Adsense Ve Banka Ayarları Genel Anlatım (beyto33)

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
evet hocam bir adsense hesabım kapatıldı 3-4 ay önce onda kulandığım hesabı kapadım aynı bankadan yeni hesap açtım haliyle IBAN farklı ve ödeme aldım ....

Hocam hesabim on dolari gecti hesap no. Girdim deneme parasida yatti hesabima sonra adsenseden onayladim banka nosunu ama hala kazanclar askida yaziyor neden aceba.

hocam hesabim on dolari gecti hesap no. Girdim deneme parasida yatti hesabima sonra adsenseden onayladim banka nosunu ama hala kazanclar askida yaziyor neden aceba.

pin gelcek kardşeim kesinleşmiş kazancin 10 $ olcak olunca otomatik pin çikar yola 1 aya gelir posta ile orada kodu hesap ayarlarindan adres doğrulama yerine girecen .sonra yatar paran

Yeni konu açmayayım bari buraya yazayım daha önce banka hesabı açmadım hiç önereneceğiniz bir banka varmı ve ücret alıyorlarmı

benım bir iş bankası 2 ayrı zıraat bırde halk bankası hesabım var . sımdı suanda odeme halka yatıyor iş ve 2 zıraat hesabımada adsense alabiliyormuyum sımdı kısacası . banka hesapları benım adıma .
birtek adres degişmeyle alabiliyormuyum

pin gelcek kardşeim kesinleşmiş kazancin 10 $ olcak olunca otomatik pin çikar yola 1 aya gelir posta ile orada kodu hesap ayarlarindan adres doğrulama yerine girecen .sonra yatar paran

Kesinlesmis 10 $ oldu hesapnumarasini girip hesabin banka numarasini onayladim ama hala kesinlesmis kazanclar kismi askida yaziyor benim sorum bu

Yeni konu açmayayım bari buraya yazayım daha önce banka hesabı açmadım hiç önereneceğiniz bir banka varmı ve ücret alıyorlarmı

Beklemek istemiyorsanız ve kullanım ücreti kesilmesin istiyorsanız gideceğiniz tek banka Kuveyt Turk'tür.Diğerleri yıllık ücret almakta ve 15-25 gün bekletmektedir.

Kesinlesmis 10 $ oldu hesapnumarasini girip hesabin banka numarasini onayladim ama hala kesinlesmis kazanclar kismi askida yaziyor benim sorum bu

hocam anlamamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz anlamadım.

beyto hocam size ne demiş "pin gelcek kardşeim kesinleşmiş kazancin 10 $ olcak olunca otomatik pin çikar yola 1 aya gelir posta ile orada kodu hesap ayarlarindan adres doğrulama yerine girecen .sonra yatar paran" siz daha halen aynı soruyu soruyorsunuz. Pin gelecek bir zarf 6 haneli kod var zarfın içinde onu adsense hesabınıza yazacaksınız sonra askıda yazısı kalkar.

Bildigim kadarıyla kuweyt türk yıllık hesap işletim ücreti almıyor. Ziraat bankasıda hesabında parayı 1 gün tutarsan kesiyo. yatar yatmaz çekersen para kesemiyo

güzel kardeşim evine googleden bir posta geldimi senın ? hayır ....yani dha hesap dorulama sadece banka ile bitmiyor evine yani verdiğina drese googleden posta gelcek 6 haneli bi kod olcak içinde onu hesap ayarlında ki adres doğrulama diye bi yer var oraya gircen sonra para yatar...heycan yaratmana gerek yok

Bende bişey sormak istiyorum

Geçmiş yıllarda adsense k.adı ve banka bılgılerı aynı olan hesabım 3-4 yıl önce kapanmıştı,sonraki günlerde tekrar adsense aldıgımda yıne aynı banka hesabımı gırdıgımde otomatık adsense kapatılmıştı,şimdi tekrar adsense başvurusu yapıp aynı adres ve ısım ve sonra banka heabıda aynı olması durumunda adsense tekrar banlanırmı aradan 4 yıldan fazla zaman geçmiş durumda bu konuda görüşünüz nedir arkadaşlar.

güzel kardeşim evine googleden bir posta geldimi senın ? hayır ....yani dha hesap dorulama sadece banka ile bitmiyor evine yani verdiğina drese googleden posta gelcek 6 haneli bi kod olcak içinde onu hesap ayarlında ki adres doğrulama diye bi yer var oraya gircen sonra para yatar...heycan yaratmana gerek yok

Ben hesap dogrulama cumlesini banka icin soyledim yukarda arladaslarin bu kadar atarlanmasina gerek yok.

Merhaba arkadaşlar :

Sürekli olarak adsense ve banka ilişkisi soruları almaktayım bende bi konu açayım dedim burdan inşAllah bilmeyenler faydalansın :

-1 banka hesabına birden çok adsense bağlayamassınız
-Kapatılan adsense hesabımınızda kullandığıınız banka hesabını yeni adsensenizde kullanamassınız
-Aynı bankada yeni açacağınız banka hesabınızı yeni adsensede kullanabilirsiniz
-Aynı isimle farklı bankalarda hesap açarak birden çok adsenseden ödeme alabilirsiniz.
-Adsense hesap doğrulama bedeli 1-3 TL arası dır genellikle 2-4 günde yatar hesabınıza.bunu adsense panelinizde gerekli yere girmeniz gerekir.
-Adsensedeki isim ile bnaka hesabındaki isim aynı olması gerekiyordu !!! son güncellemeye kadar şimdi bazı arkadaşlar farklı olsada olur diyorlar onuda kasım ayında tecrübe ederek cvbını bulacağım.

Sizlerin sormak isteidği şeyleri konu altından sorabilrisiniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum İnşAllah...

Arkadaşlar Yanlışımız Veya Eksiğimiz Olabilir Siz birşeyden %100 eminseniz - tecrübe ettiyseniz söleyin ekleyelim veya değiştirleim....

Cümleten Bol Kazançlar

Kardeşim bu zamana kadar yapmadıgım bi şeyi soracam şimdi kendi adıma 3 tane adsense var bunların 2 sini kardeşim annemin üstüne geçirecem isim değişikligi yapabiliyormuyuz adsensede.

ayın 1 inde gönderilen test ödemem hala bankaya ulaşmadı bilgiler kesinlikle doğru çünkü hesabı tekrar ekleyemiyorum. banka hesabıyla adsense hesabı aynı isim üzerine. google desteğe yazdım.

Kardeşim bu zamana kadar yapmadıgım bi şeyi soracam şimdi kendi adıma 3 tane adsense var bunların 2 sini kardeşim annemin üstüne geçirecem isim değişikligi yapabiliyormuyuz adsensede.

ödeme ayarlaına girince görrüsünüüz

benim şubem gözükmüor adsense te ne yapmam gerek kuvettürk karaman şubesi yok eft merkezi mi seçmeliyim yoksa ne yapmalıyım?

Sorun EFT Merkezini secerek haloldu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar :

Sürekli olarak adsense ve banka ilişkisi soruları almaktayım bende bi konu açayım dedim burdan inşAllah bilmeyenler faydalansın :

-1 banka hesabına birden çok adsense bağlayamassınız
-Kapatılan adsense hesabımınızda kullandığıınız banka hesabını yeni adsensenizde kullanamassınız
-Aynı bankada yeni açacağınız banka hesabınızı yeni adsensede kullanabilirsiniz
-Aynı isimle farklı bankalarda hesap açarak birden çok adsenseden ödeme alabilirsiniz.
-Adsense hesap doğrulama bedeli 1-3 TL arası dır genellikle 2-4 günde yatar hesabınıza.bunu adsense panelinizde gerekli yere girmeniz gerekir.
-Adsensedeki isim ile bnaka hesabındaki isim aynı olması gerekiyordu !!! son güncellemeye kadar şimdi bazı arkadaşlar farklı olsada olur diyorlar onuda kasım ayında tecrübe ederek cvbını bulacağım.

Sizlerin sormak isteidği şeyleri konu altından sorabilrisiniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum İnşAllah...

Arkadaşlar Yanlışımız Veya Eksiğimiz Olabilir Siz birşeyden %100 eminseniz - tecrübe ettiyseniz söleyin ekleyelim veya değiştirleim....

Cümleten Bol Kazançlar

Farkli banka hesaplariyla ayni kisi uzerine acilan adsense hesaplarinin adresleri de farkli olmak zorunda mi? Ayni adresi kullanirsak bir sorun olur mu?

Birde son maddede belirtilen, adsensedeki isim ile bankadaki isim tutmamasi durumunda guncel bilgiler mevcutsa alabilir miyim?

Farkli banka hesaplariyla ayni kisi uzerine acilan adsense hesaplarinin adresleri de farkli olmak zorunda mi? Ayni adresi kullanirsak bir sorun olur mu?

Birde son maddede belirtilen, adsensedeki isim ile bankadaki isim tutmamasi durumunda guncel bilgiler mevcutsa alabilir miyim?

adsenselerde adres farklı olması gerekir ( hiç yoktan tedbir karşı komşuyu yaz)

adsense ismi farklı banka ismi farklı ödeme alınıyor...ödeme ayarlarından değiştirebiliyorsun

Hocam merhaba.Ben hesabimdaki parayi banka hesabima nasil yukleyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri