adsense ve partner kazancı arasındaki fark

• Kullanıcı fatihbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
peki bunun artırımı için yapabilecegimiz bişey var mı hocam?video süresi tam olarak 4.52 sn imiş ve partnerde izlenme oranı 3.60 sn yani izlenme süresi yüksek.o zaman bu 444 olan sayınında yüksek olması gerekmiyor mu aslında?anladıgım kadarıyla partner sadece tahmini para kazandıran oynatmaya ödeme yapıyor,dogru mu anlamışım acaba?

peki bunun artırımı için yapabilecegimiz bişey var mı hocam?video süresi tam olarak 4.52 sn imiş ve partnerde izlenme oranı 3.60 sn yani izlenme süresi yüksek.o zaman bu 444 olan sayınında yüksek olması gerekmiyor mu aslında?anladıgım kadarıyla partner sadece tahmini para kazandıran oynatmaya ödeme yapıyor,dogru mu anlamışım acaba?

Networklerin adsense den tek farki yt acisindan kanallarinizin NETWORK ADSENSE'ine bagli olmasidir. Kazanc onlara gider, siz onlardan odeme alirsiniz. Isleyis mantigi aynidir. Sizin bu reklam gosterimini arttirmak icin yapabileceginiz birsey yok TEKNIK acidan.

partnerle adsense e baglı kanal açısından bu 3.denemem ve 3 denemede adsense kazancı açık ara önde.ben daha çok sonuca odaklı bakıyorum,adsense kazancı ne kadar geliyor,partner kazancı ne kadar geliyor diye yani.anlaşılan bu partner işi pek bana göre degil :) partnerleri deneme fikri bende şu yüzden oluştu;benim hitler agırlıklı olarak sosyal sitelerdeki hesaplarımdan geliyor işte facebook,twitter,pinterest vb biçok yerden.buradan gelen hitler adsense için sakıncalı diyorlar,haliyle insan bi tedirgin oluyor.çevremdeki bagzı arkadaşlar çalıştıgın türde videolar partnerde daha iyi kazandırır,hem o riskinde olmaz dediler.bende bu yüzden deneme yapıyorum yoksa adsenseden gayet memnunum...nedenini çözemedim ama partnerlerde bu kazandıran oynatma daha az oluyor nedense.anlaşılan kazanç farkıda oradan çıkıyor ama neden öyle oluyor anlamadım.

partnerle adsense e baglı kanal açısından bu 3.denemem ve 3 denemede adsense kazancı açık ara önde.ben daha çok sonuca odaklı bakıyorum,adsense kazancı ne kadar geliyor,partner kazancı ne kadar geliyor diye yani.anlaşılan bu partner işi pek bana göre degil :) partnerleri deneme fikri bende şu yüzden oluştu;benim hitler agırlıklı olarak sosyal sitelerdeki hesaplarımdan geliyor işte facebook,twitter,pinterest vb biçok yerden.buradan gelen hitler adsense için sakıncalı diyorlar,haliyle insan bi tedirgin oluyor.çevremdeki bagzı arkadaşlar çalıştıgın türde videolar partnerde daha iyi kazandırır,hem o riskinde olmaz dediler.bende bu yüzden deneme yapıyorum yoksa adsenseden gayet memnunum...nedenini çözemedim ama partnerlerde bu kazandıran oynatma daha az oluyor nedense.anlaşılan kazanç farkıda oradan çıkıyor ama neden öyle oluyor anlamadım.

Tercihlerinize tabiki karisamayiz. Isteyen istedigi yerden kazancini saglayabilir.
Benim bu konuda bir kistasim var. Yabanci ziyaretcisi olanlar icin partner, dusuk tbm maliyetlerine sahip ulke ziyaretcileri adsense ile devam etmeli.

Ayrica izlenim dogal ve organik olduktan sonra sosyal medya hazinedir yt izlenim kazanmak icin. Yeterki hile hurda olmasin.

hile hurda yok,linkleri sosyal medyadaki hesaplarımda paylaşıyorum ve kimin ilgisini çekerse izliyor hocam.bu şekilde bi zararı olacagını düşünmüyorum ben ama biçok kişi sorun olacagını söylüyor...telif yeme olayı yok,videolar özgün yani.hitte de dedigin gibi hile hurda olmadıgında bi sorun çıkarmaması gerek buna adsense in de.benim hitlerin tamamıne yakını amerika üzerinden.geriside onun gibi yüksek gelir getiren ülkelerden oluşuyor yani sizin kıstasınıza göre partnerde olmam gerekiyor ama nedense partnerde kazancım gözle görülür bi şekilde düşük oluyor adsense e göre.

30 k izlenimden 830 tl nasıl kazandın hocam kalp spazmı geçirmek üzereyim

50 k izlettim de 20 tl anca aldım ben

kalp spazmı olayı güzeldi :p yalnız 50kya 20tl olayıda umarım şakadır.tbm kaç ki bu kadar düşük oluyor hocam?ben 2kda 25tl aldıgımda tıklama neden bu kadar az bugün diyorum.mesela düne ait bi hesaptan görüntü;

Hocam adsense mi daha iyi yoksa partnerlik mi ??

normalde partner daha iyi diyorlar fakat şuana kadar benim için adsense açık ara önde hocam.Tabi bunun için özellikle içerigin çok önemli.benim kullandıgım videolarda telif sorunu olmadıgı için,bana ait videolar oldugu için adsense sorun çıkarmaz ama biliyorsunuz ki bu ara bi kanal yüzünden tüm adsense gidiyor yani özgün video çalışmıyorsanız adsense riskli şuan.

sorun çözülmüştür arkadaşlar,etc network sayesinde.ben izlenmeleri agırlıklı olarak youtube dışından alıyorum.örnegin facebookda izleniyor videolarım.bu da reklamların az çıkmasına sebep oluyormuş.17k izlenmede 155 reklam çıkmış,o da kazancı dibe vurdurmuş.fakat bu duruma müdahale edemedigim için bu çalışma şeklimle partnerler bana yaramıyor mecburen adsense e devam edicez.partnerlerde daha dogrusu zoominde ise başka kategorilerden ilerliycez mecburen :)

30K ya 830 mu ? sanirim yalnis yazdi arkadas , partner de videolarin uzun olmasi kazanci yukseltiyor , ben 10K ya 20-25 dolar kazaniyorum su an partnerde.
arkadaşlar kusura bakmayın ben yeniyimde bu k dediğiniz nerde yazıyo acaba nerden bakıyonuz ben izlenim dakikası görüntüleme kazancı görüyorum ama k dediğinizi anlamadım bir türlü :)

arkadaşlar kusura bakmayın ben yeniyimde bu k dediğiniz nerde yazıyo acaba nerden bakıyonuz ben izlenim dakikası görüntüleme kazancı görüyorum ama k dediğinizi anlamadım bir türlü :)

K nin anlami 1000 dir. 30K demek , 30.000 izlenm.

bugün para kazanma kapatıldı hangi konuya girip yardım alabilirim kardeşim bi bilgin varmı konuları bulamadım

Google+ ile baglantisini kes bir kac dk bekle yeniden bagla ve bekle.

Simdi Toprakcilik olacak ama :) eger yapamazsan Pazartesi gunu skype uzerinden ben yardim ederim sana

Google+ ile baglantisini kes bir kac dk bekle yeniden bagla ve bekle.

Simdi Toprakcilik olacak ama :) eger yapamazsan Pazartesi gunu skype uzerinden ben yardim ederim sana
estağfurullah kardeşim ne demek saolasın denerim elbette söylediklerini ama şunuda açıklayım ben bir adsense hesabına bağlı olarak 8 tane kanal açtım 10 gün içerisinde,bunları videolar yükleyip adsenseye bağladım bundan 4 gün önce ilk açtığım hesabın para kazanmasını kapatıldı bu senin dediğin sistemi yaptım geri geldi birgün sonra aynen dediğin gibi forumda okuduğum kadarıyla yaptım ondan sonra o kanalın içeriğini sildim yarıdan çoğunu ondan sonrada diğer kanallarım aktif oldu ve sorunsuz 3 gündaha gitti kanallar bugün 4 tanesinin para kazanması kapatılmış 4 tanesi duruyor,
google hesaplarını sildim bende o kapanan 4 kanalın şimdi ne yapayım:) biraz uzun oldu ama kusura kalma bu arada nerelisin kardeşim...

estağfurullah kardeşim ne demek saolasın denerim elbette söylediklerini ama şunuda açıklayım ben bir adsense hesabına bağlı olarak 8 tane kanal açtım 10 gün içerisinde,bunları videolar yükleyip adsenseye bağladım bundan 4 gün önce ilk açtığım hesabın para kazanmasını kapatıldı bu senin dediğin sistemi yaptım geri geldi birgün sonra aynen dediğin gibi forumda okuduğum kadarıyla yaptım ondan sonra o kanalın içeriğini sildim yarıdan çoğunu ondan sonrada diğer kanallarım aktif oldu ve sorunsuz 3 gündaha gitti kanallar bugün 4 tanesinin para kazanması kapatılmış 4 tanesi duruyor,
google hesaplarını sildim bende o kapanan 4 kanalın şimdi ne yapayım:) biraz uzun oldu ama kusura kalma bu arada nerelisin kardeşim...

En son sorunu once cevaplayim.
NEVSEHIR :)

Abi simdi gelip gitmeler oldugu soyleniyor ayni yolla getirirsin o kanallari ama gidebilir yeniden.

Kanal kategorilerin nedir bilmiyrum benim simdi cikmam gerekiyor ve gec donerim. sen bana kanal linklerini yolla kanallarini inceleyim olmazsa seni Network agina alalim para kazanmalariyin gitmesinden kurtul :)

sorun çözülmüştür arkadaşlar,etc network sayesinde.ben izlenmeleri agırlıklı olarak youtube dışından alıyorum.örnegin facebookda izleniyor videolarım.bu da reklamların az çıkmasına sebep oluyormuş.17k izlenmede 155 reklam çıkmış,o da kazancı dibe vurdurmuş.fakat bu duruma müdahale edemedigim için bu çalışma şeklimle partnerler bana yaramıyor mecburen adsense e devam edicez.partnerlerde daha dogrusu zoominde ise başka kategorilerden ilerliycez mecburen :)

Dört aylık bir konu ama ilginç bir sorum olacak.

Sorununun nedenini anladım. Anlamadığım doğrudan adsense ile çalıştığında fb gibi yerlerde gömülü video larında nasıl reklam çıkıyor?

Çıkıyor olmalıki arada bu kadar fark çıkmış olsun.

Dört aylık bir konu ama ilginç bir sorum olacak.

Sorununun nedenini anladım. Anlamadığım doğrudan adsense ile çalıştığında fb gibi yerlerde gömülü video larında nasıl reklam çıkıyor?

Çıkıyor olmalıki arada bu kadar fark çıkmış olsun.

o zaman bende dikkatlice inceledim ve dedigin gibi adsense reklamları çıkıyordu.neden adsense reklamları çıkarken,partner reklamlar çıkmıyor onlarca farklı hesapda deneme yaptım ama çözemedim hocam.kendimde bakıyordum,adsense e baglı kanalın videosunu facebook üzerinden izlerken reklamı görüyordum,partnere baglı kanalın reklamını göremiyordum.uzun zamandır detaylı bi inceleme yapmadım ama bu aralar tekrar bi bakıcam,aradaki fark azaldı yani partnerde reklamlar şuan daha çok çıkıyor sanırım eskiye oranla.

o zaman bende dikkatlice inceledim ve dedigin gibi adsense reklamları çıkıyordu.neden adsense reklamları çıkarken,partner reklamlar çıkmıyor onlarca farklı hesapda deneme yaptım ama çözemedim hocam.kendimde bakıyordum,adsense e baglı kanalın videosunu facebook üzerinden izlerken reklamı görüyordum,partnere baglı kanalın reklamını göremiyordum.uzun zamandır detaylı bi inceleme yapmadım ama bu aralar tekrar bi bakıcam,aradaki fark azaldı yani partnerde reklamlar şuan daha çok çıkıyor sanırım eskiye oranla.

Ozamanlar cikmiyordu partner kanallarin reklamlari, birde testlerinize guvenmeyin herzaman diyroum, herseyiniz bire bir ayni olsada, kazanclar far eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri