Adsense ve enpara ilişkisi

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar arkadaşlar. Adsense hesabıma herhangi bir ödeme şekli belirlemediğim yani banka eklemedigim icin ödeme alamıyorum. Malum tüm bankalar kart aidatı işlem ücreti gibi yılda 120 tl'ye varan sacma ödemeler alıyorlar. Enpara bu ödemeleri almıyor. Adsense hesabımıza Enpara kartımızı ekleyerek ödeme alabiliyor muyuz? Sorunsuz bir ekleme oluyor mu?

edit: açtım hesabı bağladım adsense hesabımı. Enpara çalışanları çok nazik ve ilgili davrandılar. Banka kartımı tanıttım akş***** adsense'den onay meblası geldi 0.40 kuruş gibi bir şey onayladım ve ertesi gün ise hesabımdaki tüm parayı aktarmış bankaya. Yani sorunsuz gözüküyor tavsiye edebilirim sizlerede. En azından kart aidatıydı, işlem ücretiydi bunlardan kurtuldum.

Son düzenleme:
Saygılar arkadaşlar. Adsense hesabıma herhangi bir ödeme şekli belirlemediğim yani banka eklemedigim icin ödeme alamıyorum. Malum tüm bankalar kart aidatı işlem ücreti gibi yılda 120 tl'ye varan sacma ödemeler alıyorlar. Enpara bu ödemeleri almıyor. Adsen hesabımıza Enpara kartımızı ekleyerek ödeme alabiliyor muyuz? Sorunsuz bir ekleme oluyor mu?

IBAN olan her hesaba adsense ödeme yapar

EnPara Card ta diğer kartlarla aynı işleve sahiptir. Tek farkı işletim ücreti almıyor.

Peki bu para bize yurtdısından geldigi icin enpara bir kesinti yapıyor mu? Döviz ödemelerine 15 tl gibi bir ücret alıyoruz demişlerdi. Eğer adsense ödeme yaptı diye her ay 15 tl keseceklerse bu diğer bankaların aldıgı yıllık aidattan bile fazla oluyor apttalık etmeyelim ?

Peki bu para bize yurtdısından geldigi icin enpara bir kesinti yapıyor mu? Döviz ödemelerine 15 tl gibi bir ücret alıyoruz demişlerdi. Eğer adsense ödeme yaptı diye her ay 15 tl keseceklerse bu diğer bankaların aldıgı yıllık aidattan bile fazla oluyor apttalık etmeyelim ?

Döviz ödemelerine ücret aldıklarına dair bir bilgim yok ama bunun tek seferlik olduğu kanısındayım.

Enpara.com Çözüm Merkezi: 0850 222 36 63

Buradan istediğin kadar soru sorabilirsin, ayrıntılı bir şekilde yardımcı oluyorlar. Başvuru yapınca, kartı kendileri getiriyorlar sana 2 - 3 gün içinde...

Kartı getiren görevlide zaten ayrıntılı bir şekilde tüm özelliklerini anlatıyor sana...

Ben kullanıyorum problem yok .3 tane hesap açtım 3 farklı adsenseye

iPad'dan gönderildi .

Ben kullanıyorum problem yok .3 tane hesap açtım 3 farklı adsenseye

iPad'dan gönderildi .

Peki dostum memnun musun, öneriyor musun? Mesela adsense o hesaba ödeme yapınca herhangi bir kesinti yapıyor mu banka? Ödemelerde sıkıntı cıkıyor mu?

enpara 3 ayda yada yıllık ücret kesiyormu ve havale eft yatırma çekme gibi durumalrda nasıl ?

Biraz özetleyerek bilgi vereyim isterseniz.

Öncelikle adsense ödemeleri yurt dışından gelmez. Türkiye'de ki mevcut google hesabından size ödeme gönderilir. Yani kazancınız EFT olarak geçer ve ödeler Türk Lirası cinsinden yapılır.

Döviz ödemelerinde enpara swift ücreti olarak 15 lira keser fakat adsense ödemesi Türk Lirası olarak geldiği için kesinti olmadan yansır hesabınıza.

Bu arada bir arkadaşta söylemiş havale/eft/hesap/kart ücreti bulunmuyor enpara da.

Tavsiye ederim.

alternatifi : nuvo :)

Biraz özetleyerek bilgi vereyim isterseniz.

Öncelikle adsense ödemeleri yurt dışından gelmez. Türkiye'de ki mevcut google hesabından size ödeme gönderilir. Yani kazancınız EFT olarak geçer ve ödeler Türk Lirası cinsinden yapılır.

Döviz ödemelerinde enpara swift ücreti olarak 15 lira keser fakat adsense ödemesi Türk Lirası olarak geldiği için kesinti olmadan yansır hesabınıza.

Bu arada bir arkadaşta söylemiş havale/eft/hesap/kart ücreti bulunmuyor enpara da.

Tavsiye ederim.

alternatifi : nuvo :)

Arkadaşın yaptığı özet çok iyi oldu. Şimdi artık başvuru zamanı. Hayırlı geceler dilerim.

Enpara'da yanılmıyorsam 10 tane hesap açılabiliyordu. Buradan açılan hesapları ayrı ayrı adsense hesaplarına bağlayabilir miyiz?

bende merak ettim. bilen biri yardımcı olabilirmi ? birden fazla adsense hesabı olanlar bi bakarsa iyi olacak...

Sordum bunu da bankacıya böyle bir şey mümkün değil. Yani aynı isimle 10 hesap acma durumu yok. Ama şöyle bir şey varmış, 1 vadesiz hesap acıyorsun şahsına ve aynı şahıs 1 tane vadeli hesap acabiliyor aynı zamanda dolar hesabı. yani farklı 3 iban demek 3 tane ayrı adsense hesabına baglayabilirsin.

arkadaşlar enparaya internet üzerinden başvuru yapıyoruz galiba üye olunca kart felan gönderiyorlarmı göndermiyorlarsa enparadaki para nasıl elimize geçecek(adses doğrulama felan istiyormu)

arkadaşlar enparaya internet üzerinden başvuru yapıyoruz galiba üye olunca kart felan gönderiyorlarmı göndermiyorlarsa enparadaki para nasıl elimize geçecek(adses doğrulama felan istiyormu)
bizzat verdiğin adrese enpara yetkilisi gelip senin tüm işlemlerini hallediyor sana kartını veriyor ve hesabını kullanabiliyorsun sorunsuz bir şekilde

yıllık ücret isteyen bankalara itiraz edince tıpış tıpış paranı geri ödüyor ve birdaha almıyor yıllık ücret falan . Hakları yok buna kimden ne tutturursak diye bakıyorlar . Arayıp konuşacasınız dilekçe falan da vericeksiniz galiba . Bilgi olarak belirtmek istedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri