Adsense Yakalanma Hurafeleri

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
googlenın kendı sunucularında da bir takım bilgileri sakladığını unutmayalım arkadaşlar

4 adsense 4 ayrı cihaz 4 ayrı net ile bağlanıyorum allaha şükür daha sorun olmadı

Valla uzun uzun yazmıştım sildim,sorun aynı pcden giriş yapmak değil sorun google tarafından tehlikeli olarak algılanmamak,şuan gelirlerimi riske atmamak için(son olaylardan dolayı) farklı cihaz ve farklı netle yola devam ediyorum önceleri 12 adsense aynı pcden kontrol etme durumum oluyordu hayırlısı bakalım google işi zorlaştırmaya çalışıyor ya da öyle görünüyor...

Merhaba,

Farklı cihazlardan ve farklı ip'ler ile girmek kaydı ile, aynı internet hattından girilen adsense'leri google'ın farketmesi ve bu çalışma şeklinin risk teşkil etmesi mantıken biraz hurafe gibi geliyor bana.

Sizce;

4 farklı cihazdan birçok adsense kontrol edilemez mi, aynı internet hattından ?

Caner hocam, sana mesajda atmıştım ama.
Benim bu konudaki görüşüm ne yaparsan yap, adsense bizi LOKASYONDAN görüyor... Yani istediğin kadar ip dğeiştir, istediğin kadar farklı cihaz kullan. Sonuçta o cihazlara giriş yaptığın yer belli. Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun. Şizofrenik bi bakış açısı olabilir ama ben bu yüzden birden farklı adsenseye hiçbir şekilde güvenemiyorum.

Sorunsuz aylardır kullanım özellikle son 2-3 aydır düzenli yüksek miktar ödeme alanlar varsa, adsense kullanma biçimi konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------

googlenın kendı sunucularında da bir takım bilgileri sakladığını unutmayalım arkadaşlar

Ne gibi ?

Adamlar uydudan takip ediyor. Aynı internette farketmelerini birak 4 modem kullan yine fark ederler. Yer paylaşımı diye bir bok çıkmış millet tuvalete gitse suan tuvallete diye paylaşım yapacak
[MENTION=11095]simbus[/MENTION] yazmış ne demek istediğimi .. " Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun. Şizofrenik bi bakış açısı olabilir ama ben bu yüzden birden farklı adsenseye hiçbir şekilde güvenemiyorum.
"

1 adsense ile yola devam ediyorum bu güne kadar sorun çıkmadı çok şükür tabi bu sorun çıkmayacağı anlamınada gelmiyor. Bende istiyorum 1 adsense daha açmak ama dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum. Ha 1 adsense daha açarsam tr lokasyon vps alır öyle kullanırım

5 haneli kazançlarınız var.
400 liralık discovery alın. Her adsense içinde ayda 15 liraya pttcell net alın. Sınırsız interneti var.

Takibinizi bu şekilde yapın.
2 adsense var ikiside farklı telefon üzerinde girili.
Kanal bağlamak içinde, mac değiştir, çerez temizle, aynı bilgisayardan telefonun wifi host spot açarak kanalları bağla

O adsensenin bağlı olduğu telefonun wifi host spotunu açmaktan mı bahsediyosunuz?
Son kısım, yani kanal bağlama kısmını biraz açar mısın hocam?

Kaç aydır bu şekilde çalışıyorsun? Ortalama ne kadar kanal bağlıyosun. Sonuçta alex'te sürekli kanal bağlayacağı için, sürekli gir çık gir çık olayı olacaktır. Onun kadar olmasa da bizlerde o şekilde yapacağız. Bu yüzden bu kısmı biraz açmanı rica ediyorum hocam,teşekkürler mesajın için

"Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun." bu mantığa göre o zaman ip değiştirerek kanallara giriş yapmamıza gerek yok ki zaten son 1 aydır tek ipden 30 kanala giriş çıkış yapıyorum . hiçbir sıkıntı yaşamadım. Belkide kanallara giriş çıkış yaparken yada adsenseye giriş çıkış yaparken farklı ip olduğu zaman daha çok dikkatini çekiyordur .
İP kara listeye girmedikçe değiştirmemek lazım . Ve konumdan buluyorsa bizi ki ihtimali yüksek o zaman adsense için vds ile açılacaksa kanallarıda orda açılıp o makinada adsenseye bağlamak lazım ve başka hiçbiyerde açmamak lazım. Partner çalışılıyorsada İP kirlenene kadar değiştirmeden çalışmak daha mantıklı

Caner hocam, sana mesajda atmıştım ama.
Benim bu konudaki görüşüm ne yaparsan yap, adsense bizi LOKASYONDAN görüyor... Yani istediğin kadar ip dğeiştir, istediğin kadar farklı cihaz kullan. Sonuçta o cihazlara giriş yaptığın yer belli. Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun. Şizofrenik bi bakış açısı olabilir ama ben bu yüzden birden farklı adsenseye hiçbir şekilde güvenemiyorum.

Sorunsuz aylardır kullanım özellikle son 2-3 aydır düzenli yüksek miktar ödeme alanlar varsa, adsense kullanma biçimi konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------

Ne gibi ?

arkadşa katılıyorum google mesafeye bakıyor nasıl mı mesela ben farklı bir lakasyon sunucu vps ile girdiğimde sorun olmuyor ama gidipte o hesaba yurt dışından girersen google anlıyor hemen telno soruyor bizzat yaşanmıştır

Ben bütün adsenslerimi cep telefonundan kontrol ediyorum gizli sekme açarak. Ve her girişimde 3g aç/kapa yapıyorum ip değişmesi için. Şimdiye dek hiç sıkıntı yaşamadım ban/kesinleşmeme gibi.

"Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun." bu mantığa göre o zaman ip değiştirerek kanallara giriş yapmamıza gerek yok ki zaten son 1 aydır tek ipden 30 kanala giriş çıkış yapıyorum . hiçbir sıkıntı yaşamadım. Belkide kanallara giriş çıkış yaparken yada adsenseye giriş çıkış yaparken farklı ip olduğu zaman daha çok dikkatini çekiyordur .
İP kara listeye girmedikçe değiştirmemek lazım . Ve konumdan buluyorsa bizi ki ihtimali yüksek o zaman adsense için vds ile açılacaksa kanallarıda orda açılıp o makinada adsenseye bağlamak lazım ve başka hiçbiyerde açmamak lazım. Partner çalışılıyorsada İP kirlenene kadar değiştirmeden çalışmak daha mantıklı

Mesela sen ip değişmiyorum diyosun, kara listeye girene kadar kullanıyorum diyosun. Kara listeye girdiğini nasıl anlıyosun? Kanalların hepsi spamdan kapanınca mı? Haklısın ama o zamanda emekler boşa gidiyor. Ucu açık bi konu hocam, sende haklısın, bende kendimce haklıyım.

Ama bu lokasyon meselesi beni bitiriyor yani çözüm yolu -kilometrelerce uzaktaki arkadaşın,akrabanın pc sinden açıcan bi ads, tüm işlemler oradan kontrol edilcek tw aracılığıyla felan-

Ama bu da çok zahmetli bi iş, benim açımdan sorun yok ama karşı tarafa laf anlatamassın, sürekli pc yi aç pc yi kapat, bağlantı kopar hele şuna bi el atıver vs vs vs uğraştırıcı işler.

O yüzden tıkanıp kalıyorum işte ben bu noktada.

ben dediğin gibi tablet pc ve diğer pc ile yıllardır aynı hattan veya farklı iplerden giriyorum hiç sorun olmuyor

2 yıldır 5 adsenseyi aynı bilgisayarda kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
yaptığım işlem şu her girişten sonra geçmişi siliyorum ( cclean )
aynı anda sadece tek adsense hesabına bakıyorum

Merhaba,

Farklı cihazlardan ve farklı ip'ler ile girmek kaydı ile, aynı internet hattından girilen adsense'leri google'ın farketmesi ve bu çalışma şeklinin risk teşkil etmesi mantıken biraz hurafe gibi geliyor bana.

Sizce;

4 farklı cihazdan birçok adsense kontrol edilemez mi, aynı internet hattından ?

Aynı pc aynı ip 3 tane adsense hesabına giriyorum çıkıyorum kaç aydır ödeme alıyorum sıkıntı yok :D

Kanalları nerden bağlıcaksın adsense e?

Vds den olursa her kanala aynı ip den girilmiş olur.

YkSOu0D.png

Tıkladıktan sonra;
OA5kNba.png

Burda size bir Token verir, siz bu tokeni vds de adsense açık olan tarayıcıya yapıştırırsanız o adsenye kanal bağlanır, tekrarında adsenseden onaylamak içinde aynı işlem yapılır.(Adsense'nin verdiği tokeni kanalın açık olduğu tarayıcıya(kendi bilgisayarınıza) yapıştırırsınız ve kanal bağlanmış olur) ;)

YkSOu0D.png

Tıkladıktan sonra;
OA5kNba.png

Burda size bir Token verir, siz bu tokeni vds de adsense açık olan tarayıcıya yapıştırırsanız o adsenye kanal bağlanır, tekrarında adsenseden onaylamak içinde aynı işlem yapılır.(Adsense'nin verdiği tokeni kanalın açık olduğu tarayıcıya(kendi bilgisayarınıza) yapıştırırsınız ve kanal bağlanmış olur) ;)
Bu güzelmiş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri