adsense ve kanal ilişkisi hakkında

youktube

Yasaklanmış
arkadaslar bir kanalım ikinci telif uyarısını aldı ama bu adsense gmail i olan degil yani baska bi hesaptaki maile baglı acaba bu kanal 3üyü alır ve kapanırsa diger baglı kanallara birsey olur mu para gidermi ne yapmamı onerirsiniz

Bir şey olmaz hocam olan kanala olur sadece çok büyük ihtimalle sadece telif alan kanalınız kapanır.

Arkadaşın dediği gibi birşey olmaz sen telif yiyen kanaldaki videoların tümünü gizle ve bir daha video yükleme telifler kalkana kadar.

Arkadaşın dediği gibi birşey olmaz sen telif yiyen kanaldaki videoların tümünü gizle ve bir daha video yükleme telifler kalkana kadar.
Bir tane kanalımda 2 tane telif uyarısı var.
2jfc01h.jpg

Bu teliflerin silinmmesi gibi bir durum var mı varsa ne kadar sürede? Veya silinebilmesi için başka bir çarem var mı?

6 ay sonra silineceği belirtilir youtube supportta ihtar,topluluk uyarıları vs'lerin.Ancak daha kalkanını görmedim ben :)

telif teşkil edecek video yok hesabımda şuanda, videolarımı özel yapma sebebim telif yememesi ise eğer. Video yükleme yapmıyorum zaten. 6 ay sonra yani 7 ağustostan sonra telifler silinecek mi yani kendiliğinden veya benim bir yerlere başvurmam gerekli mi?

bir tane kanalımda da 24 aralık 2012 de ihtar almıştı ama herhangi bir değişiklik yok. İhtar olduğu gibi duruo :((

illa gunu gunune 6 ay olmasa da ihtarlar kalkiyor, bircok kanalimda sahit oldum. 180 gun mu, 180 is gunu mu onu bilmiyorum. is gunu ise 2 hafta daha sarkar. Kalkmamissa, aceleniz varsa email atin temizlesinler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri