googlenın kendı sunucularında da bir takım bilgileri sakladığını unutmayalım arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
Farklı cihazlardan ve farklı ip'ler ile girmek kaydı ile, aynı internet hattından girilen adsense'leri google'ın farketmesi ve bu çalışma şeklinin risk teşkil etmesi mantıken biraz hurafe gibi geliyor bana.
Sizce;
4 farklı cihazdan birçok adsense kontrol edilemez mi, aynı internet hattından ?
googlenın kendı sunucularında da bir takım bilgileri sakladığını unutmayalım arkadaşlar
5 haneli kazançlarınız var.
400 liralık discovery alın. Her adsense içinde ayda 15 liraya pttcell net alın. Sınırsız interneti var.
Takibinizi bu şekilde yapın.
2 adsense var ikiside farklı telefon üzerinde girili.
Kanal bağlamak içinde, mac değiştir, çerez temizle, aynı bilgisayardan telefonun wifi host spot açarak kanalları bağla
Caner hocam, sana mesajda atmıştım ama.
Benim bu konudaki görüşüm ne yaparsan yap, adsense bizi LOKASYONDAN görüyor... Yani istediğin kadar ip dğeiştir, istediğin kadar farklı cihaz kullan. Sonuçta o cihazlara giriş yaptığın yer belli. Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun. Şizofrenik bi bakış açısı olabilir ama ben bu yüzden birden farklı adsenseye hiçbir şekilde güvenemiyorum.
Sorunsuz aylardır kullanım özellikle son 2-3 aydır düzenli yüksek miktar ödeme alanlar varsa, adsense kullanma biçimi konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.
---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------
Ne gibi ?
"Konumun x ve sen x'e bir kaç metre mesafelerden giriyosun." bu mantığa göre o zaman ip değiştirerek kanallara giriş yapmamıza gerek yok ki zaten son 1 aydır tek ipden 30 kanala giriş çıkış yapıyorum . hiçbir sıkıntı yaşamadım. Belkide kanallara giriş çıkış yaparken yada adsenseye giriş çıkış yaparken farklı ip olduğu zaman daha çok dikkatini çekiyordur .
İP kara listeye girmedikçe değiştirmemek lazım . Ve konumdan buluyorsa bizi ki ihtimali yüksek o zaman adsense için vds ile açılacaksa kanallarıda orda açılıp o makinada adsenseye bağlamak lazım ve başka hiçbiyerde açmamak lazım. Partner çalışılıyorsada İP kirlenene kadar değiştirmeden çalışmak daha mantıklı
O güzel mantık da, kanalları bağlarken hep aynı ip'den girmek gerekicek öyle olunca da
Nasıl aynı ip den girmek gerekecek hocam ?
Merhaba,
Farklı cihazlardan ve farklı ip'ler ile girmek kaydı ile, aynı internet hattından girilen adsense'leri google'ın farketmesi ve bu çalışma şeklinin risk teşkil etmesi mantıken biraz hurafe gibi geliyor bana.
Sizce;
4 farklı cihazdan birçok adsense kontrol edilemez mi, aynı internet hattından ?
Kanalları nerden bağlıcaksın adsense e?
Vds den olursa her kanala aynı ip den girilmiş olur.
Bu güzelmiş![]()
Tıkladıktan sonra;
![]()
Burda size bir Token verir, siz bu tokeni vds de adsense açık olan tarayıcıya yapıştırırsanız o adsenye kanal bağlanır, tekrarında adsenseden onaylamak içinde aynı işlem yapılır.(Adsense'nin verdiği tokeni kanalın açık olduğu tarayıcıya(kendi bilgisayarınıza) yapıştırırsınız ve kanal bağlanmış olur)![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.