydalı Olacaktır.

İki Kısımdan Oluşur Başlangıç İçin Bilgiler Ve Soru-Cevap Kısmı Olarak.
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 881x642.
c27k8.png

İndirme Linkimiz

download.png

ahmet-kaya.org/R10-Aspire.pdf

Ebook Şifresi:
R10-Aspire

Adsense konusunda açık hizmetimiz sadece Bu konu 'da bulunmaktadır.8 Yıllık adsense üzerine deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak istedik.

R10 linki:AdSense Üzeilendirme ve Soru-Cevap Kitapçığı Sizlerle-Ücretsiz+ Sürekli Güncellenecektir.
Bir ''Allah Razı Olsun'' demeniz bizim için yeterli olacaktır.
Herkese Hayırlı Kazançlar

Belge görüntülenemiyor

arkadaşlar burada birçok sorunun cevabı varken,hala sağda solda soruluyor,ve net bilgi yok.
Sorusu olan konuda sorabilir yardımcı olalım.

öncelikle kitapçık için çok teşekkür ederim üstad gerçekten çok yararlı ve ince bilgiler içermekte ..

Benim sorum YT adsense ile ilgili olucak şu sıralar adsense kapanmaları nedeniyle iyice paronayak olmaya başladım bu yüzden bu soruyu sorma gereği duydum eminimki adsense'deki tecrubelerin ışığında benim gibilerine çok yardımcı olucak cevabın ..

Kritik sorum; şu sıralar bir YTadsense hesabına max. kaç kanal bağlamak mantıklı olur ? :)

öncelikle kitapçık için çok teşekkür ederim üstad gerçekten çok yararlı ve ince bilgiler içermekte ..

Benim sorum YT adsense ile ilgili olucak şu sıralar adsense kapanmaları nedeniyle iyice paronayak olmaya başladım bu yüzden bu soruyu sorma gereği duydum eminimki adsense'deki tecrubelerin ışığında benim gibilerine çok yardımcı olucak cevabın ..

Kritik sorum; şu sıralar bir YTadsense hesabına max. kaç kanal bağlamak mantıklı olur ? :)

hocam youtube dan hiç anlamam,bilmediğim konu da yorum yapmam, yardımcı olamam sizlere de :)

WEB adsense ile ilgili baştan sona ne varsa sorabilirsiniz :)

[MENTION=47394]Aspire[/MENTION] ; Hocam adsense banka bilgileri baska bir kisi adina degistirdigimizde ; AdSense Hesap
İsminide degismemiz gerekirmi ?

""Yani adsense hesabi : Ahmet
Banka bilgileri : Mehmet ""

Ben eski bir adsenseme bir arkadasin hesap numarasini ekledim.(kendiminkini sildim) Ve dogrulama parasi arkadasin hesabina geldi ve dogruladim. Adsense kullanici ismi degistirmedim. Bu sekilde durmasi sakinca yaratirmi ? Ne yapmamizi onerisin ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri