adsense ve partner kazancı arasındaki fark

• Kullanıcı fatihbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,bi sorunum var ve belki sizler yardımcı olabilirsiniz.bi video var elimde,ben bu videoyu 2 kanalıma yükledim.her ikisinede aynı etiketler ve başlık girildi.birisinde açıklama var,digerinde yok.bu 2 videoyu web sitem, facebook,twitter vb sosyal sitelerdeki hesaplarım aracılıgı ile insanların izlemesini sagladım.amacım partner kanal ile adsense e baglı olan kanalın kazancını karşılaştırmaktı.bu test sırasında adsense hesabına baglı kanalımda 30k civarı izlenme olurken bu bana 830tl kazandırdı.zoomin partneri olan kanalda ise 14-15k izlenme karşılıgında kazancım 10tl dahi yok.partnerler konusunda pek bilgim olmadıgı için olayı tam anlayamadım açıkcası.zoomine baglı kanaldaki kazancın bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir?

not : videolar 8-10 gün önce yüklenmişti,1-2 günlük degil yani olay.

30 k izlenimden 830 tl nasıl kazandın hocam kalp spazmı geçirmek üzereyim

50 k izlettim de 20 tl anca aldım ben

30K ya 830 mu ? sanirim yalnis yazdi arkadas , partner de videolarin uzun olmasi kazanci yukseltiyor , ben 10K ya 20-25 dolar kazaniyorum su an partnerde.

30K'ya 83 liradir muhtemelen sifiri yanlislikla koymustur.
Zira benimde bir partner kanalimda bin izlenmeye 12 dolar civari geliyordu...

arkadaşlar,bi sorunum var ve belki sizler yardımcı olabilirsiniz.bi video var elimde,ben bu videoyu 2 kanalıma yükledim.her ikisinede aynı etiketler ve başlık girildi.birisinde açıklama var,digerinde yok.bu 2 videoyu web sitem, facebook,twitter vb sosyal sitelerdeki hesaplarım aracılıgı ile insanların izlemesini sagladım.amacım partner kanal ile adsense e baglı olan kanalın kazancını karşılaştırmaktı.bu test sırasında adsense hesabına baglı kanalımda 30k civarı izlenme olurken bu bana 830tl kazandırdı.zoomin partneri olan kanalda ise 14-15k izlenme karşılıgında kazancım 10tl dahi yok.partnerler konusunda pek bilgim olmadıgı için olayı tam anlayamadım açıkcası.zoomine baglı kanaldaki kazancın bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir?

not : videolar 8-10 gün önce yüklenmişti,1-2 günlük degil yani olay.

Bu konuda kesinlikle yanlisklik var.

Karsilastirma yaptigniz icerikler aynimi ? ve yontemler ?

yani karsilastirma yaparken icerikler ve yontemler ayni olmaldir.

Ayrica 15K ya 10TL bile almamisim diyorsunuz aldiginzi var sayalim 5 dolar yapar.

iceriginize gore birsey demek yanlis ama bu durum normalde olabilir iceriginize gore azda olabilir ama 30K 830 TL abi ne yaptin sen ya ?

TBM kac ? Kac tik aldin ?

adsense izlenime gore para odemez tiklamaya gore oder.

TBM oranin iyiside ve ozgun calisyorsan ihtar riskin yoksa ve tek amacin kimseyle iletisim kurmadan video yuklemek ise zaten ben adsenseyi tavsiye ediyorum.

Network cok kazandirmak icin yapilmis bir firma degildir.

ama konunuzda yanlislik var.

830 TL 83 TL degilse eger :)

uu71r.jpg

benimde kafama takılan 2 nokta var ben dün 2 video attım partnerli kanalı 3.taraf vs vermeyen. Ancak bugun izlenimlerin bi kısmı güncellendi 3500 izlenme 50.000 dk 0 $ resimdeki farklı videodan.ve şuan videolar 7k yı geçti izlenmede 100 k yı geçmiştir izleyenler %70 kız kazanç sonradan mı belli oluyor yoksa benim izlenmeler yalan mı oldu :D 3 gün içinde 30k+ izlenme bekliyorum.

Awesomeness TV partneriyim değiştirmelmiyim ?

uu792.jpg

özgün (netten bulunan videoların birleşimi degil,gerçek anlamda özgün) ve ingilizce içerik,tamamına yakını amerikan hiti ve yanlışlık yok arkadaşlar 830.aynı konuyu r10dada açtım fakat tam olarak bi cevap alamadım.burada zoomin tarzı sitelerle kazanç saglayanlar oldugu için buradada açmak istedim konuyu.ilk kez deneme yapmıyorum,daha öncede bu tarz denemelerim oldu.yeri geldi 10kya 2-3$ kazandım,yeri geldi bu konudaki gibi yüksek miktarlar geldi ki bu denememde açıkcası bende çok şaşırdım.beklentim yarısı kadardı,sanırım birazda şansdan geldi bu kadar yüksek.

video 5dk den biraz az,söyledigim gibi özgün bi video.tbmsi yüksek kelimelerden birisi ile alakalı,etiketlerde yine o kelimelerden tabiki.videoyu 2 kanala yükledim;birisi adsense e baglı,digeri ise zoomin partnerli kanal.adsensedekine fazladan açıklama girildi,video ve diger şeyler birebir aynı zaten aynı olmasa karşılaştırma yapamazdım.acaba izlenme süreleri mi az diye baktım ama izlenme süreside yüksek.adsense de %85,zoomin de %90 civarı izlenme oranıda yüksek yani.bi sonraki video için öneriler aldım,onun hazırlıgı için kafamda konuları tasarlamaya başladım ama bi taraftanda partnerle arasında bu kadar fark olmasına kafam takıldı.partner kanalı zoomingames adına yani oyunla alakalı ama video içeriginin oyunla alakası yok.acaba bunla bi alakası olabilir mi?

uu71r.jpg

benimde kafama takılan 2 nokta var ben dün 2 video attım partnerli kanalı 3.taraf vs vermeyen. Ancak bugun izlenimlerin bi kısmı güncellendi 3500 izlenme 50.000 dk 0 $ resimdeki farklı videodan.ve şuan videolar 7k yı geçti izlenmede 100 k yı geçmiştir izleyenler %70 kız kazanç sonradan mı belli oluyor yoksa benim izlenmeler yalan mı oldu :D 3 gün içinde 30k+ izlenme bekliyorum.

Awesomeness TV partneriyim değiştirmelmiyim ?

uu792.jpg

tam emin degilim ama partnerlikten ayrılmak o kadar kolay degil sanırım.1,5 yıl mı ne yani uzun bi süre partnerlikte kalıyorsunuz diye biliyorum.

bu arada bagzı arkadaşlar haklı olarak bu konuya biraz şüpheyle bakıyor.şuan konuda sözü geçen adsense hesabına giremiyorum ama bu pcden giriş yaptıgım adsense hesabından başka bi görüntü atmak istedim.bu hesapta eylül ayında denemeler yapmışım yani 2 ay önce,parasınıda geçen ay aldım tabi ama özellikle belirtmek isterim ki çok para kazanıyorum,hava atıyorum sanmasın kimse.beni tanıyanlar bilir,kazancımı tam olarak benle aynı evde yaşayan kardeşime dahi söyleyen birisi degilim.bu resimde görülen vede konuda bahsi geçen paralar normal kazancımdan alakasız,deneme çalışmalarım sırasında ortaya çıkan miktarlardır.ben bu youtube konusunu bi iş olarak görmedigim,sadece eglencesine yaptıgım için üzerine düşemiyorum yani fazla ilgilenemiyorum.dolayısıylada çok yüksek paralar filan kazandıgım yok.özellikle bu işe yeni giren arkadaşlar için bu meblalar çok yüksek görünsede,yanlış anlaşılmak istemedigim için bunu belirtmek istedim...özellikle 19 eylül tarihine bakarsanız 35k hitle 550 tl geldigini görüceksiniz ki tbm 0.15te.bu konuda bahsi geçen hesapda ise hit ve tıklama sayıları bu tarihtekine yakın,sadece tbm daha yüksek.

fake bu :)

bu arada bagzı arkadaşlar haklı olarak bu konuya biraz şüpheyle bakıyor.şuan konuda sözü geçen adsense hesabına giremiyorum ama bu pcden giriş yaptıgım adsense hesabından başka bi görüntü atmak istedim.bu hesapta eylül ayında denemeler yapmışım yani 2 ay önce,parasınıda geçen ay aldım tabi ama özellikle belirtmek isterim ki çok para kazanıyorum,hava atıyorum sanmasın kimse.beni tanıyanlar bilir,kazancımı tam olarak benle aynı evde yaşayan kardeşime dahi söyleyen birisi degilim.bu resimde görülen vede konuda bahsi geçen paralar normal kazancımdan alakasız,deneme çalışmalarım sırasında ortaya çıkan miktarlardır.ben bu youtube konusunu bi iş olarak görmedigim,sadece eglencesine yaptıgım için üzerine düşemiyorum yani fazla ilgilenemiyorum.dolayısıylada çok yüksek paralar filan kazandıgım yok.özellikle bu işe yeni giren arkadaşlar için bu meblalar çok yüksek görünsede,yanlış anlaşılmak istemedigim için bunu belirtmek istedim...özellikle 19 eylül tarihine bakarsanız 35k hitle 550 tl geldigini görüceksiniz ki tbm 0.15te.bu konuda bahsi geçen hesapda ise hit ve tıklama sayıları bu tarihtekine yakın,sadece tbm daha yüksek.

napim hocam teamden baglanıp tektek millete kazançları filan göstericek halim yok heralde :)

Adsense 50k izlenimde 830 TL almak imkansiz degil. Amerika , ingiltere, japonya, avusturalya vs bu ulkelerin hitlerinde 1k basi 20$ a kadar cikiyor . Zira gordugum kadari ile 15Tl civarinda BGBM var. (7,5$ )

Benim inanamadigim konu su . Inanmak derken yanlis anlasilma olmasin. Kisiye inanmamak degil ortada bir yanlis olduguna inaniyorum. Gonderdiginiz partner kanalinda ayni sekilde analistikten 19-20 eylul arasini secin.

Adsense'in BGBM 7,5$ verdigi bir video partnerde 10$ dan asagi almaz ALAMAZ.

Partner analiz sayfasindan 19-20 Eylül sectikten sonraki resmi buraya atin tam sayfa olarak lutfen.

30 k ya 830 tl kazandırmışsa bunun tek bir açıklaması var videonun tbmleri yüksek demekki

Adsense 50k izlenimde 830 TL almak imkansiz degil. Amerika , ingiltere, japonya, avusturalya vs bu ulkelerin hitlerinde 1k basi 20$ a kadar cikiyor . Zira gordugum kadari ile 15Tl civarinda BGBM var. (7,5$ )

Benim inanamadigim konu su . Inanmak derken yanlis anlasilma olmasin. Kisiye inanmamak degil ortada bir yanlis olduguna inaniyorum. Gonderdiginiz partner kanalinda ayni sekilde analistikten 19-20 eylul arasini secin.

Adsense'in BGBM 7,5$ verdigi bir video parterde 10$ dan asagi almaz ALAMAZ.

Partner analiz sayfasindan 19-20 Eylül sectikten sonraki resmi buraya atin tam sayfa olarak lutfen.

bi önceki mesajımdada belirttigim gibi bu resimdeki görüntü eylül ayına ait,bi önceki denememden ama sorun yaşadıgım olaydaki ile arasında sadece tbm farkı var,yani konudaki ile aynı diyebiliriz.sanırım sordugunuz ekran bu hocam ;

not : bu arada toplam tahmini kazanç 2.64$ hocam partnerde...

bi önceki mesajımdada belirttigim gibi bu resimdeki görüntü eylül ayına ait,bi önceki denememden ama sorun yaşadıgım olaydaki ile arasında sadece tbm farkı var,yani konudaki ile aynı diyebiliriz.sanırım sordugunuz ekran bu hocam ;

not : bu arada toplam tahmini kazanç 2.64$ hocam partnerde...

Evet sordugum yer burasi. Bu resimde soz konusu kanalin sadece 444 REKLAM goruntulemesi oldugunu goruyorum . 8,52$ BGBM var.

Eger o kanalinizda da 50k REKLAM GOSTERIMI (adsense'e yansiyan reklam gosterimidir. Videonuzun kac kere izlendigi degildir) yapabilse idiniz $426 para kazanmis olurdunuz.

Siz o adsense hesabiniza giremediginizi ve ona yakin bir adsense hesap ozeti gosterdiniz. Dediginiz gibi oldugunu farzedersek BGBM artacagindan 50k izlenime (Sizin soylemis oldugunuz bilgilere dayanarak) 450$ dan asagi bir gelir gelmez idi.

Siz 444 reklam gosterimi ile 50k reklam gosterimini karsilastiriyorsunuz . Yanlis burada.

Isin ozeti budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri