adsense ve yt hakkında genel sorular

• Kullanıcı kahn0650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahn0650

Kayıtlı Üye
sa arkadaşlar size bi kaç sorum olcakda araştırdım forumda istediğimi bulamadım
yardım ederseniz sevinirim

arkdaşlar sizin adsenselerin görünümünden farklı ve kazan nasıl hesaplanıyor hala anlamadım tık sayısı ile tık başı fiyatı çarpın 6 tl gösterimle bgbg yi çarpın gene 6 tl ama hep tahmini kazanç toplam kazanç 6 tl bunların toplanması lazım değil mi ben mi yanlış biliyrum acaba

2 sorum olarak ben videoyap botu kullanıyorum ve bazı videolardan şu şekilde mailler gelmiş ve silinmiş kanalı açıyorum telif mi yedim diye telif filan yok video sahipleri uyarmış mı oluyo anlam kanalın durumuda iyi ve parada kazandırıyor günde 15 20 tane bu şekilde mail geliyor tek kanal için

bide arkadaşlar son olarak şunlar varda
bi videoyu nerdeyse 20 kişi açmış para kazandırıyor ben attığımda dünya geneli 3. taraf diyor bunu nasıl aşarım
ünleme düşen kanalları silmeli miyiz acaba yoksa o şekilde kalsın mı
adamın biri hint filimleri yayınlıyordu bilirsiniz hiç bitürlü musamma göstermiyorlar direk telifi basıyorlar adam şu şekilde video başına resmi koymuş

bunun sahtesini hazırlasam youtube yer mi yersede sonradan çaksa mahkemelik bişey olur mu :D
(aslında benim doğrudan yaptığımı kanıtlıyamaz ülkede yt kapalı olduğundan da :) )

maşallah iyi para :D götürmüşsün malı mulku ;) ..
reklama tıklama x tbm = kazanılan para

200 gösterim var .... 5 reklam tıklandı = 1 reklam tbm oranı attım 0.10 tl = 5 x 0.10= 0.50 tl yapar....
tabiki buna ilaveten gösterim başınada para alırsın çok gösterim bgb oranıdı , ondanda ekstradan apra gelır ama çok gelmez atıyorum 1.000 gösteriö yaptın reklam tıkı yok, ama sana 0.15 tl para gelebilir.. gösterim bgb sayfa başı gösterim gibi bişe işte.. sanırsam kenarda çıkan reklamların geliri oluyor video harici...

--

video engeli nasıl aşarsın sağlam bir program buşursun video ile oynanacak program örnek: vegas pro gibi.. bunlarla ekrana çerçeve ekle, veya ekranı kcult buyult vb... ses eşleşmesini hızlandır yavaşlat vb.. boylece aşabilirsin ama partnerde ise dene adsense tehlıkeli belirli uyarıda kapatır kanalı

maşallah iyi para :D götürmüşsün malı mulku ;) ..
reklama tıklama x tbm = kazanılan para

200 gösterim var .... 5 reklam tıklandı = 1 reklam tbm oranı attım 0.10 tl = 5 x 0.10= 0.50 tl yapar....
tabiki buna ilaveten gösterim başınada para alırsın çok gösterim bgb oranıdı , ondanda ekstradan apra gelır ama çok gelmez atıyorum 1.000 gösteriö yaptın reklam tıkı yok, ama sana 0.15 tl para gelebilir.. gösterim bgb sayfa başı gösterim gibi bişe işte.. sanırsam kenarda çıkan reklamların geliri oluyor video harici...

hocam benim anlamadığım şu 1000 gösterimde 2.5 tl almam
tık başıda 0,13 almam gerekmiyor mu bunun bunların yanında bu şekilde açıklama yapılmıyor ve diğer sorular var tabi
teşekkürler yorumun için

hocam benim anlamadığım şu 1000 gösterimde 2.5 tl almam
tık başıda 0,13 almam gerekmiyor mu bunun bunların yanında bu şekilde açıklama yapılmıyor ve diğer sorular var tabi
teşekkürler yorumun için

45 reklam tık * reklam başına ortalama gelir 0.13 = 5 . 85 tlyapar...

---------- Mesaj saat 23:54:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:40 civarında gönderildi. ----------

e7R0MY.png

hesaplamarın için bende bugunku veri yukledım ..
,tıklama sayısı * reklam başına ortalama gelır = gelir rakamı na yakın rakam... birde gosterım başına bir takım gelır veriyor.. bilmem anlatabildimmi

45 reklam tık * reklam başına ortalama gelir 0.13 = 5 . 85 tlyapar...

işte hocam onu soylüyorum
45*0,13=5,85
2,217*2,71=6,007 tl

toplam kazanç diyo 6 tl :)

bunu soruyorum bu 2 sinden biri katılmıyor mu neden böyle oluyor diye

amaç tıklanmaksa neden izlettiriyim fazladan yada amaç izlettirmekse neden reklamlara tıklatırıyım bunu demeye çalışıyorum bide neden sayfam diğer adsenselerden farkılı görünüyor

hocam resim atmışsınız işte orar toplam kaç gösteriyor acaba
1608*0,10=160,8 tl
24,760*6,46= 159,94 tl

sizin toplan kazancınız acaba 160 tl mi yoksa 320 tl mi hocam isterseniz özelden attın gelirinizi buraya yazmak istemiyorsanız onu diyorum

ne akdar çok video izlenırse kenarlarda çıkan reklamlar gosterımler vb.. izlenmedende sana para verıyor ama düşük meblğ tabi baya düşük bgb ye bak orda var...
izlenen videolar daha çon önerilir youtubede guncelliklerinide korur, ne kadar ızlenme olur okadar video gosterım ımkanı doğar ;) yanı reklam tıkı alma olasılıgın artar...
bu tıklama başına gelırler farklıdır bazı reklamlar 5 kuruş kimi 70 kuruştur kımı 25 kuruştur bunlar toplanır ve tıklanmaya göre ortalaması alınır gunluk olarakda zaten tıklanma gelırlerı bu sebpden değişir..

ne akdar çok video izlenırse kenarlarda çıkan reklamlar gosterımler vb.. izlenmedende sana para verıyor ama düşük meblğ tabi baya düşük bgb ye bak orda var...
izlenen videolar daha çon önerilir youtubede guncelliklerinide korur, ne kadar ızlenme olur okadar video gosterım ımkanı doğar ;) yanı reklam tıkı alma olasılıgın artar...
bu tıklama başına gelırler farklıdır bazı reklamlar 5 kuruş kimi 70 kuruştur kımı 25 kuruştur bunlar toplanır ve tıklanmaya göre ortalaması alınır gunluk olarakda zaten tıklanma gelırlerı bu sebpden değişir..

hocam yanlış anladıysam lütfen düzeltin şimdi o kadar tık fiyatı dediği sizin resim için 1600 tıka sadece 0,10 tl aldığınız şimdi

neyi tartıştığınızı anlamadım açıkçası
kazancınız tıklama sayısı x tbm dir bu kadar basit
toplam kazançta bu oran oynayabilir biraz

telif yememişsiniz youtube taraması sonucu content id de yeralan bir video yüklediğiniz için sistem videoyu kendisi kaldırmış, eğer bu maillerden çok sık alırsanız hesabınız mimlenir ve kapanmaya kadar gider

yapmaya çalıştığınız kurnazlığı youtube botları muhtemelen yemeyecek çünkü bot videonun teknik özelliklerine bakarak tarama yapar sizden ticari kanıt sağlayın diye bilgi isterse bu sahte belgenizi gönderirsiniz ve muhtemelen youtube sizi şutlar

hocam yanlış anladıysam lütfen düzeltin şimdi o kadar tık fiyatı dediği sizin resim için 1600 tıka sadece 0,10 tl aldığınız şimdi

yok dostum o tıklanan reklamların toplamı yanı bir reklamdan ,50 kuruş , bir reklamdan 1 tl bir reklamdan .03 kuruş bir reklamdan 0.25 kuruş bunların toplam getirisi alınıyor, reklam tıklamalarına bolunuyor boylece 1 reklama düşen ortalama tıklama,10 kuruş bulunuyor, bazen güzel tıklar kazanırsam bu 11 kuruşa ıkıyor yada 12 kuruşa... oluyor o getiride kabaca 1600 * . 10 kuruş= 160.00 tl yapar... umarım anlatabildım...

eoBDqq.png

neyi tartıştığınızı anlamadım açıkçası
kazancınız tıklama sayısı x tbm dir bu kadar basit
toplam kazançta bu oran oynayabilir biraz

telif yememişsiniz youtube taraması sonucu content id de yeralan bir video yüklediğiniz için sistem videoyu kendisi kaldırmış, eğer bu maillerden çok sık alırsanız hesabınız mimlenir ve kapanmaya kadar gider

yapmaya çalıştığınız kurnazlığı youtube botları muhtemelen yemeyecek çünkü bot videonun teknik özelliklerine bakarak tarama yapar sizden ticari kanıt sağlayın diye bilgi isterse bu sahte belgenizi gönderirsiniz ve muhtemelen youtube sizi şutlar

çok sağollun hocam mesajlar arasında dikkat edemedim yeni gördüm tartışma demiyelim hocam biraz hararetli konuş sanırım
cevaplarınız için çok sağollun kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri