Adsense ve youtube hakkındaki bazı sorularım

• Kullanıcı wTndx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

wTndx

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

adsense hakkında birkaç sorum var.forumda birsürü konu var sorularının cevabı orda var diceksiniz ama ben kısa ve öz cevaplar istiyorum

sorularım şunlar

1- adsenseye kredi kartı bilgilerini vermeden sadece adres falan versek parayı alabilirmiyiz ?

2- parayı ne zaman çekebiliyoruz ? ($10 dolar veya $100 dolar sanırım.kesinleştirmek istedim)

3- kanalıma 7 tane video yükledim ve 52 izlenme aldı ama hiç izlenme yok gibi gözüküyor.yarın tekrar kontrol edin yazıyor ?

4- eğer kredi kartı olmadan para evime geliyorsa bu pini nasıl kullanacam ?

şimdilik sorularım bunlar sorum oldukça güncelliyecem

merhaba arkadaşlar

adsense hakkında birkaç sorum var.forumda birsürü konu var sorularının cevabı orda var diceksiniz ama ben kısa ve öz cevaplar istiyorum

sorularım şunlar

1- adsenseye kredi kartı bilgilerini vermeden sadece adres falan versek parayı alabilirmiyiz ?

2- parayı ne zaman çekebiliyoruz ? ($10 dolar veya $100 dolar sanırım.kesinleştirmek istedim)

3- kanalıma 7 tane video yükledim ve 52 izlenme aldı ama hiç izlenme yok gibi gözüküyor.yarın tekrar kontrol edin yazıyor ?

1. soru için
Kredi kartı bilgileri girmeden adresin varsa 10$ sınırını aşınca evine pin yola çıkıcak şu anda bende buraya kadar biliyorum heralde o pini siteye giriceksin.

2.soru için
10$ sınırını geçince pin gelicek ve ayın 12'siydi heralde çekiceksin.

3. soru için
bendede hemen yansımıyo ama bir yandanda kanalı adsense'ye bağlayamamış olabilirsiniz.

iyi günler

yanlışım varsa düzeltiniz.

1. soru için
Kredi kartı bilgileri girmeden adresin varsa 10$ sınırını aşınca evine pin yola çıkıcak şu anda bende buraya kadar biliyorum heralde o pini siteye giriceksin.

2.soru için
10$ sınırını geçince pin gelicek ve ayın 12'siydi heralde çekiceksin.

3. soru için
bendede hemen yansımıyo ama bir yandanda kanalı adsense'ye bağlayamamış olabilirsiniz.

iyi günler

yanlışım varsa düzeltiniz.

hocam hesabımı adsenseye bağlamadım daha.eğer dediğiniz gibi kredi kartı olmadan evime gelecekse para öyle bağlayacam

yeni soru ekledim

hocam hesabımı adsenseye bağlamadım daha.eğer dediğiniz gibi kredi kartı olmadan evime gelecekse para öyle bağlayacam

yeni soru ekledim

Pin'i parayı çekmek için kullanacaksın yani doğrulama gibi birşey
yani bir kredi kartına ihtiyacın var.

internette sahte kredi kartı tarzı şeyler var onları kullanarak yapabilirmiyiz ?

Bir bilgim yok ama çocuğunuz varsa onun adına bi hesap açın ama kredi kartı olmuyo o sadece para yatırıp çekebiliyosun :D :D güzel fikir ama :).

Bir bilgim yok ama çocuğunuz varsa onun adına bi hesap açın ama kredi kartı olmuyo o sadece para yatırıp çekebiliyosun :D :D güzel fikir ama :).

kredi kartımı vermek istemiyorum açıkcası adsenseye.onun yerine kredi kartı olmadan bi çözümü varsa işin o şekilde halletmek istiyorum.eğer kredi kartı sadece doğrulama içinse o sahte kredi kartı tarzı şeyler işe yarar diye düşünüyorum

1-Adsense kredi kartı bilgisi vermiyoruz ki hocam, ben mi bilmiyorum veriyoruz da ya da :D Banka hesap bilgisi veriyoruz onlar EFT yapıyor. Yabancılar için köyde yaşıyorum banka hesap numaram yok bana çek gönder kardeş diyebiliyorsun da Türkiye'ye kaldırdılar onu 2 ay önce diye biliyorum.

2-Parayı önce 10 doları geçtiğin bir aydan sonraki ayın 12sinde pinin yola çıkacak adrese, pini girmeyi başardığın ayın sonraki ayın 12sinde kesinleşecek paran aynı ayın 22sinde banka hesabına yatırılacak; ancak banka hesap bilgilerini 12'sinden önce girmek şartıyla.

3- Youtube istatistiklerinden baktığınız için 24-48 saat gecikmeli güncellenecektir, adsense bağlarsanız anlık görebilirsiniz size para kazandıran görüntüleme sayısnı.

4- Dediğim gibi artık böyle bir seçenek benim bildiğim kadarıyla Türkiye için mevcut değil.

5- Forumda hepsi mevcut bu soruların cevaplarının hocam :) Serkan abinin konularına giderseniz başlangıç için özellikle iyi olur. Kolay gelsin.

1-Adsense kredi kartı bilgisi vermiyoruz ki hocam, ben mi bilmiyorum veriyoruz da ya da :D Banka hesap bilgisi veriyoruz onlar EFT yapıyor. Yabancılar için köyde yaşıyorum banka hesap numaram yok bana çek gönder kardeş diyebiliyorsun da Türkiye'ye kaldırdılar onu 2 ay önce diye biliyorum.

2-Parayı önce 10 doları geçtiğin bir aydan sonraki ayın 12sinde pinin yola çıkacak adrese, pini girmeyi başardığın ayın sonraki ayın 12sinde kesinleşecek paran aynı ayın 22sinde banka hesabına yatırılacak; ancak banka hesap bilgilerini 12'sinden önce girmek şartıyla.

3- Youtube istatistiklerinden baktığınız için 24-48 saat gecikmeli güncellenecektir, adsense bağlarsanız anlık görebilirsiniz size para kazandıran görüntüleme sayısnı.

4- Dediğim gibi artık böyle bir seçenek benim bildiğim kadarıyla Türkiye için mevcut değil.

5- Forumda hepsi mevcut bu soruların cevaplarının hocam :) Serkan abinin konularına giderseniz başlangıç için özellikle iyi olur. Kolay gelsin.

ilginiz için teşekkür ederim. sanırım youtubeden para kazanmaya başlıyamıyacam :)

merhaba arkadaşlar

sorularım şunlar

4- eğer kredi kartı olmadan para evime geliyorsa bu pini nasıl kullanacam ?

1-) Kredi kartı değil, banka bilgileri gerekiyor.

2-) Önce pin gerekiyor. Pin için 10$ olması gerekiyor. Pin geldikten sonra her ay 12 sinde paranız kesinleşiyor. 100$ ve üzeri halinde para banka hesabınıza yatıyor.

3-) Analytics'e 1-2 gün geç yansıyor, Adsense hesabınıza bakın.

4-) Kredi kartı kullanmadan para evinize gelmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri