Kaanbulut
Yasaklanmış
Sadece forumdan aradığımı nereden biliyorsunuz. Muhasebeyi aradım diyorum. Ama tanık olduğum şey muhasebecinin bile adsenseyi yeni duyuyor olması sadece işin mantığını anlattım ve alamazlar dedi bana. Alsalar bile ben hallederim dedi.
Ayrıca forum bence bilgi edinilebilecek en iyi yerlerden. Bu işi yapan daha fazla insanı nereden bulabilirsin sonuçta. Konuyu da 20 sayfa ise 15 sayfasını okumuşumdur. Ve kesin bir şey yok. Kimi alınır kimi alınmaz diyor dediğin gibi. Ama bu birinin kesin bilgi veremiyeceği anlamına mı geliyor ? Bir gün birinin başına bir olay gelir ve al sana kesin bilgi işte.
Ayrıca senin dediğine göre her konuya belli bir süre verelim o zaman mesela 1 ay kesin bir cevap gelmesse kapatalım konuyu. İrdelemeye gerek yok sonuçta.
Böyle şey mi olur ya
Yav tamam haklısın. Hadi kolay gelsin.
ben sizleri bilmem ama 2013 yılında zarar bildiricem. benım kar beyanım yok zarar beyanım var... eeee öyle olunca ne oluyo ? para kazanma kapanında bazı alacaklarım adsenseye kaldı. elektrık su yemek içmek kola meşrubat aburcur, ve bir takım zamanım boşa gitmiş oldu .. zarar ettim... eee şimdi ne olacak? zararımı devlet karşılayacak mı? yada elde ettiğim kar dan düşülecek mı bu alınamayan zarar kısımalarım ?
uzman vergici arkadaşlar duyrulur![]()
Off.. Yeterli mi, senin beni anlayacağını sanıyorum kardeşim.