Adsense ve Kanallarım Arasındaki İnanılmaz Sorun

e3fn45fn44

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

10 tane kanalım bulunuyor, hepsinde bir tane adsense hesabı bağladım.İlgilenmiyorum fakat son 3 aydır kanallarda kazanç kısmı hepsi 0.00 olarak gözüküyor.Analytics'ten kazanç bölümüne tıkladığımda birkaç gün sonra gelin kontrol edin olarak gözüküyor.

Gidiyorum tekrar adsense ekliyorum, yine aynı şey oluyor.Sizce sorun nerede?

Edit: Yokmu yardımcı olacak bir yetkili veya bilen yeni kanalım 100.000'e yaklaşıyor, 0 kazanç yansımış!

aynı sorun bendede var
adsenseye bağlı ama kazançlar yansımıyor
bu sorunu geçen hafta fark ettim
tüm kanallarımın para kazanması kapatılmış ve sorunlu kanala girdiğimde kanalın 400k izlenim aldığını gördüm ve kazanç kısmına bakınca aynı seninki gibi olduğunu gördüm
pek önemsemedim yalnız 15-20 gündür bazı kanallarım yansırken bazılarıda hata veriyor durumu bende anlamış değilim bazı arkadaşlardada aynı sorun var

hocam bende para kazanmaları kapattı. Aynı adsense bağlı bazı kanalların para kazanması aktif kaldı ancak onlar da yukarıda belirttiğiniz gibi kaznaç 0 gösteriyor. Para kazanma açık ancak reklam çıkmıyor. Para kazanmayı açıp kapatıyorum yemiyor.

bende tüm ışıklar yeşil reklamlar çıkıyor ama kazanç yansımıyor
gerçekten çok gıcık bir durum

Arkadaşlar sanırım partner kanal sahibi olmanın vakti geldi de geçiyor! En azından toplu kapanma derdi yok :D

aynı sorun benim adsensenin birinde de var.Bazı kanalların para kazanması kapatıldı bazıları açık.O günden beri adsenseye birşey yansımıyor.Bu durumu düzelen var mı bilmiyorum ama yeni kanallar bağlayacağız anlaşılan.

hocam bende para kazanmaları kapattı. Aynı adsense bağlı bazı kanalların para kazanması aktif kaldı ancak onlar da yukarıda belirttiğiniz gibi kaznaç 0 gösteriyor. Para kazanma açık ancak reklam çıkmıyor. Para kazanmayı açıp kapatıyorum yemiyor.

para kazanmayan vıdeonun kategorısını degıstır para kazanma ıptal ve gerı aktıf yap duzelmesı lazım

Yokmu yardımcı olacak bir yetkili veya bilen yeni kanalım 100.000'e yaklaşıyor, 0 kazanç yansımış!

adsense hesabı onaylayamıyorum

merhaba ben youtube hesabıma adsensi onaylatamıyorum yardımcı olabılırmısınız ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri