adsense ve kanallar

youktube

Yasaklanmış
arkadaslar tek bir adsense hesabına diger kanalları baglıyoruzya ben adsense olan banlanmasın diye sadece actım duruyor ona baglı 5-10 tane kanal var ve 2 tanesi kapatıldı acaba kapatılma durumlarında sadece kanallar gider adsense bisey olmaz mı? birde o kanalların o ana kadar kazandıgı paralar yani tıklamalar adsenseden gider mi ?

Adsense hesabınıza kanal baglamayın ne olur ne olmaz benım adsense baglı kanalım kapandı ama adsense duruyo bazılarında adsensede kapanmıs. Kanal direk kapatılırsa paranı alırsın. Para kazanma devre dısı kalan kanalların ödemesi yapılmıyor

ya simdi mesela gmaille youtube hesabına basvuru yapıyoruz ya ilk youtube hesabımda bir tane youtube adsensesi aldım ve diger actıgım gmailleride ona bagladım durum bu

Adsense hesabınıza kanal baglamayın ne olur ne olmaz benım adsense baglı kanalım kapandı ama adsense duruyo bazılarında adsensede kapanmıs. Kanal direk kapatılırsa paranı alırsın. Para kazanma devre dısı kalan kanalların ödemesi yapılmıyor
hocam birşey sorucam,çok iyi kazandıran bir video eşleşen taraf yedi ve para kazanma devre dışı oldu;peki o videodan kazandığım para kalırmı?yada gidermi?

Aynı soruyu ben sormuştum bu olay benim başıma gelmişti daha yeni oldu bu arada eşleşen üçüncü taraftan bu hatayı veren ana kadar kazandığın miktar yatıyormuş umarım doğrudur ben de bekleyip göreceğim yani
hocam birşey sorucam,çok iyi kazandıran bir video eşleşen taraf yedi ve para kazanma devre dışı oldu;peki o videodan kazandığım para kalırmı?yada gidermi?

Kanalın para kazanması tamamen devre dısı kalmadıysa o ana kadar kazandını alabiliyorsun sanırım

Başınıza geldi mi daha önce bu olay? Bir arkadaştan alırsın cevabını almama rağmen içime kurt düşmüştü aslında.Mantığıma göre hareket edecekse üçüncü taraf verdiği zaman para kazanması devre dışı kalıyor.Ama şöyle de bir durum var normal bir şekilde para kazanma iptali söz konusu değil.Yani bekleyip göreceğiz

Aynı soruyu ben sormuştum bu olay benim başıma gelmişti daha yeni oldu bu arada eşleşen üçüncü taraftan bu hatayı veren ana kadar kazandığın miktar yatıyormuş umarım doğrudur ben de bekleyip göreceğim yani

Kanaliniz tamamen para kazanma ozeligine kapatilmis iseniz bu sizi youtubede sahtekar yapar ve o kanalin kazanclari kesilir, ama bir video eslesen 3. icerikten dolayi kapatilirsa tek o vide bu sizi sahtekar yapmaz belkide yanlislikla esleti ? bunu youtubenin kendi de diyor her nekadar sistemlerine guvenselerde yanilma payi var diyorlar bu yuzden itiraz hakkiniz var bu nedenle kanalin yada o videonun kazandigi para, tecrube degil yasamadim ama durum analizi yaptigimizda gidecegini sanmiyorum... yani bana gore gitmez... bu durumlar sahislar tarafindan kontrol edilse ayri bir konu tartisilir fakat sistem tarafindan yonetildigi icin suan yasamis oldugunuz durumlara karsi bir kesinti yapacagini dusunmuyorum

Başınıza geldi mi daha önce bu olay? Bir arkadaştan alırsın cevabını almama rağmen içime kurt düşmüştü aslında.Mantığıma göre hareket edecekse üçüncü taraf verdiği zaman para kazanması devre dışı kalıyor.Ama şöyle de bir durum var normal bir şekilde para kazanma iptali söz konusu değil.Yani bekleyip göreceğiz

hocam ben soruyu yanlıs anladım bastan o cevanı yazdım sonradan hemen editledim ama yakalamısınız :) ben kanal sandım sadece video muş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri