Adsense ve Youtube sorunum

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harry

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar,

benim bi sorum olcak.

benim kanalim para kazanmaya kapatilmisti, ve ben sildim. 1 gun sonra ayni Gmail girerek kanali etkinlestirdim ve videosuz halde para kazanmayi etkinlestirdim. Adsense bagladim ve ''Etkin'' yaziyor, fakat bir probleme rasladim. fotoda gorebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 694

Bunda bir sorun olurmu?

kazanıyor dostum ama adsense falan yansımıyor.aynı sorun bendede var 3 haftalık kanalım 3 haftadır adsense bağlı ama kazançlara girince o yazı çıkıyor.bu hafta içinde düzelir

kazanıyor dostum ama adsense falan yansımıyor.aynı sorun bendede var 3 haftalık kanalım 3 haftadır adsense bağlı ama kazançlara girince o yazı çıkıyor.bu hafta içinde düzelir

bi mail falan attı mı adsense sana 3 haftadır yansımıyor demişsin 2 3 gun sürse hatadır denir de 3 hafta da nasıl düzelmez. baka bir sorun vardır kanımca

Doğru anladiysam kanalinizda video yok. Bu ekran videonuz olmadığı için görünmüyor olabilir.

200 tane video var. Ben bu kanallari acali 1 hafta anca oldu. Içime suphe düştü. Eyer kazaniyorsam sorun yok

bence normal bir durum değil bu. bilen belki vardır sorunun cevabını ancak çinde video olup adsense bağlantısı olan kanalda böyle olmaması gerekli enteresan

bence normal bir durum değil bu. bilen belki vardır sorunun cevabını ancak çinde video olup adsense bağlantısı olan kanalda böyle olmaması gerekli enteresan

Buduruma neyapabilirimki sizce? Yeniden bi adsense mi acmak lazim?

Buduruma neyapabilirimki sizce? Yeniden bi adsense mi acmak lazim?

valla yenı adsenslık problem bu değil . hanı o adsense de sorun olsa kapanır,kanalın oraya bağlandı dıye kapanır vs vs öyle bır problem demıyorsunuz saymıyor adsense görünmüyor kanalda. valla pek işin içinden çıkamadm bi çözüm fikrim yok. o kadar konuyu up ladık kımse bir şey bilmiyor anlaşılan yorum yok.

Bakin tekrar yaziyim problemi. Benim kanal para kazanmaya acikti ve 1 aydir kazaniyordu. Gecen hafta dunya engeli geldi cokca ve para kazanmasi kapandi. Ben bu kanali sildim youtube den sonra geri yukle dedim kanali google+ dan youtube. Butu videolar fln gitmisti ve para kazanmayi aca bildim. Iste son 6 gundur boyle bi problem ile karsi karsiyayim. Sizce bu kanaldan hayir gelirmi yoksa yeni kanalmi acayim?

Lutfen yardimci olun arkadaslar. Bosuna emek vermeyim yanlis yoldaysam.

saçmalamayın yahu.kazancın varsa kanalı silme sakın.benim temiz adsensimde bir kanalımda böyle bir sorun var.ne telifi ve 3.tarafı hiçbirşeyi yok kendi hazırladıgım videolar.youtube'a bildirimde bulundum bugun.kanalında kazanç varsa silme

saçmalamayın yahu.kazancın varsa kanalı silme sakın.benim temiz adsensimde bir kanalımda böyle bir sorun var.ne telifi ve 3.tarafı hiçbirşeyi yok kendi hazırladıgım videolar.youtube'a bildirimde bulundum bugun.kanalında kazanç varsa silme

o kadar konuya yorum yaptım bugun bır kanalım da da aynı sorun oldu daha da böyle konuya yazmam :) şansa bak ya harbı çözümü falan da yok hadı hayırlısı :)

o kadar konuya yorum yaptım bugun bır kanalım da da aynı sorun oldu daha da böyle konuya yazmam :) şansa bak ya harbı çözümü falan da yok hadı hayırlısı :)

Gecmis olsun hocam, herhalde yeni bir kanal acip devam edecez baska cagresi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri